Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Nici nu stiu de unde sa incep ,s-a scris foarte mult de cand am intrat eu ultima oara ,s-au dezbatut subiecte interesante .Nu am forta sa comentez nimic . Ma bucur mult de tot ca ne scriu fete care nu au mai facut-o demult ,RamoX ,Alinus si Dymomo ,dar regret sa vad atatea butoaie si bolnaviori .

Stefi are o super Hello Kitty made by Licurici , e mult mai frumoasa decat in poze .
Tin pumnii pt o surioara de Rechinasa ,una pt Vladut si un fratior pt Bubu .

Iertati-ma ca nu mai scriu din urma . Va povestesc de noi acum .
Eu luni am avut o stare proasta ,greata ,dureri de cap si in tot corpul . Seara l-a apucat voma pe Iustin . A dat tot iaurtul afara . Am tot sperat ca-i un episod izolat dar vezi sa nu . A mai vomat de cateva ori in noaptea aia ,la fiecare ora se trezea si plangea .Imi lua mereu un sfert de ora sa-l linistesc si sa=l culc . Am varsat si eu si tot mi-era rau . Pe la 10 dimineata a apucat-o si pe Stefi si asa am tinut-o toata ziua pana la 6 seara . Ea avea deja si diaree .Nici nu se putea tine ,asa ca i-am cumparat pampersi si ei .Daca nu se opreau peste noapte ,de dimineata ajungeam la perfuzii .A fost o zi tare grea ,una din cele mai grele de cand sunt mamica . Apoi a ramas moleseala ,maraiala ,diareea . Iustin nu a facut multe scaune ,ci 2-3-4 ,dar iesea peste tot ,facea mult . Pe el il bagam in cada ,pe Stefi in cabina de dus .I-am spalat de i-am innebunit zilele astea .Iustin deja plange de cate ori il spal . Abia astazi pot sa zic ca au mancat ceva ,au slabit .La Stefi nu se vede tare ,dar Iustin imi pare asa de firav . Are 9,275kg acum ,iar la 10 luni avea 10kg .Nu cred ca a mai luat de atunci in greutate ca a mai avut episoade de greva foamei ,a mai fost racit si a mai avut un virus la stomac de a facut scaune moi o saptamana .
Si de-acum incolo cica sa ne asteptam la varicela . Nu am sa fac fata ,sunt sigura de asta .E prea mult .

Scuzati-ma ca am scris atata ,nici nu am vrut sa mai scriu pt ca in ultimul timp numai de rele scriu si nu vreau sa mai imprastii energie negativa pe forum .
Sunteti in gandurile mele ,va pup pe toate .

PS Lyly am raspuns pe PM.

Va multumesc din suflet pentru comentariile la poze ,mi-au prins tare bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Nu pot spune pt moment decat

LA MULTI ANI FETE DRAGI!!!
CHIARA
ARIANA
MAYA
DANKUTZA
SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, zanelor Chiara, Ariana si Maya!

La multi ani, si mie, mama de zana Pinky! Fac 34 de ani! Dar e prima zi de nastere a mea cu Pinky in brate.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Miany mie mi-a spus pedi sa-i dau Fe pana la un. 5 picaturi. Profilactic. SA vedem ce spune acum, mai ales ca analizele au iesit ok.

Laura la Babyexpo era o tanti care vindea brose crosetate cu pretul de 20 lei/buc. Asteptam 2 liniute. SI la mine si la tine.

Tina nu am tinut caiet nicodata. De lene. Dar, ia zi,ce pastrav somonat?

Lumi si eu cred ca voi merge pe LP pana la cel putin 2 ani. Dupa aia, ma gandesc sa alternez. O zi LP, o zi LV. Multa sanatate lui Anbelle model, sa se faca bine repede. Ii dai deja ceva pt raceala asta?

Andre tortul a iesit fain. Arata bine. Dar, sa nu superi pe mine (ai spus sa fim sincere), mie, personal nu-mi prea place ciocul.

Lyly multe putere sa treci cu bine peste toate.

Monis si mie mi-au cazut aproape taoat regulile cand vedem ca Pinky nu vrea sa manance. Am facut de toate, numai sa manance. SCopul, scuze mijloacele.

Dymomo eu os trog Pinky si se uita la mine, dar in 80% din cazuri. DAca are vreo preocupare care nu suporta amanare, nu se intoarce dupa mine. DAca o strig Cezara, nu prea se intoarce. DAca bona o striga Cezara se intoarce. Deci isi stie amandoua numele, dar reactioneza numai la ce vrea ea.

Simina felictari pentru solutie. Pinky nu poate sa sufere paturica/pilotica. Nu vrea sa doarma invelita si pace. Noi ne scoatem cu sacul de dormit.

Krelia de al 3 ani se presupne ca trebuie sa-i trecm pe LP sau LC. Am fost la standul cu cercelusi. Pe mine m-am dat gata capsunicile. Erau demnetiale. Nu am luat, dar oricu, daca ma hotarasc le pot lua de pe site. http://www.cerceifetite.ro/capsunici-cercei-fetite-53709.p.html

RAluci mi-a facut placere sa te intalnesc. Mi-ar fi placut sa-l vad si pe Renus. Poate data viitoare.

