Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Fetelor, ce aud eu la tv: chiar vor sa reduca perioada de CIC la 1 an? (inclusiv retroactiv???)
Este cineva mai in tema?

Offf, ce imbecili!!!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

noi mari sanse sa acasa...

slabe sanse sa mergem la munte

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Fetelor, ce aud eu la tv: chiar vor sa reduca perioada de CIC la 1 an? (inclusiv retroactiv???)
Este cineva mai in tema?

Offf, ce imbecili!!!!!

deocamdata sunt zvonuri. desi ministrul muncii spusese acum vreo 3 zile ca nu se va aplica retroactiv. probabil atunci nu stia ce inseamna cuvantul, intre timp a cautat in dictionar si s-a razgandit cand a aflat.
deci nu ma mai mira nimic la imbecilii astia de la putere...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

am adormit una bucata copil din dotare si ma dau si eu pe net, pana termina masina de spalat sa pot intinde rufele

Alexa, nu am apucat sa mai scriu aseara, si Alex a avut nasul plin de bubite de grasie, la care nu am intervenit absolut cu nimic, au trecut singurele in 2-3 luni. daca ai timp, te poti uita in albumul de la semnatura sa vezi primele pozici cu nas grasimos. cand ne mai arati printesa razboinica, care creste asa frumos?

Dankutza, bafta la "examen"!
poti sa o intrebi pe pedi a ta, daca e pt LP pana la 3 ani, este si pt alaptat pana la 3 ani??
ce mai face mama ta? s-a inchis de tot operatia?
incerc sa ajung azi pe la BE, dar nu promit nimic, ca e in functie de starea lu' frichinitu'

Ionela, nu stiu daca as putea dormi langa un lac plin de broscute oracaitoare, n-am incercat
nu ne pui si noua un filmuletz cu Mihea prinzand "muste"? il pup pe micul mofturici

Am asa o impresie ca toti fulgusorii sunt cam intorsi pe dos, o fi tot e etapa d-aia, un puseu de crestere, ceea ce e de bine, pana la urma

Ancutzic, a fost chiar chilipir laptopul, eu am vazut numai de la 300 lei in sus
ni-l arati si noua? Sabi e mortala cum doarme si ce s-a dat ea la gagici, Iustinut, ai fost pe faza?
vise si iar vise, esti tanara si frumoasa. punct!

Smara, ma indoiesc a curata cineva jucariile prin centrele de joaca, mai ales cele din parc, care pe langa copii, mai adapostesc si ceva comunitari, iar groapa de nisip e cateodata si wc-ul lor.
eu una am asa un lipici la purici de nu va imaginati, si vara ii adun de prin parcuri, de sunt plina de ciupituri.
eu recunosc ca nu am dezinfectat niciodata jucariile, cu exceptia primei utilizari.
la capitolul borcanele, am intotdeauna cel putin unul in casa, pentru ca se intampla sa plec de acasa si s anu pot face mancare inainte, sau sa nu ii placa ce combinatie i-am facut, iar atunci aplicam plan B.
prietene? ce-s alea? la mine toate au fost pasagere, iubire mare pe moment, dupa care s-au pierdut in lume...
Ah, si felicitari pt greutate! si Alex a pus 500 de gr intr-o luna, desi era bolnav.

Laura_A, te si eu cu drag, dar nu am fost eu cea care a ridicat 2 degetele ca nu eram pe faza, nu ca nu m-ar fi interesat subiectul. ma bucur ca este ok tiroida, dar se vede clar ca esti obosita

Ava, el plangea, eu radeam, m-a amuzat teribil schimbarea de dispozitie din ras in plans din cauza unei broaste. la cat de dragalasi sunt gemenasii, poate ai surprize si vei fi intrebata in continuare daca sunt fetite si dupa tuns
si daca si tu invidiezi pe Gabitz ca au un partener de joaca, noi astea cu cate un mucos ce sa mai zicem? invidie ++++

si app de tuns, cum mai arata rechinasa Licurici? i-a crescut frumos perisorul?

Gabitza, fa cale-ntoarsa din valea aia! nu e voie acolo! important e csa mananca ceva. si noi am avt cateva zile de greva fructelor, musca de 3-3 ori di banana si gata. pasate nici nu vroia sa le vada.
eu ii dau paine obisnuita lui alex, la cele 4-5 bucatele pe care le mananca, nu e cazul sa ma stresez sa fac, asta imi mai lipsea. initial am inceput cu paine fara sare, acum ii dau de care mancam noi. bafta la dr, sa veniti cu vesti bune! pup mucosii curiosi

Many, pup Vladutul grevistul. eu i-am pasat cu furculita pastele, iar cereale ii dau d-alea de la 6 luni Milupa cu 4 fructe, ca astea ii plac

Doris, uf, mereu pari ca te alearga cineva...timpul sa fie? mai zi-ne de Matteo

Coque, si voi bifati tot mai multe puncte mai bune bune. mi-e dor de Matei Da-Da-Da interesant scauno-rucsacul ala...
am cumparat si eu tahini, n-am gasit si boabe de naut sa incerc un humus Laura_A, hai zi-ne cu ce-l combini pe tahini asta

