muci

muci | Autor: beloana

Link direct la acest mesaj

buna sunt o mama care nu mai poate. de cand l-am nascut pe Luca (2.2 ani) a avut aproape tot timpul muci. este vesnic infundat si nu mai stiu ce sa fac. de o saptamana l-am operat de polipi dar mucii sunt in contiuu. am incercat aproape orice. el nu este racit ci are doar muci. antibioticele nu au nici un efect iar de siropuri si pufuri in nas sunt satula am incercat chiar orice..........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ai incercat sa-l testezi pentru alergii? Operatia d epolipi de ce a facut-o? Racea des, vorbea pe nas, erau polipii mariti?

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui beloana

si am uitat sa va mai spun ca fiul meu este poreclit MUCIFER

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beloana spune:

a inceput sa tot faca otita si am sperat ca asa va scapa. am fost la budimex si l-am operat si mi-a zis ca am facut bine. problema e ca el tot mai are foarte multi muci. am fost pe la 12 doctori nici unul nu mi-a dat un raspuns. toti imi dau antibiotice desi eu le tot repet ca nu au efect. unde sa ma mai duc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la o testare pentru alergeni.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

a inceput sa tot faca otita si am sperat ca asa va scapa. am fost la budimex si l-am operat si mi-a zis ca am facut bine. problema e ca el tot mai are foarte multi muci. am fost pe la 12 doctori nici unul nu mi-a dat un raspuns. toti imi dau antibiotice desi eu le tot repet ca nu au efect. unde sa ma mai duc?

buna,

din sange se pot face niste analize pentru a vedea la ce alergeni inhalati este alergic copilul.
totodata eu i-as face si un exudat nazal.
in perioadele cu secretii i-as face aerosoli cu acc pentru fluidizarea lor, i-as curata fff bine nasul cu batista bebelusului, tocmai pentru a evita ducerea secretilor spre ureche si aparitia otitelor.
as mai fi atenta la umiditatea din camera, eventual as folosi ceva uleiuri esentiale peste noapte ca sa respire mai bine.
multa sanatate.

uite ce am gasit pe net: Testele de provocare nazala.
Se introduce in nas alergenul. Reactia pozitiva apare in 30 de secunde si se caracterizeaza prin simptome precum stranutul, secretii apoase abundente. Acest test nu este indicat copiilor sub doi ani.
Phadiatop Infant" - recomandat copiilor cu varsta intre 0-4 ani. Acest test ofera posibilitatea testarii la cei mai obisnuiti alergeni alimentari si inhalanti.

as intreba pediatru despre aceste teste si impreuna cu el as stabili ce e indicat sa fac pentru copilul meu.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asa ca paranteza ... copilul meu tocmai a trecut printr-o asemenea faza, l-am dus la orl, dupa control si analize tratamentul a fost aerius (antialergic) si sinupret pentru fluidizarea secretiilor. nici vorba de antibiotic. dupa 2 zile era mai bine, dupa tot tratamentul (7 zile) nu mai avea nimic. cum a reinceput vantul in iasi si s-a ridicat iarasi tot praful in aer, e din nou infundat si cu muci. la noi, stiu ca e de alergii. poate fi o varianta si pentru voi. dar e nevoie de analize.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 7+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

si am uitat sa va mai spun ca fiul meu este poreclit MUCIFER

Am zambit , dar mai mult m-am simtit si eu ca tot cu muci din august
Cred ca e tare neplacut pentru baietelul tau.
Recomand si eu testarea pt alergeni, din sange este PhadiatopInfant.
Multa, multa sananate !

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beloana spune:

asta cu alergia nu am incercat-o in rest tot. a ajuns sa mearga singur la aspirator si sa isi traga singur mucii. pentru el e ceva normal. o sa merg saptamana viitoare si o sa ii fac teste pt alegie. mersi frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Incearca un exudat nazal...si al meu e cu muci de vreun an de zile...i-am facut exudatul si a iesit ca are stafilococ auriu de care nu scapa nicicum. Am incercat f multe, inclusiv batroban (unguent cu antibiotic specializat pe acest tip de stafilococ) ...degeaba...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

taman ce i-am facut lui Alex(5 ani si 3 luni) niste analize,si la exudatul nazal i-aiesit Stafilococ auriu si Streptococ pneumoniae .Mi-au facut si antibiograma,o sa mergem la pediatru dupa ce o sa ii iasa toate analizele,dar ce vroiam sa zic ca e el nu a fost racit des,doar de maxim 2-3 ori/an niste mucisori si putina tuse uneori,deci la el stafilococul si pneumococul cred ca sunt inactive.
eu iti recomand pe d-nul Dr Stanciu(e la Budimex si are si cabinet perticular)si imposibil ca dansul sa nu le dea de cap mucisorilor .
Si baietelul unui prieten a avut pb de mic,nimeni nu-i nimerea diagnosticul/tratamentul corect,si dupa ce i-au facut analizele recomandate de dansul,s-au crucit cate alergii are copilul(acum 2 ani au cheltuit cateva mii de lei pe toate anlizele,dar macar au aflat ce are copilul si de atunci e mult mai bine copilul)
Sanatate si numai bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput