Lucruri bune
Raspunsuri - Pagina 13
cris1511 spune:
Raportez si eu:
Ieri a fost o vreme super,14 grade, soare. M-am dus cu sotul in parc si ne-am intins pe iarba.Nu mai spun ca ne-am dat si sosetele jos. E asa de minunat sa simti iarba un pic rece pe talpile goale. Parca simti cum te incarci cu energie cand stai descult pe pamant. E ceva...o senzatie unica.
Am facut pateuri cu branza si baiatul meu, Andrei(8ani) dupa ce mananca vreo 4 buc ii mai cere lui taica-sau sa-i mai dea. Taica-sau ii zice ca poate e prea mult, "sa nu il doara burtica", la care Andrei zice: "cum sa ma doara tata de la asa placinte bune facute de mama".
Alta faza:
Ieri cand copiii au venit de la scoala mirosea in casa a peste si cartofi prajiti (asta le pregatisem). Andrei: "eu cunosc mirosul asta. Eu cunosc toate mirosurile de la mancarea lui mami".
La Multi Ani tuturor care poarta numele Gabi, Gabriela, Mihaela, Gabriel!
danielag spune:
Buflea, merdenelele iti plac? Sunt asemanatoare cu pateurile si (mi se pare mie) mai usor de facut in casa.
Daniela
(Edit ca sa zic ca site-ul/reteta nu-mi apartin.)
cris1511 spune:
De fapt am folosit aluat de foetaj din ala congelat.
Poti folosi si aluat de strudel ca in reteta asta:
http://www.culinar.ro/retete/mancare-copii/dulciuri/strudel-cu-mere/177/31/7787/
iar in loc de margarina pentru uns foile folosesc tot ulei amestecat cu putina faina. In plus mai adaug in aluat 1 lingura de otet.
Nici reteta data nu e a mea, dar o mai folosesc cand si cand.
Arata bine si merdenelele...deja imi ploua in gura.
alinuk spune:
Nici nu stiu la ce categorie sa incadrez intamplarea de ieri.
Absolt exceptionala.
Mergem uneori la TNB la Magicianul/M Ralea.
Prin povesti interactive si parca mereu cu o nota a improvizatiei, se promoveaza curajul, talentul, increderea in sine.
Ieri 's-a jucat' Capra cu trei iezi si Sarea in bucate.
Intr-un decor simplu pana la detaliu, un om antreneaza grupul de copii pe care-i face pentru o ora mici actori, cu care se joaca, ii starneste, ii pune sa gandeasca...ii face sa se simta speciali.
Parintii deopotriva au parte de o piesa rara..in care propriul copil e actor pe scena.
La Capra cu trei iezi a demontat convingerile copiilor cum ca lupul e personajul cel rau, amuzandu-se cu micutii ramasi cu gura cascata pe alocuri, pe seama caprei neatente care nu a lasat nimic in frigider pentru jupanul lup si care s-a razbunat cu rautate chinuindu-l la focul din groapa.
A testat mai apoi curajul micutilor invitandu-l pe insusi dl lup sa discute cu cei care-l considerau rau ... Eram atat de amuzata, caci ii intreba pe pitici: haideti sa va vad care are curaj sa-i spuna in fata ca-i rau si a gresit? Evident putini au ramas pe scena la aparitia fiorosului.
La Sarea in Bucate, Teo, baietelul meu de 5 ani a fost printul. Si-a ales printesa, au avut parte de un ospat si o distractie pe cinste la nunta la care imparatul a descoperit intelesul iubirii 'ca sarea in bucate'.
In incheiere toti copiii primesc baghete de magician si pleaca incantati.
In timp ce ne imbracam si ne pregateam de plecare, tatal 'printesei' lui Teo ii da telefonul micutei si ii zice sa vorbeasca cu mami sa-i spuna cum a fost la spectacol.
care credeti ca a fost primul lucru pe care i l-a spus micutza!?
extrem de serioasa folosind un ton grav:
"mami eu m-am casatorit!'
mi s-a parut exceptional momentul, m-a amuzat teribil
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
diuta_20 spune:
Cam tarziu am vazut subiectul,dar ma inscriu si eu.Vreau sa povestesc despre orasul meu:Drobeta Turnu Severin,a capatat o noua imagine,cu totul diferita de orasul dinainte de anul 2007. Majoritatea strazilor sunt refacute, multe sensuri giratorii (mult mai eficiente decat indicatoarele anterioare), multe locuri de joaca si spatii verzi.Si,f important,LOCURI DE MUNCA.Orasul nu mai este pe primul loc in ceea ce privesate somajul.
chris27 spune:
Ce m-a bucurat tare anul asta?!?...Sunt multe de spus...M-au bucurat serile de vara cand stateam linistiti la ceaun...zilele ,putine la numar ,dar in care am trait intens respirand parca Apusenii si Cheile Tasnei...Ca Albert al meu stie sa intoarca clatitele aruncandu-le ,iar eu pot doar cu cutitul si are rabdare sa faca multe,multe.Ii place sa gateasca,vrea sa fie bucatar vestit!Ca am fost sanatosi!Ca ne iubim atat incat am mereu impresia ca nu se poate mai mult si ca e imposibil sa mi se intample tocmai mie...
Am fost direct pe scena la serbarea ficei mele si ea nici nu stie.De fapt am fost Mos Craciun pentru grupa ei pentru ca nu a vrut nimeni dintre tatici sa fie si nu s-au gandit dinainte sa angajeze pe cineva!!!Asa ca la fata locului am decis sa fiu eu,mama mea si vecina au ramas cu gura cascata,nu stiau unde am disparut.Iar al meu nu m-a recunoscut in filmarea de la serbare,i-am facut surprizaStiti ce-am simtit atunci?Eu nu am cuvinte...Imi era asa de greu sa nu o privesc numai pe ea ,stand in mijlocul copiilor...cat de greu e sa nu fi subiectiv!Si-atunci,de teama sa nu ma recunoasca am evitat s-o privesc in ochi si vazand DVD-ul mi-am dat seama ca am vorbit cel mai putin cu ea .Si ea mi-a spus:"Mosule ,te iubesc din tot sufletul!"si-a plecat...Am vazut pe dvd cum o priveam cand se indeparta si ...mi s-a strans sufletul.Nu credeam ca pot privi pe cineva asa,ma gandeam ca-i fata mea si ca ma iubeste oricum as fi chiar si fara sa stie ca sunt eu...telenovelistic tare ,dar eu am simtit ca acolo e capatul lumii si ca nu am unde sa merg mai departe.........
Pentru voi...poza cu mosul si puii lui in semnatura!Va pup pe toate!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_ur
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
chris27 spune:
Acum cateva zile stateam in living la televizor si ne uitam la film.Seara numai ce incepuse cand Daphne ma chema insistent sus,in dormitor la culcare.I-am spus sa se intinda langa mine,pe coltar...ca daca adoarme ii promit c-o iau in brate si-o duc in dormitor cand urc...Mi-a spus.......Mama,nu trebuie sa-mi promiti,am incredere in tine!!!
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
chris27 spune:
...Fascinant universul copilariei!...Mai nou copiii au introdus un sistem de recompense pentru mine de fiecare data cand considera ca merit.Adica ,in functie de serviciile prestate,ma rasplatesc cu pupici si masaj ,cica daca au timp...Ma uimeste ce repede au invatat cat de mult valoreaza un pupic de-al lor,atunci cand isi doresc un desert bun ori sa le fac o cacao .Sau sa le duc o cana cu apa atunci cand nu vor sa piarda nici o faza din desenele animate preferate...
Seara,unul imi maseaza o mana iar altul cealalta.Imi fac urzica si ma dau cu crema.Ma simt rasfatata......
chris27 spune:
Se topesc zapezile!Vine primavara in curand!Am vazut ca au inceput sa apara primii ghiocei si primele martisoare...
M-am trezit cu sufletul plin de fericire,mi-am privit puiutii dormind inca si m-am gandit ca sunt un om bogat...Simt ca pot muta muntii din loc.Asta mica m-am intrebat de unde am puteri magice...N-am inteles prea bine la ce fel de puteri se referea ea,cert e ca pe mine apropierea primaverii ma umple de viata.Curand au sa infloreasca salcamii din fata casei mele,mi-e dor in special de cel liliachiu.Si campia va fi toata a mea.Toata iarna n-am privit macar inspre padure.Dar mi-e un dor de verde de nestapanit.
Curand cea mica ma va opri de zeci de ori pe drum cand vom veni de la gradinita sa-mi mai culeaga cate-o floare.Stiu asta pentru ca asa face mereu .Vede cate-o floare mai frumoasa si se duce s-o culeaga iar eu stau si-o astept cu plasele in mana.Si tot o chem si ea tot nu vine...Cand zic c-a terminat cu culesul ,mai gaseste una si mai departe... Cand esti copil nu te grabesti niciodata.Ar trebui sa mai uitam de timp,si noi adultii...
Imi zic in gand ca incepe vremea verdelui...De acum inainte se vor intampla doar lucruri bune...Curand,foarte curand...