Stephy enterocolita? toti 4? Of Doamne, ce greu trebuie sa-ti fie! Multa sanatate tuturor.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Asa...si daca tot am dat-o in patima cozonacilor...intreb si eu mordovencele noastre....sau fetele cu rude prin Moldova. Care stiti sa faceti sau aveti bunici care mai fac.....turta cu julfa?

noi, noi, adica bunica lui barbatu-meu turta cu julfa si pelincile Domnului la Craciun.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

La multi ani Dankutza

La multi ani CHIARA

La multi ani ARIANA

La multi ani MAIA

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI
CHIARA amore mio
ARIANA
MAIA
DANKUTA sa ti se implineasca dorintzele cu fetitzele

Sa aveti o zi minunata sa va serbati frumos si sa venitzi cu poze

Azi la pranz ii fac lui Renus o budinca sper buna, daca-mi iese vin cu detalii si poze

Simina - mult succes cu cozonacii, m-as fi inscris daca nu o avea pe mama sefa cozonacilor

Shtephy draga mea ce povestesti tu acolo, sper sa treaca repede tuturor minunea de enterocolita stiu cum este.

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

La minunati ani sanatosi Maya si Ari , sa cresteti mari in fericire si mult noroc!Va multumim frumos pentru urari!La multi ani, Dankutza , sa fii fericita si implinita! Ciocul nici pe mine nu ma incanta, asta e solutia pe care am avut-o si ma intereseaza ca i-am facut eu tort la copila in care am pus suflet, nu particele din tort. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
la Babyexpo era o tanti care vindea brose crosetate cu pretul de 20 lei/buc. Asteptam 2 liniute. SI la mine si la tine.

Da ce avea bre???era poleita cu oro??
Anyway, mi se pare cam multicel, poate o costa mult si chestia aia de metal pt prins brosa. Auzi..da cum erau??descrie putin ca dimensiune si din ce ?floricele/frunze/??...sunt tare Avea si cumparatori???Daca tot ai venit cu info...

si MAMICO ROZ

vezi ca acusi stam amandoo cu testele in mana si numaram minutele sa numaram liniute

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Sa va spun despre Babyexpo. De data asta mi s-a parut mai aerisit un pic. UNele firme nu au fost. De ex nu i-a vazut pe cei de la Pufies, Klorane, Sanosan. Preturile cam nesimitite, parerea mea. Avantajul de necontestat - toate chestiile bebelusesti intr-un singur loc. Ce nu pot eu intlege, este, daca te duci si cheltui bani acolo, de ce trebuie sa platim bilet de intrare?

In fine. SA spun cu ce am venit acasa.
In primul rand, am participat la concursul de busilat. DAta trecuta a luat locul 3, de data asta a luat locul 2, dar .... impinsa de la spate. Speram la un loc 1, data viitoare. Desi, acasa, de abia asteapta sa-mi cratane telefonul, ei bine, acolo nu a vrut sa se duca dupa el. Era interesata sa se uite in jur, pe la unul si pe la altul, ;a copii, la jucariile alora. CA premiu, au fost de la Nestle diverse chestii: baloane, abtibilde, un album foto, un borcanel Nestle, Baby Yogo (iaurtel cu banane), suport de farfurie pt masa, o chestie pt lumarea de pa tort.

Am participat si la concursul de Salsa Baby. Aici mi-a placut ca mi-a dat cadou un castronel in forma de floare roz. E asa de misto.

Ce am cumparat?
- O cana de la Canpol 360 grade, 28 lei. Este o cana, din care copilul poate bea pe orice parte si nu curge pe el. E misto. http://criticomamica.blogspot.com/2010/09/cana-canpol-lovi-360-no-spill.html
- O cutie alimentara de la BAbyono, cu 2 compartimente si lingurita care se prinde sub un capac. http://dlamaluszka.eu/en/twin-compartment-bowl-with-lid-amp-spoon-babyono.html Eu ii dau sa manance in parc. Asa ca acum, am doua compartimente cu 2 feluri de mancare, macar sa manance unul din ele. Asta a fost 19 lei.
-O pereche de sosete antiderapante, cu mult silicon pe talpa. 9 lei
-O cutie de Hipp 4 (Adica de la 12 luni in sus pana la gradinita). Mi-au dat si cutie de depozitare a laptelui. I-am tocat l acap sa aduac pufuleti Hipp si cereale bio cu fructe, cu biscuiti si altele. SA vedem ce or sa faca. O sa-i toc la cap, pana aduc. Mi-au zis ca din ianuarie, vor avea mai multe sortimente. Aduc noutati. AS vedem.
-un maracas http://shop.playwoodtoys.com/ladybird-maracas-p-87.html picatat ca o gargarita, cum sunt astea in poze 5 lei
-un magnet gargarita
- aparatori priza
- scaunel de la Primii Pasi http://www.bebestore.ro/mobilier-si-transport/diverse-articole/taburet-pentru-copii-cu-baza-antialunecare-primii-pasi.html

AM primit borcanele de la Nestle, vreo 3 (de la concurs si d ela restauant). Le tin pentru urgente. Mostre de la Hipp: crema de corp, crema de fundulet, ulei de corp. Alte mostre: crema de fundulet de la Mustela, creme d ela Himalaya, si inca vreo 3 mostre dar nu-mi aduc aminte.

SI i-am luat si lui Zbuciumix diverse chestii: manusi, jucarie, un fuler care nu stiu sa-l explic, suc de fructe cu apa plata, mopine de Craciun absolut demnetiale.
Cred ca am mai luat si altecva, dar nu-mi aduc aminte.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput