Temperatura Bazala-Ovulatie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu stiu ca se masoara din a 6-a zi a menstruatiei...

Luna asta mi-o masor si eu...chiar daca nu pot la aceeasi ora, macar o masor inainte sa ma dau jos din pat.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare, scuze ca ma bag....laura in sarcina este permis pacetamolul simplu, nu coldrex sau fervex, care contin si alte substante....asa ca ia un comprimat simplu de paracetamol si o vitamina C care oricum ajuta la implantare.puuup si sa ai parte de un test pozitiv.....
ps: la fel de bine poti luat oscilococcilum e foarte bun....
va puuuup pe toate

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

pana la urma am luat un paracetamol azi dimineata pe la 5 jumate ca nu am mai putut.Nu am dormit toate noaptea.Mi-am luat temperatura pe la 5 ,ca ardeam toata,si am avut 38...drept urmare s-a dus pe apa sambetei si graficul meu de luna asta...
Acum am ramas acasa ,nu am mers la munca...nu am chef de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Parerea mea este ca masurarea temperaturii bazale este o masura un pic depasita. In anul 2005 cand am inceput sa folosesc aceasta metoda mi-am indus singura un stres luni de zile tinand grafice peste grafice si masurandu-mi cu stoicism zilnic TB intre ziua 8 si ziua in care imi venea CM. Dar, mai tarziu, cand am ajuns si la monitorizari ecografice, am putut constata cu stupoare ca mie imi crestea TB la 3 zile dupa ovulatie. Parerea mea este ca mult mai bune sunt monitorizarile si chiar si banalele teste de ovulatie de la farmacie, eu asa am ramas insarcinata chiar cand nici nu mai visam.
Din ce imi amintesc, mi s-a parut util mai mult masurarea TB in periooada postovulatorie, in ziua cand imi venea CM TB scadea putin.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Scuze ca ma bag si eu......dar dupa 6 ani de lupta cu infertilitatea pot sa subscriu la cele spuse de bubulina! O monitorizare a ovulatiei va poate fi intr-adevar de folos , asta daca nu sunt si alte probleme.
Multa bafta tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna fetelor, sunt Monica,
am eu un grafic pe luna asta pe fertility friend dar nu stiu cum sa il adaug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

Buna, am si eu o intrebare: sunt in a 5-a zi de intarziere a menstruatiei. Inca din prima de intarziere mi-am masurat TB. In prima zi a fost 37.5, apoi 37, 37, 37.1,iar azi 36.8. Am toare simptomele unei gravidute, dar TB de azi m-am dat peste cap total. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

A... am uitat sa va zic faptul ca mi-am facut doua teste de sarcina, unul dupa o zi de inatrziere, unul dupa inca 2, si au iesit negative. Precizez ca le-am facut dupamasa-seara. Nici nu am curaj sa merg la doctor de frica sa nu imi spuna ca nu sunt insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradaria spune:

Cucka...si la mine dupa 4 zile de 37,a scazut la 36.6 si iata-ma graviduta in 6 saptamani.Eu am ajuns la concluzia ca TB e o sursa-n plus de stres...si inca una f.mare.
Eu iti recomand sa mai faci un test,insa incearca sa-l faci dimineata.Tin pumnii la II liniute.

Mergi la inceput