Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
si acum o strigare
LauraBBBBBBBBBBBBBBBBBBB?
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si continui cu strigarile
Cryss_Oana, Katy,Lorelix, LauraG, Dienutze, Magdaz_ina, Pirelia, Gabitza_35, MadalinaT, Romanitza_31, sper ca sunteti bine, bebeii la FEL..UN SEMN CEVA???? ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
Buna seara la mamici si fulgusori,
la noi este totul ok, doar ca de cateva zile Jr ne trage de mana la bucatarie cand i se face foame 

Si atunci dai bataie, ca mananca mult si sanatos. Ce faceti fetele, cum va petreceti weekend-ul? Adriana, te asteptam cu vesti!
Camy, suuuuper!!! multumesc mult de tot! 

harnici la
de 11 luni
Cresterea in greutate
A_driana spune:
'seara
am terminat tortul...ii superb...doar ca ii un Winnie mai ...special
...asta ii noua varianta a lui Winnie ![]()
camy inchipuie-ti ca am gasit masline fara samburi la un magazin micut de cartier 

am facut o parte din mancare...cealalta maine....maine nu voi apuca sa intru
ne ,vedem' luni cu poze 
v-am pupat
lady distractie maxima sa aveti...o sa inchinam un pahar pt voi 
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
Buna seara, si de la noi.
Saptamana trecuta am tras o spaima grozava cu Diana. Am chemat salvarea mirecuri spre joi noaptea, si de atunci suntem in spital cu ea. Diana e mai bine acum, speram ca in 4...5 zile sa ne externam. Pana atunci insa suntem prinsi intre spital, casa si serviciu. Cand o sa am timp o sa scriu mai pe larg despre ce s-a intamplat pe blogul Dianei.
Cat despre Sophia, ea e bine, alearga, creste (11.25kg saptamana trecuta, cand am fost la medic pentru vaccinurile de la 1 an), tocmai i-a iesit si dintisorul no 5... Se pare ca va fi un copil foarte sensibil- intr-o seara cand batea cu pumnii in tastatura laptopului meu i-am spus cu voce mai tare sa se opreasca, si imediat a lasat capul pe maini si in jos pe masa si a inceput sa planga!!! Asta spre deosebire de Diana, care la ceva similar ar fi bocanit cu si mai mult spor.
Vreau sa urez din tot sufletul "La multi ani!" pentru toti fulgusorii la a caror aniversare am lipsit sau voi lipsi in perioada imediat urmatoare. Mamici, multe
virtuale de la noi.
Va
cu drag.
magdaz_ina spune:
Prezent ! ![]()
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
gabitza35 spune:
si eu prezent...
Sambata i-am sarbatorit in avans pe mucosi...a fost ok,au primit o gramada de cadouri,s-au jucat si au fost sociabili cu toata lumea
Am pus cateva poze in album...
Meniul a fost foarte simplu...oricum a ramas multa mancare...am avut un platou cu branzeturi,fructe,migdale,apoi un platou cald (chiftelute, ciuperci umplute in foietaj,carnaciori in foietaj) si friptura de pui la cuptor (aripioare picante si pulpa). Torturile de adulti au iesit foarte bune (sunt comandate),ei au avut sa pape un tort semibebelusesc (piscoturi inmuiate cu suc struguri+portocala cu crema banana+ricotta)
Cam atat despre noi...poate mai tarziu...saptamana viitoare sunt singura cu ei ... avem si vaccin...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
vias spune:
buna ziua si de la mine
...abia acum..ce sa-i faci????? inca sunt in pijamale ![]()
am de lucru..asa ca sunt super ok pijamalele ![]()
...o astept acum si pe mami 
..in 20 de minute ajunge..abia astept...ca ma ajuta cu Flavius...in sfarsit...un ajutor real..ca soacramea 

Gabitza...de-ai stii tu cat te invidiez eu pe tine...mor de dragul puilor tai..cand ii vad asa pe amandoi la un loc 
... sunt niste dulci...imi vine sa-i pap...asa bulanosi cum sunt ![]()
Bafta multa la vaccinurile de saptamana viitoare.. dar ce vaccin faceti? cel de 1 anisor?????? de ROR ce stii?
Ca eu ar trebui sa merg marti sa-i fac vaccinul asta nenorocit de care imi e gvroaza...JUR!!! 

Sunshine
si sa stii ca si eu ma simt atat de multumita ca am rezolvat problema...era ca un maracine asa..pe cuvant! Va pup si pe voi...un we frumos va doresc! 
Si azi e petrecere mare la Lady si A_driana...nu???????
Sa curga sampania pt un baietel (David) si o fetita (Becca)...2 frumosi!! 

La multi ani fericiti scumpilor!!! 

LauraB sanatate multa Dianei
pe cuvant ca asa ma doare situatia ei...ma intristeaza de nici nu-ti poti inchipuii..sper sa veniti cu vestui din cele mai bune
o sa fie bine!

ma intorc la proiectare acum..da? ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdaz_ina Prezent ! _ *Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare* Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
atat???????? nu ne zici nimic de minunile tale??????
sper ca sunteti bine....

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Salutare !
Si eu am vazut pozele cu gemenii, sunt niste scumpi si niste dolofani
.Multa sanatate va doresc, sa creasca mari si sanatosi.Pupici de la noi 
Camy - pupici lui Flavius , am revazut si pozele voastre, cele de la aniversare, e flacau mare, ce mai...
.( Despre pinguinii aia se vorbea ?Cum i-ai facut , nu-mi dau seama ce au la burtica, ce le-ai pus ca sa fie alba ?
.Sunt foarte faini.
http://community.webshots.com/user/allexa06