Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Dana15 spune:
dragelor, tot ce a spus Ralu despre duphaston/utrogestan este corect...la fel cum de corect este, ca inainte de a suplimenta ceva (cum este in acest caz, progesteronul), sa faci niste analize; cum am spus, medicii sunt darnici intr-o astfel de situatie...mie mi s-a spus hai sa cocolosim sarcina asta si sa luam niste utrogestan..si eu eram cu el in dinti deja de 2 saptamani.
va imbratisez cu drag si va doresc o noapte linistita!
Diamar, ma bucur ca ati scapat de operarie; sa inteleg ca totul este bine acum?
Editez sa pun linkul pentru Iulia...sunt pozele de acum 2 saptamani, multe dintre voi le-ati vazut deja;
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aricelul spune:
Va doresc o noapte cat mai buna si un 1 Decembrie cat mai vesel, facand abstractie de tara in care traim!
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
happy_uka spune:
Staaati, stati , nu inchideti..eu nu am urat nimic sarbatoritilor!!
Dragi Andree si Andrei!
La multi ani! Sa traiti cu numele, sa fiti sanatosi si fericiti !!!
Asa...am ajuns si noi acasa, circul globus ar fi invidios pe showul oferit de maimutoaica mea in masina .. ce flic-flacuri, ce rostogoliri, ce urlete..
Dar gata, acum doarme..ma asteptam sa planga in patut, singurica, dupa 6 nopti nas in nas cu mami, mai ales ca am uitat si paturica ei preferata la buc .. Dar pana acum liniste. Ceea ce va dormi si dvs. Revin dupa ce citesc, nu inteleg ce-i cu Mely,
, sper ca nu e nimic grav !!
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
raluk16 spune:
Meli sa-ti dea Domnul gandul cel bun. Iti dai seama ca nu am vrea nici una nici sa fim responsabile daca iti spunem sa nu iei si Doamne fereste se intampla ceva. Doar ca noi ti-am facut un mic rezumat sa nu mai cauti pe net ce inseamna pilulele astea. Dar daca le iei, eu ti-as recomanda utrogestan si ti-as recomanda sa le iei cum a zis Dana pana prin saptamana 13, cand oricum sarcina nu mai depinde de progesteronul din organismul mamei, ci il produce singura. Mi se pare riscant sa iei progesteron doar cateva zile, pentru ca apoi scade brusc dupa parerea mea. Dana, ce parere ai?
Uka vad ca iar nu i-a placut drumul cu masina printesei mici. Nici al meu nu e fan, nu stiu ce-o fi cu ei, poate le e rau si inca nu ne pot spune. Dar ma bucur ca acum e linistita la ea acasuca
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Mely, .. eu as zice sa mergi si la alt doctor. Of, imi pare rau ca te framanti asa
Inca o data va datorez multumiri pentru gandurile bune pt noi , ati fost foarte dragute, ne-ati purtat de grija ca niste prietene adevarate, ma simt norocoasa!
Dr mom, merci de incurajari, asa e, ma simt, si chiar sunt vinovata; stiu ca e imposibil sa eviti intamplarile astea, dar cumva trebuia sa anticipez pericolul, nu stiu cum . Am asa un sentiment ciudat, de teama amestecata cu neputinta si ciuda si dragoste mare si emotie continua ..Ceva, intelegi tu! Ce face frumoasa mica?
Ma intrebai ce mai stie nou Carinu? mai nimic .. recunoaste multe animale, si ii place sa-i vorbesc despre ele, se uita asa la buzele mele si face "aaa?" gen "serios, alea-s coarne??" e tare dulce
I-am cumparat de la ikea un igloo, sa vedem cum o sa-i placa ..daca nu, ii gasim repede alta utilitate
Noapte buna ladiez! pupici multi si copii cuminti!
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici de dovlecei made in Romania! (macar in concept )
Eu n-am mai apucat sa mai forumesc aseara (Liliana mult de tot!) dar m-am gandit la voi si sper ca printre toate problemele si planurile de sarbatori ne vom mai gasi un timp de vreo petrecere asa cum ne-am obisnuit ca suntem in stare, ca sa ne mai descretim fruntile.
Si daca tot sunt la capitolul iertare, Andrecluj imi pare rau ca am indraznit sa-ti numesc tortul de ziua ta cozonac.
