Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui padi

Fetelor, ce aud eu la tv: chiar vor sa reduca perioada de CIC la 1 an? (inclusiv retroactiv???)
Este cineva mai in tema?

Offf, ce imbecili!!!!!

Si ce ma mai relaxasem eu ca nu se aplica retroactiv !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Magda, din cauza operatiei lui Rares, cred ca vei putea beneficia de mai mult stat acasa, adica cei 3 ani pt copil cu handicap macar sa nu modifice

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,sunt unele persoane care m-au votat si al caror nume nu le recunosc,dar tare as vrea,daca sunt unele dintre voi,sa va adaug la prieteni,pe FB....
Magda Z, Suzana P, Bianca R- e vreuna dintre voi?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui padi

Fetelor, ce aud eu la tv: chiar vor sa reduca perioada de CIC la 1 an? (inclusiv retroactiv???)
Este cineva mai in tema?

Offf, ce imbecili!!!!!

Si ce ma mai relaxasem eu ca nu se aplica retroactiv !

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Si eu la fel....
Astia sunt imbecili ...vor sa mareasca si ziua de munca la 12 ore sau 6 zile pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello girlsM-am intors de la BE,ca in fiecare an,nimic special avantajul constand doar in faptul ca sunt multe la un loc. Preturi variate,nu f ieftine...Eu am luat sigurante pt prize,dulapuri,colturi etc. Era nevoie mare[:D ; cateva body-uri si pantalonasi de stat in casa, servetele dezinfectante pt fata&maini de la Mustela(f faine ca ma stresa sa-l sterg la gurita sau pe maini cu alea pt fund-cu sapun); o canita sa bea singurel de la NUK ,o jucarie si alte maruntisuri. Lili - n-am sughitat in ziua aia cand ai vb cu Many de moi dar mai bine dati un semn cand mai iesiti si vin si eu cu voi la plimbaricaFloricik - noi am stat ieri pana la 15.30 in parc. Acum vazandu-l pe tati de Zbury spun: Zburly e tati intreaga fotomodealaMonis - sa-si revina Santi repejorEu tahini nu l-am combinat cu nimic. Revin ca se foieste mandrulCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

"Ministrul Ioan Botis a precizat ca de indemnizatia de 500 de lei vor beneficia femeile care se intorc la munca in orice moment inaintea implinirii perioadei de concediu pentru cresterea copilului.

Botis a mai spus ca in cadrul coalitiei urmeaza sa se analizeze si propunerile privind posibilitatea reducerii perioadei de 24 de luni de concediu pentru cresterea copilului, in acest sens nefiind inca luata o decizie.

Propunerile Ministerului Muncii privind modificarile in domeniul social vor fi discutate si prezentate luni, a precizat Ioan Botis.

Ministerul Muncii declara, in 22 noiembrie, la Guvern, ca este analizata posibilitatea modificarii regulilor de acordare a indemnizatiei pentru mame si cresterii indemnizatiei pentru stimularea intoarcerii la munca, de la 100 la 400 lei.

Perioada de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului va fi redusa de la 24 de luni, variantele luate in calcul fiind ca aceasta sa fie de 12, 14 sau 18 luni, mai spunea ministrul Ioan Botis.

Totodata, ministrul Ioan Botis preciza ca indemnizatia pentru cresterea copilului ar putea reveni la 85% din salariu, adica la cuantumul din iunie 2010, inainte de diminuarea cu 15%, dar decizia finala va fi luata la Ministerul de Finante.

In prezent, mamele care revin la serviciu mai devreme de doi ani primesc 100 de lei in plus la salariu, sub forma unui stimulent."

http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=22309&utm_source=2733&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

500 de lei iupiiiiiiiiiiiiii

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

multumesc de raspunsuri si de suportul vostru . Nu am scris pentru asta, am scris ca sa ma plang si eu cuiva, dar ma bucura mult empatia voastra si ca v-ati rupt din timpul pretios pentru a-mi scrie si mie cateva cuvinte. In orice caz eu nu m-am simtit niciodata ignorata si neinteleasa aici, iar cand am pus o intrebare si nu mi s-a raspuns, am repetat-o. Deci multumesc

Iulian e la fel, dimineata nici nu am mai pregatit fructe, i-am dat cateva firmituri de paine cu branza. Paine eu nu-i fac in casa, iau una pe care scrie mare fara E-uri si fara conservanti, dar are oricum multe dracii in ea. Sa vedem ce nervi imi fac la pranz. A, am observat ca este f interesat de ce mananc eu si vine de prin casa sa-i dau si lui, asa ca sunt pe mancare soft, safe si pt el, ca cine stie cand vrea din ea. Nu are febra, nici alte semne de rosu in gat (buna ideea cu verificatul in timp ce urla, daca tot urla asa de des Magda ). Sper ca e doar ce zice draga de Lili si e o perioada in care creierul o ia inaintea celorlalte lucruri...

Despre borcanele - nici eu nu i-am dat pana la 1 an decat cu ocazii 'speciale' - aka plecat de acasa sau urgenta, cand ajungeam mult prea tarziu din parc si nu aveam nimic-nimic pregatit. Cred ca a mancat max 15 pana la 1 an. Insa de atunci, pentru ca am testat si borcanel manca fara probleme, iar ce-i faceam eu cand si cum, de cate ori am avut ceva issue-uri, i-am dat borcanel fara nici o strangere de inima. Discutia e veche si raspurtata: borcanel cu un continut cat de cat verificat / controlat etc versus legume preparate de noi, legume care pot fi ok, dar mai des nu, avand in vedere cum se cultiva in Ro. Ambele varinate mi se par in regula. Exceptie fac cazurile extreme - cum ne povestea Lili de cineva care la luni bune de la inceperea diversificarii, nu daduse niciodata copilului nimic proaspat, nimic verde. Da, aia mi se pare o extrema indezirabila si reprobabila.

Despre cereale - i-am luat 7 cereale de la Organix pe care nu le-am incercat inca, poridge cu banane etc pe care le-a mancat f bine, pana acum cateva zile cand a intrat in greva... Am mai citit pe blogul unei fete f faine despre cerealele astea: Mein Musli de la Milupa despre care ea spune asa: "mix de 7 cereale, 3 fructe, ceva cocos si alune, in textura potrivita pentru toddleri". Eu nu le-am zarit pe piata; daca afla cineva de ele, poate posteaza aici.

despre reducere CIC pur si simplu nu comentez. Mi-e atat de sila si tot ce vreti voi, incat nu ma gandesc decat ca voi cauta o solutie atunci, ca sa nu-mi pierd mintile mai devreme decat e cazul.

despre locurile de joaca, bune pareri aveti. Noi oricum momentan ocolim totul, ca Iulian nu mai este infectios, dar pana ce-si revine organismul lui dupa viroza. Dupa aia mai vedem. Oricum, ieri a fost prima zi de iesit din casa, o juma de ora. Azi incercam 1 ora.

gata, lunch time (sper sa mearga, da Doamne!)

pup ya

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna ziua, fete dragi!
In primul si in primul rand
CALIN!
IULIA!
sa cresteti mari si isteti si sa aveti o viata frumoasa, plina de iubire!
Apoi, ne inscriem si noi in clubul mukosilor Avem inca M si tare sper sa devina cat mai curand m. De data asta ne tratam cu panadol, humex si vibrocil, in lipsa de colargol (pana e gata la farmacie).
Am vazut discutii interesante despre microbi. LA noi e chiar amuzant, cand e tasu' acasa se tine dupa fata cu servetele umede si una doua o taraste la baie sa o spele pe maini, cand e doar cu mine NU. O spal pe maini dupa ce mangaie motanul si cand venim de afara. A, si dupa ce mananca ca are mancare si in unghii.
Borcanele eu am preferat sa le folosesc pentru deplasari si urgente de genul e cah ce a pregatit mami.
Cereale folosesc intra-adevar milupa cu orez si vanilie la culcare, ca sa nu o deranjeze noaptea. Dar in iaurt sau la masa de cereale de pe la 18.30 folosesc si organix diverse combinatii pe care le tolereaza foarte bine, mai putin pe cele cu 7 cereale pe care le-a vomat din cauza de fulgi maricei.
LP noi suntem pe Aptamil fara lactoza, dar cand isi revine stomacelul ei cred ca tot pe Aptamil (normal) ramanem, poate doar pana pe la 18 luni. Nu mai stiu, Lumi_R, tu foloseai Aptamil?
Pupici si sper sa mai revin.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Angi,noi folosim Aptamil 1+

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

A, si cum fata mea e foarte de gaska, mai intram intr-un club, cel in care urlam isteric cand nu ne convine ceva sau cand dispare mama din peisaj.
Maine vreau sa ajung si eu la BE. Cory, la jucarii ai apucat sa te uiti? Sunt mai ieftine ca in magazine, merita sa achizitionezi? Saptamana viitoare e ziua Anei si vreau sa-i iau ceva dragut.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Magda, din cauza operatiei lui Rares, cred ca vei putea beneficia de mai mult stat acasa, adica cei 3 ani pt copil cu handicap macar sa nu modifice

Cei trei ani pentru handicap se fac doi... imi doresc sa nu fie nevoie de cei trei ani dar as fi preferat sa stau trei ani eu cu el; voi sta si mai mult daca va fi nevoie insa indemnizatia dupa cei doi/trei ani devine o problema financiara... din pacate...

_

Mergi la inceput