Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 9
ina.click spune:
In sfarsit stiu ce sa cumpar unor membri mai mofturosi ai familiei de Craciun :)
Si cum unul din respectivii membri doarme tun, ma strecor sa ii cumpar cadoul pe furis.
O zi frumoasa tuturor
27 +
anthea spune:
Multumesc mult pentru primirea calduroasa!
am descoperit aici, printre mesajele voastre, multe ganduri frumoase si sincere, gandurile unor suflete blande, marete, nobile, asa cum ne-ar onora pe noi toti sa avem!
salutari tuturor, ma bucur ca v-am gasit!!
mari_paun spune:
minunat este cand Ema ma i-a de gat si ma pupa iar bebe Petru imi zambeste, uit cat de grea a fost ziua si imi da putere sa merg mai departe
e minunat cand sotul ma roaga sa stau cu copiii si sa gatesca el, iar ieri am fost la soacra mea care m-a trimis sa ma odihnesc si sa stea ea cu copiii
ary_v spune:
Sa va spun si eu ceva de la Iasi
Imi place foarte mult educatoarea baiatului meu. Daruirea cu care isi face meseria ma lasa fara cuvinte. Cand mergeam eu sa il iau de la gradinita, o vedeam adesea pe geam impletind si spunandu-le povesti copiilor. Copiii stau linistiti si o asculta captivati de aceasta femeie deosebita care le impleteste zi de zi povestile.
Am ramas multa vreme meditand in fata saculetului cu care a venit copilul de la serbarea de mos Nicolae. O panza alba si lucioasa, de o finete deosebita, legata sus cu o sforicica cu doi clopotei aurii, plin cu turta dulce, nuci, migdale, stafide etc Totul facut cu mana ei, pentru fiecare copil in parte, cu dragoste si daruire.
Sunt atat de bucuroasa ca am descoperit acest colt parca uitat de lume si rupt de realitatea de astazi, unde se pune accentul pe calitate, pe echilibru si frumusete interioara si ma bucur ca ii sunt indrumati pasii de un om echilibrat care stie sa traiasca frumos. Se lupta contra curentului cu o energie nesfarsita, uneori se lupta si cu noi parintii care nu stim sa ii continuam munca mai departe in casele noastre.
As scrie la nesfarsit despre ea, este un om deosebit dar din pacate o specie pe cale de disparitie...
alinuk spune:
Concertul de azi de la Sala Radio a fost emotionant, chiar daca ai mei copilasi (2 resp 4 ani) doar o ora au avut 'baterii' si rabdare sa stea
oraselul copiilor din Cismigiu e plin de viata
am descoperit si o punere in scena (static) a nasterii Domnului
o iesle, pruncul Isus, fecioara Maria, Iosif, Magi
am fost impresionata placut
legatura in alta zare...
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
lacrimi de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
EllaX spune:
Duminica, fetita mea a realizat (singura) o scena a Nasterii. Asa cum o vede un copil de 4 ani si ceva, cu ce are la indemana:
http://www.flickr.com/photos/84518043@N00/5260537866/in/set-72157625470424582/
luminita2008 spune:
felicitari pentru acest subiect, oare cum de nu l-am descoperit mai devreme?
ma impresioneaza vanzatoarea de la chioscul de ziare din zona in care locuiesc. inainte sa raman insarcinata, imi luam ziarul si tigarile zilnic de la ea, timp de vreun an. apoi pauza, vreo 2 ani jumate. am ramas placut surpinsa sa vad ca dupa atata timp m-a tinut minte. nici acum nu mai trec pe acolo decat o data pe luna, nu-mi mai e in drum, insa mereu ma intreaba de copilasi...
zilele trecute mi-am luat o bratara de 2 lei de la un butic. vanzatoarea statea de vorba cu o tanti. acea tanti mi-a urat din suflet sa port cu placere bratara, atat de sincer si de simplu si de frumos, inca m-a binedispus pentru toata ziua!
si, above all, bucuria cu care ma intampina hunii in fiecare seara cand ajung acasa, placerea cu care se cuibaresc langa mine in fiecare noapte, mirosul lor specific de copilasi, rasetele lor zglobii din fiecare zi, ma fac sa uit de toate grijile din lume!
Orhidee23 spune:
O bucurie mare e faptul ca desi urmaresc de 1 an jumate DC,abea azi noapte am indraznit sa aderez,comunitatii
Si inca una...m-a sunat sora mea,si a vorbit cu mine frumos.Cum de multa vreme,n-a mai vorbit.Am povestit,ne-am reamintit fapte,intamplari amuzante din copilarie.Si la sfarsit mi-a zis sa nu uita sa ma rog in fiecare zi.Ah,uitasem...sora mea este bolnava psihic.
Adilushu1 spune:
Super subiect!
Ma bucur ca am reusit sa strangem la servici pentru niste copilasi foarte bolnavi dublul sumei pe care ne-am propus-o initial. Fata de alti ani am avut in 2010 multe zeci de colegi care s-au implicat foarte mult in actiuni caritabile.