Mary, la prima sarcina nici eu nu am luat utrogestan desi mi se recomandase (mie mi se pare ca cei mai multi medici din Romania il prescriu default.), la a doua am luat si am pierdut-o oricum, iar la a treia am luat paaaaaaana in trimestrul trei. Asa ca, daca esti in dubii, mai cere sfatul unui medic. In mod normal, daca nu exista complicatii, n-ar trebui sa ai nevoie. Dar daca decizi sa-l iei, si eu optez pentru Utrogestan intravaginal (le-am incercat pe toate si asta mi s-a parut cea mai buna varianta chiar si cu micile inconveniente).
mamideandrei spune:
buna dimineata si de la Braila ! la noi e zapaaaadaaaaaaaaa; nu-mi vine sa cred! nu multa, dar e!!!!abia astept sa vad reactia puiului, pe care, intre noi fie vorba, cred ca puteam sa-l scot azinoapte afara sa vada cum ninge, ca si asa a fost treaz vreo 2 ore
; nu plangea, nu maraia, pur si simplu vorbea singur in patut, mai scotea cate un chiot
; acum logic ca inca doarme!!!!
azi e o zi speciala pentru noi, e ziua taticului meu drag, cariua ii urez LA MULTI ANI!!!! pe care il pup dulce,il imbratisez cu drag si il iubesc mult, mult, mult! sa fie sanatos in primul rand si sa se bucure de cat mai multi nepoti!; asa ca si azi e o zi plina, cu ceva treaba si apoi musafiri multi!!!!
dar eu va pup dulce pe toate si sa aveti o zi asa cum va doriti!!! Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Neatza girls!
Sa aveti o zi frumoasa
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
La multi ani Romania!
O zi frumoasa!
Fetelor, eu pe FB fac parte dintr-un grup de mamici. Moni am vazut ca si tu ai fost invitata, dupa cate am inteles e vorba in principal de mamicile din odiseea ta trecuta. Pe mine m-a invitat acolo Zoozie, cu blogul mediocru, fosta ta colega de odisee, al carei blog il citesc cu mult drag. Din cauza ca in afara de Zoozie si tipa de la Sling si de la Hiphip si de la La Leche League nu cunosc pe nimeni nu ma prea bag in discutii, doar fur informatii.
Asa ca acum cand se vorbeste de homeopate mi-a zburat gandul sa impartasesc si cu voi. Noi aici in BM nu cred ca avem homeopat, deci nu as avea ce doctor sa intreb, de asta in general as lua doar remedii generaliste (gen oscilo pentru febra). Deci eu nu ma pricep deloc la homeopate, doar la naturiste.
Dar avand in vedere cat e de intalnita la noi enteroviroza, dau copy paste la chestia asta:
"Arsenicum album .. face minuni in tot ce inseamna enterocolite; de la forme usoare gem toxiinfectie pana la cele gen rotavirus, etc. Daca o sa aveti vreodata probleme de genul asta incercati-l. Cred ca e unul din remediile care te ajuta sa vezi cit de simplu si eficient poate sa actioneze homeopatia.de ex Daca ai un copil care e chinuit de diaree..voma..etc ai tot incercat prafuri si alte cele si nu isi revine; apoi ii dai cite 2 bilute de 2-3 ori si nu Mai are nimic..mi se pare evident ca functioneaza"
Eu zic sa ne interesam, sa gugalim, sa mai intrebati ceva doctori homeopati daca stiti si sa luam in considerare si remediile astea cand e cazul.
Am vrut sa scriu pe mess la Nela, Luci si Alex care au mai avut probleme, dar apoi mi-am amintit de Suede si de multe alte mamici care ar gasi citatul asta folositor.
Meli sper ca esti ok!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
biaz29 spune:
Nu stiu daca si la voi e tot atat de urat sau doar asa se vede prin ochii mei, dar mi se pare ca s-a plumbuit totul in jur. In plus bate vantul si la biroul in care m-am aciuat azi nu se inchide perfect un geam (nu e frig dar suna sinistru vantul asta urat).
Asa ca imi propun pe langa munca pe care o am de terminat, sa ma refugiez la voi pe forum azi. Nu-i asa ca n-o sa va suparati daca voi umple paginile cu nerusinare?