Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

NASTASIE mie sa stii ca mi-a facut si m-a controlat si pe calul balan. Imi venisera "rusii" chiar ieri si am crezut ca doar ma palpeaza un pic si ma lasa acasa. My mistake Mi-a facut control complet. Ghinionul e ca nu am putut face Papanicolau asa ca...urmeaza o noua vizita

TANAMERA eu folosesc Milupa Milumil; scrie pe cutie "dozele" dar pitica mea era cam cu o saptamana in avans de ce scrie acolo iar uneori cerea si supliment. De vreo 2 saptamani insa manaca mai putin la o masa decat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dona, nu cred si sper sa nu ne afecteze pe noi indemnizatia.pai si unde sa-i lasam la 1 an.pai e vai mama lui unde sa-l duc la cresa?eu pe razvan l-am dat la 2 ani si tot mi se parea atat de mic.

Mergi la inceput

miha, pai mie nici acum nu mi-au venit "rusii" si nici nu mai alaptez.offf.vineri ma duc la analize de rutina ca ma bat toti la cap ca am slabit in ultimul hal.m-am cam lasat deoparte in ultimul timp.dar am spus STOP ca am 2 copii de crescut si sa vad pe ce picioare stau.asa ca incep intai cu analizele de rutina.

Mergi la inceput

mai, deci e frig pe la voi de se umple paginile asa rpd?stati la caldurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ana acum mi-am amintit ca mie in spital imi puneau comprese cu apa rece.Eventual strange-te cu o bustiera.

Nastasie merci mult pentru raspuns,Albert mananca nan1 cam la 4 ore cate 150 ml si mi se pare tare mult.Eu as vrea sa trec pe Aptamil cu imunofortis.

Mihaelka merci mult.Petra cat manca la 6 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Voi ati depus dosarul pt indemnizatie? mie mi se termina postnatalul pe 6 decembrie si am inteles ca nu imi pot da adeverinta necesara la dosar cei de la serviciu pana nu duc si ultimul concediu...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ana, scuze ca ma bag, dar sa stii ca nici eu nu am sfarcuri, sunt ombilicate, dar pentru asta am alaptat-o pe Iris 1 an si 4 luni, iar pe Alex sper sa pot cat mai mult, acuma la al 2-lea am mai mult lapte ca la primul copil.
Secretul e sa bagi in gurita copilului tot mamelonul, si scoate bebele sfarcul si acolo unde nu exista, trust me.
Acuma ca ai inceput cu Brocriptina nu mai e cale de intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Voi ati depus dosarul pt indemnizatie? mie mi se termina postnatalul pe 6 decembrie si am inteles ca nu imi pot da adeverinta necesara la dosar cei de la serviciu pana nu duc si ultimul concediu...

Mie astazi mi-l depune sotul,sper sa fie in regula toate adeverintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Ana, scuze ca ma bag, dar sa stii ca nici eu nu am sfarcuri, sunt ombilicate, dar pentru asta am alaptat-o pe Iris 1 an si 4 luni, iar pe Alex sper sa pot cat mai mult, acuma la al 2-lea am mai mult lapte ca la primul copil.
Secretul e sa bagi in gurita copilului tot mamelonul, si scoate bebele sfarcul si acolo unde nu exista, trust me.
Acuma ca ai inceput cu Brocriptina nu mai e cale de intoarcere.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)

Povestea nasterii

LYVY, cred ca depinde de copil si de cat de hotarat este... Eu dimpotriva, am sfarcuri bine formate dar daca Tudor e lenes sau somnoros nu prinde corect orice i-as face si ma aleg cu niste dureri...

Mergi la inceput

tanamera, dar de ce vrei sa-l schimbi?nu ia in greutate?sau de ce?pai 150 la 4 ore inseamna cam 90 ml la 2 ore.
dona, eu l-am depus pe 04.10.s-ar putea sa nu poti depune pana pe 6 decembrie pt ca iti trebuie decizia de suspendare a contractului pe care o firma o depune abia atunci.

Mergi la inceput