Andre, asa imi placi, mai relaxata, mai putine feluri de mancare ca le pica greu la stomac

RamoniX, hai poate faci si tu niste pozici cu Domi in zapada

Strumfy:
1. rondele de orez in cazul nostru sunt de la Organix, cumparate din farmacia Sensiblu
2. perle de branza sunt din supermarket, cele nemtesti Andechser
3. nu cunosc

trimit asa ca s-a trezit
pup all

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Off, Ramonika, tot zvon a fost si reducerea de 15% a indemnizatiei. Si pana la urma s-a adeverit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
La mine, oricine intra in casa, intai merge la baie si se spala pe maini, apoi merge in camera si se joaca cu copilul. Si nu va mai spun si altele, ca va oripilez rau de tot si nu mai vorbiti cu mine.

La asta cu spalatul pe maini subscriu, o trec la normale si nu ma poate convinge nimeni sa renunt !
La "altele" mentionez ca trimit de la obraz lumea la spalat pe mani (daca e cazul) iar la "oripilare" trec faza cu "verific daca folosesc sapunul" de cand am constatat ca pentru unele persoane a se spala pe maini nu presupune in mod automat folosirea sapunului.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Iulia!
La multi ani,Calin!

Sa fiti sanatosi si voiosi,sa aveti noroc in viata,si sa fiti mereu inconjurati de oameni care va iubesc!

Miany,destept baiat mai ai!!!
Vrem si noi niste carlionti.....
Pai "vocabularul" lui David e dublu fata de al pisicioasei,bravo!
La faza cu capace,dopuri,si ea e fascinata. Cutiile le baga unele in atele,le scoate etc...

Coque,ceva dinti la orizont?
Vad ca majoritatea sunt asa.....deci e ceva normal.
Si mie mi s-a recomandat LP pana pe la 2 ani,si sincer,mi-e si teama sa-i schimb laptele!

Lauriciu,lasa ca te dai si tu pe net,dar daca ai deschis afacerea,trebuie sa te tii!!!

Andre,ma bucur mult pt voi ca e buni acolo,mai ales pt Chiara!
Mai bine ca ai taiat de pe lista cele n feluri....Relaxeaza-te si bucura-te de prima aniversare a copilului fara sa pici de oboseala

Alinush,pup familia matinala! Tare va admir pe cele care aveti mai mult de 1 copil!!!

Magda,eu o fac sa rada ca sa pot vedea gat/dinti...cateodata merge(intinsa in bratele mele)
Rareselul are avantaj ca are surioara,deci interactioneaza cu copii,a mea e singura.... Dar se face el mare si puternic,si veti merge si voi la joaca!

Ancutza,nu ma prea pricep si nici nu prea cred in vise,dar e de bine.
Eu am visat acum cateva nopti ca am mai facut o fetita,apoi nasteam gemeni,fata si baiat. Si toate astea s-au petrecut in timpul uni vis...Si ma gandeam cum ma voi descurca eu cu 4 copii....

Dankutza,eu am incercat multe,dar am ajuns sa-i dau doar ce vrea ea sa pape,si alea sunt cateva din borcanasele de la Nestle....deci nici la borcanase nu am controlul

Shtrumfy,nu pot sa-ti raspund la nici una dintre intrebari M-am uitat si eu dupa rondele de orez,dar nu am gasit....

RamoC,si la noi legumele cu curcan e unul dintre preferate! Si mai e cel cu legume si vitel(fara orez).
Si noi ne-am gandit initial la petrecere la locul de joaca,dar nu ne-a iesit. Cu siguranta asta vom face la urmatoarea aniversare
Cred ca Domi va petrece de minune
In privinta jucariilor,am vazut si eu care o atrag si care nu prezinta nici un interes,deci da,scap de niste investitii inutile!

Dana,si pe mine,in privinta borcanaselor,m-au influentat medicul de familie si pediatra.

Dankutza,succes la inspectie!

Ramonika,buna intrebarea cu revelionul...nici noi nu stim ce sa facem...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
poti sa o intrebi pe pedi a ta, daca e pt LP pana la 3 ani, este si pt alaptat pana la 3 ani??

Cam asta era si in capul meu, daca se recomanda LP pana la 3 ani de ce alaptarea peste 1 an - 2 ani este privita cam ciudat ?

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Magda,eu o fac sa rada ca sa pot vedea gat/dinti...cateodata merge(intinsa in bratele mele)
Rareselul are avantaj ca are surioara,deci interactioneaza cu copii,a mea e singura.... Dar se face el mare si puternic,si veti merge si voi la joaca!

Da, buna idee cu rasul, mult mai buna eu ma simt cam ca il studiez cand plange !
Cu surioara mare avantaj, intr-adevar; imi amintesc de la Iarina ce inseamna un copil unic... doar de aceea acum sunt doi !

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui padi

Este cineva mai in tema?

Offf, ce imbecili!!!!!

Si ce ma mai relaxasem eu ca nu se aplica retroactiv !

_

Mergi la inceput