Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 3
motanik spune:
Ce subiect frumos! Imi place sa citesc asa mesaje faine si chiar vroiam sa spun cuiva intamplarea de azi. Pe un frig de numa' (laptopul arata 3 grade dar cred ca exagereaza, mie mi-au inghetat mainile afara), eram la vreo 200m si am vazut autobuzul ce-mi trebuia sa ajung acasa, eram sigura ca nu apuc sa ajung la el insa norocul meu a fost o mamica de culoare care incerca sa urce cu carutul si bebe numai ca in bus deja erau doua caruturi si soferul nu o lasa decatdaca strangea carutul si lua bebe in brate. Drept pt care ea era la usa, singura si se chinuia si sa scoata bebelusul si sa stranga carutul. Am reusit sa ajung langa ea si m-am oferit sa o ajut, credeam ca ii pot strange eu carutul, cand colo mi l-a pasat pe bebe in brate, nu stiu daca avea mai mult de 6-7-8 luni, un baietel negru si asa frumooos, se uita la mine cu niste ochi mari...O doamna mi-a dat locul ei sa pot sta cu puiul de om si au trecut minute bune pana mama a reusit sa stranga carutul si sa vina langa mine. Cand i l-am inapoiat se uita lung dupa mine, o scumpete de copil. Mi-a facut ziua si mai frumoasa, credeam ca nu se poate caci eu veneam de la moasa mea unde tocmai auzisem inimioara bebelusului meu...dar uite ca intotdeauna e loc de mai frumos :)
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
diadaniela spune:
Slanic Prahova!
Vineri 19 noiembrie!
Excursie!
Unul dintre copii a cazut si s-a lovit f tare la umar. Mama a coborat cu el in brate disperata nestiind ce sa faca.
Un tanar impreuna cu sotia s-au oferit sa-i duca la spital.I-au dus la un spital, dispensar, ma rog, din Slanic.
Acolo nu au avut ce sa-i faca si i-au trimis cu o ambulanta la Ploiesti.
Tinerii au mers dupa ambulanta si au stat cu ei pana au fost siguri ca nu mai au nevoie de nimic.
Oameni cu suflet exista!
goldi spune:
Super relaxant subiectul . Felicitari tuturor "transmitatorilor" .
Nu putem face ceva si cu televiziunile ? Pur si simplu mi se face sila de buletinele de stiri unde toti au parca o bucurie macabra de a insira reportaje cu accidente, sinucideri, jafuri, batrane violate si copii agresati. Este hidos! Groaznic!
O stire precum descoperirile de celule suse sau medicamente revolutionare, chiar si romanesti sunt trecute la ... si altele, cateva secunde frugale.
Cine se pricepe: nu putem face o petitie on-line pe care sa o transmitem televiziunilor, sa mai prezinte si fata luminoasa a lumii, nu numai nenorociri si dezastre. Mai exista oameni buni si cinstiti in tara asta sau lucruri demne de afi aratate !
Si ca sa nu ies din topic: sunt placut surprinsa cat de frumos arata acum multe blocuri din Bucuresti, renovate,curate,
cum asociatii de locatari care se certau inainte si pentru matura femeii de serviciu, dau acum bani sa schimbe usa de la intrare sau sa amenajeze spatiul verde din fata blocului . Oamenii raspund cu bine la bine, este vorba numai de exercitiu . Si de rabdare
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
nma spune:
Rm. Valcea: in fiecare zi descopar ca s-a mai facut ceva frumos in oras. Au disparut si la noi semafoarele si au aparut spatiile verzi. Nu stiam ca panselutele pot sa fie asa frumoase in prag de decembrie .
Nico
andruskandu spune:
Azi dimineata, cand am iesit de la serviciu, am ajuns, ca de obicei, in Gara de Nord (ca de-acolo iau trenul spre casa), si, ca de obicei, am intrat la Spring sa-mi iau sandviciul de dimineata. Am platit si m-am dus la tejghea sa dau bonul, si-am primit in aceeasi secunda comanda facuta.... ... cu un zambet!
Tanarul acela, cand m-a vazut ca intru si merg spre casa de marcat, deja pusese sandviciul la cuptor, asa ca pana am platit era incalzit.
Zau ca mi-a luminat ziua!
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andruskandu Zau ca mi-a luminat ziua! |
eu mi-am luminat-o singura am luat-o razna - am inceput impodobirea casei pentru sarbatori treptat-treptat (inca n-am ajuns la brad, da' am un feeling ca nu rezist peste week-end, avand in vedere ca anul asta e prima data cand fac brad artificial din motive de doua calorifere in coltul in care va sta bradul). duminica mi-am atarnat mosii cu "hohoho" pe usa, iar aseara am pus un fulgusor din beculete la geamul de la dormitor, si o perdea de beculete in balcon era prea tarziu aseara sa mai cobor in strada sa mi le admir, dar am facut-o in seara asta - is faaaaineeee!
asa ca de-acum abia astept sa ajung seara acasa
puisorul spune:
De la Cluj: totul e acoperit de zapada . E un peisaj feeric afara si azi sigur va fi o zi frumoasa. A venit iarna...
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
diadaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul De la Cluj: totul e acoperit de zapada . E un peisaj feeric afara si azi sigur va fi o zi frumoasa. A venit iarna... Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Trimite cativa fulgisori si la Bucuresti!
Laura25 spune:
Preiau legatura in Neamt, unde inspectorul Soric a fost demis si au venit primii fulgi de nea! O dimineata minunata, plina de veselie si optimism.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me