Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 10
dankutza spune:
Laura erau stil floare, diverse culori. CA marime, sa zic, ca avea un diametru de 5 cm. Unele erau "satirate", adica florica avea un fel de model pe amrgine. AM trecut in viteza pe langa standul respectiv, dar erau 2 pesroane acolo. E drept ca la standul acela, aveau si alte chestii crosetate: plovare, caciuli, fulare, etc.
Dana, mama lu' Pinky
laurairina13 spune:
Kreliutz si io rau dupa turte cu julfa si cu nuca
Ramoniko nu ne primesti pe amandoua la tine sa papam niscai turte de Craciun?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
simina_kin spune:
Neata
Imi permit sa forumesc la ora asta ca fimea si-a gasit dlucru cumagnetii de pe frigider....ai dezlipeste, ai arunca , ai cauta si iar ai lipeste
La multi ani Chiara !!!
La multi ani Ariana !!!
La multi ani Maia !!!
La multi ani Dankutza mami de amazoana !Sa ai parte numai de bucurii!!!!! te cred ca-i cea mai frumoasa aniversare de pana acum
Cercelusi "buburuza "avem si noi.Sunt primiti din Spania.Numai ca acolo sunt muuuult mai ieftini..
Lumi cum mai este pisicoasa???Mai tuseste???Cum a dormit??
Stefy moamaaaa ce-ati mai tras....toti 4 cu enterocolita??.........bine ca ati scapat de partea grea! Sanatate multa!!!!
M-am tinut ieri sa zic si am uitat, Andre este SUPEEEEER FRUMOASA ratusca ta.Mi-ar fi mila sa o tai!.....da totusi ma inscriu la cioculet!!!
Cuscro lui bubu.I-a priit siropul de ridiche????
gata....a inceput scandalul ca-i nebagata in seama
aaaaaa...............am cateva poze de ieri
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
Chiara!!!
Ariana!!!
Maya!!!
Dankutza!!!
Dragi mamici si pitici, sa aveti o zi minunata, prima dintr-un an cum altul n-a mai fost!!!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dymomo77 spune:
La multi ani Chiara, Ariana si Maia.
Multi ani si numai bucurii Dankutza.
Smara m-ai facut sa rad la faza cu barbatul in devenire. Asa e si al meu sotz... vorbesc singura si dupa vreo 20 de minute ma intreaba "vorbeai cu mine?" sau zice" sa stii ca eu de la subiectul X nu am mai retinut nimic" asa ca de ce sa ma mir la asta mic.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
many_bani spune:
La multi ani
Chiara
Ariana
Maia
La multi ani , mami Dankutza, sanatate multa si fericire
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Simina, tare motata ta! bine ca sta sa ii prinzi cornite
Dankutz, matale mereu prinzi promotii, chestii moka, mereu esti acolo unde se intampla ceva aducator de premii Cum sarbatoriti azi?
Andre, petrecere frumoasa, fix de 25 euroi pt cine 'merita'
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
padi spune:
Chiara, Ariana si Maia .
Multi ani fericiti Dankutza!!!
Andre, oau ce de cadouri a primit Chiara de la buni!!! Petrecere frumoasa sa aveti!
Dankuta, ce de cumparaturi! Sa va fie de bine!
Monis, cum mai este Iulian? Tot asa suparici?
Lumi, imi pare rau ca s-a racit Anabelle. Eu zic sa nu o fortezi cu mancarea, o sa-si revina ea dupa ce-i trece raceala. Incearca sa nu te stresezi.
Sa va sriu cate ceva si despre noi: Laura este o scumpa. Are atata energie!!! Inca nu merge singura (este mai usor in 4x4)!!!
Stie sa se urce/coboare singura din pat. Este asa de scumpa: se pune pe burta, da din fundic pana ajunge la marginea patului si apoi coboara jos...
S-ar juca toata ziua cu magnetii de pe frigider (ca si Maya).
Stie sa imite calutul, catelul si vacuta.
A inceput sa manance mai bine (dar nu o laud, stiu eu de ce....)
Ne pupa toata ziua (pe mine si pe tati)
Cam atatea imi vin acum in minte.
Eu ma tot stresez ce sa-i cumpar de mos/zi de nastere/Craciun. Scrieti si voi, poate imi vin idei.
O zi frumoasa,
Adriana de Laura (08.12.2009)