Lucruri bune

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

In Toplita, Harghita, e o zi usor inghetata, zapada a rezistat eroic, si atmosfera e superba.
Am luat masa cu sotul, am vazut o superba comedie, si ce e mai tare, amandoi copii dorm deodata, deci ce sa mai imi doresc.
Lemnele trosnesc in teracota, miroase a scortisoara de la prajitura de mere scoasa din cuptor, sunt linistita si fericita.
Da, putem vedea si numai lucrurile bune din jur ( chiar daca Iris e racita, chiar daca e criza in tara, chiar daca .... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sunt de o saptamana in spital, am avut o operatie dificila. Mesajul il scriu de pe iphone. Cu o ora in urma am auzit un ciocanit la usa si camera s-a umplut de prieteni si rude. Avand in vedere ca locuiesc in zona asta abia de un an jumatate, am ramas uimita! Vorbisem cu partenerul mai inainte la telefon si nu mi-a spus nimic! O adevarata conspiratie.#57606;Chiar si persoane la care nu m-am asteptat au venit si asa de tare m-am bucurat! Este fantastic sa te simti inconjurata de oameni care te iubesc! Mi s-au umplut ochii de lacrimi. De fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

lorelei...fie ca fericirea sa-ti dea putere sa treci peste toate relele.
Din cate se vede, ai pentru cine...si pentru ce!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

dincolo de criza financiara ce ne-a afectat rau, amandoi suntem militari, deci bugetari, dincolo de casa plina-ochi de lucxruri pe care nu mai avem unde sa le punem, dincolo de stressul de zi cu zi ce ne afecteaza si ne oboseste ingrozitor, dinmcolo de toate cele.... we asta ne-am luat 'liber', am iesit in club, am dormit mai mult, si am incercat sa ne relaxam...
sunt fericita ca am reusit sa petrec putin timp cu sotul meu drag, sa vorbim, sa facem mancare impreuna de-a lungul zilei, fara sa ne grabim cu nimic, sa ne bucuram unul de altul, sa radem, sa glumim, si... sa planificam viitorul, si daca Dumnezeu Bunul va vrea, poate ne va mai trimite un bebe, fratior sau surioara pentru Mateiul drag
... singurul neajuns a fost ca macar o data pe ora, ni se facea dor de Muffy al nostru, care este in we la ai mei... insa recunoastem amandoi, ne-a prins tare bine sa fim putin singuri, e clar ca este necesar, din cand in cand..
insa ne e taaare dor de baiat, abia-l astept acasa inapoi...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Foarte,foarte dragut subiectul!!!!!!
Cum bine spunea cineva,cel mai optimist si mai ,,linistitor'' din ultimii ani,pe DC!!!!
Am citit tot si inca am un nod in gat,am plans mult,nu am avut un motiv anume,poate doar un moment de slabiciune,dar nu-mi pare rau!!!
Se pare ca si eu ma ,,invecinez'' cu Ina si Mimonix,am remarcat si eu frumusetea naturala a pustoaicei de la magazinul sibienilor din Piata Straduintei(Metalurgiei)

Un alt motiv de bucurie:azi au venit parintii mei din provincie,ei sunt traditionalisti,tin post,si cum pe Andrei,nepotelul nu-l puteau rata,m-am straduit din rasputeri sa le fac un menu adecvat:tort de post,prajituri de post,diferite feluri de peste,legume!!!!!
Imi pare rau ca nu i-am imortalizat,sa-i vedeti cat de incantati erau ca mi-a pasat si am bucatarit atatea bunatatzuri de post!!!Dincolo de fericirea ca si-au revazut unicul nepotel
Imi iubesc familia mai presus de orice!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

no, Mimo sta pe la Titan, deci aveti frumuseti diferite

Mergi la inceput

La fel de mult ma induioseaza vecinii nostri din bloc
Sunt niste oameni de toata isprava,ne ajutam reciproc ori de cate ori avem nevoie si baietelul nostru e adorat de ei!!!!
De fiecare data cand ne aud la lift,ies pe hol si ii ofera diverse(bombonele,o prajiturica,orice) si pustiul nostru le multumeste foarte respectuos,ce sa mai,sunt sedusi total de Mihnea!!!!!
E mare lucru sa stii ca te poti baza pe cineva(chiar strain fiind)!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

no, Mimo sta pe la Titan, deci aveti frumuseti diferite

Inseamna ca e strategie de marketing a sibienilor ,ahahahaha,au vazut ca dau bine pustoaicele si ,,le-au plasat peste tot''!!!!
As fi jurat ca vorbeste despre ,,fetiscana'' de la noi din piata!!!!

Mergi la inceput

Si mai am destule motive de bucurie!!!!O sa le dezvalui pe parcurs!!!!

Btw,azi a fost o zi destul de mohorata in Bucuresti,culminand cu ploaia torentiala de dupa amiaza!!!!Dar am dormit cu Mihnea,de-am spart!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu prin Aviatiei deci iarasi, e alta pustoaica sibianca
Frumoase fete au sibienii astia, eh?

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput