Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Semnat petitia

pishko +25
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

semnat
camy...probabil ca acele mame nu constientizeaza inca ce innseamna acest lucru...s-o punem pe seama gravideniei si nu a delasarii

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
cat despre proteste..va spun sincer..si cu mana pe inima... am gasit gravidute care sunt diresct afectate si le-am chemat maine la protest... NU VINE NICIUNA!!!!!!! sincer nu stiu ce sa mai cred!! ca suntem romani..si ca ne scrie in frunte cat de rabdatori si delasatori suntem???? ca ne meritam soarta?????

Pe mine m-a cam socat ce zici tu ! Cam asa cu solidaritatea si cu luptatul pentru drepturile altora... e un fel de a face bine cu de-a sila ?! Pai, poate ca le convin prevederile noi si nu se cade sa venim sa le contrazicem...

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Rody esti in listuta, te rog frumos sa verifici si sa-mi spui daca sunt trecute corecte datele voastre... si te asteptam cu poze..si nu numai!!

Magda din pacate asta este romanul nostru.... oricum, pt mine e foarte clar ceva!!! In decembrie '89 a fost lovitura de stat...si nu revolutie..ca nu a avut cine sa iasa in strada!! ala care a iesit..crezand ca cei ca el au iesit in strada..acum sunt in pamant! Pe bune!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor si eu si ary suntem varza tusim,nas infundat,mucii,maine dimineata o sun pe doctora sa vina sa o vada azi a facut febra de 2 ori si eu acu pe seara.
am semnat si eu petitia.
cami daca eram din brasov veneam si eu.
rody multumesc, da pentru mine exista un Dumnezeu,
fetelor va poopik si vb dimineata la cafeaca acu sunt zombii

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

buna dimineata...am venit cu buna

sincer..nu stiu ce sa fac..sa merg in fata prefecturii?? sau nu????? adica EU PE CINE AM ITREBAT..AU ZIS CLAR CA NU VIN...DAR MA GANDESC CA DACA VINE MACAR SI O SINGURA PERSOANA ... eu nu vreau sa nu fiu acolo

Halal tara...halal oameni!!!

Getik sanatate multa!!

Eu ii pregatesc lui Flavius azi niste paste (cu un sos facut de mine cu rosii, ulei de masline, cascaval deasupra..am zis ca ii pun s piept de curcan...sa vad ce iese...o fi bine????? ce stiti??? ca nu i-am mai facut niciodata pana acum...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetelor

Camy, Vlady mananca de vreo 2 luni paste cu carnita si sos de rosii, busuioc, oregano si un pic de iaurtel in loc de smantana
Eu ii dau deja mancare ca pentru noi (ca de borcanele am scapat de tot de vreo luna 1/2) - pilaf cu rosii, morcovi, dovlecei si carnita; mancarica de cartofi cu carnita, suc de rosii si tarhon; friptura inabusita de vita cu sote de morcovi, snitele de pui, pizza facuta in casa, conopida gratinata,... si tot asa... Oricum, el ar manca orice si oricand Pana si chiftelute i-am dat, dar le-am curatat prajeala Si nu avem in continuare decat 2 dintisori
Noi am introdus si mierea si albusul...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

si eu am introdu albusul inca de la 1 an fix...cu miere..nu stiu inca..i-am dat cred ca de 2 ori sa guste..dar....mi-e f teama sa nu-i placa foarte tare dulcele...ca din pacate are cu cine semana

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu ma pregatesc de protest..o sa merg scolo, fie ce-o fii...probabil voi fi singura..imi asum acest risc

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
rody bine ai venit...sa-ti traiasca comorile
getik multa sanatate tie si ariciului...sa treaca repede muceala
camy am ramas muta de ce ai spus...daca celor care sunt direct afectate nu le pasa, atunci cui sa-i pese? noua?...noi suntem ,asigurate' (sper) si protestele astea se ,duc' pt ele, dar daca pe ele le doare-n dos...atunci scuza-ma...poate sunt eu rea sau nu inteleg...daca ar fi fost un protest aici in Oradea azi, eu as fi mers, chiar daca nu ma afecteaza...
eu zic sa mergi...daca vei fi singura, imi pare rau....dar macar vei avea satisfactia ca tu ai facut tot ce ai putut...si pt asta felicitari

fetelor, si feciorul meu merge singur...de la 1 an...merge prin casa parca are motorisca...dar numai daca are mainile ridicate...asa are echilibru

v-am pupat pe toate

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput