Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(86*)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

My Lady merge bine, multumim de intrebare. Bebelina face cat o sala de aerobic acolo. Baga la saltarete pe vezica mea ca la jocurile olimpice proba de topaiala. Si frate-su nu se lasa mai prejos si ma maseaza la creieras. Azi ce crezi ca a facut? I-am pus in tarc o masuta de lucru, de lemn, foarte haioasa cu tot felul de piese, cu surubelnita, ciocan , cheie, etc tot felul de surubele si alte nebunii de joaca. Si e acolo de vreo 2 saptamani. Foarte incantat de ea se joaca excelent. Numai ca azi a avut o idee atat de neinspirata ca i-am scos-o de-acolo ca s-a cocotat pe ea in picioare si se tinea de marginea tarcului cu o mana si cu cealalta se intinsese la draperie si o flutura de ziceai ca sarbatoreste 1 decembrie glorios mai devreme. Si eu eram la 2 metri de el si n-am vazut cand s-a urcat Iti dai seama ce sperietura am tras ca ma gandeam ca puteam fi oriunde prin casa, in bucatarie, cu usa inchisa, doamne fereste! Numai prostii au inceput sa-i treaca prin cap si mi-e si frica sa-l las singur.

pishko +24
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

"La multi ani" Dragos Andrei, Eva Maria, si David Andrei si tuturor fulgusorilor care implinesc 1 anisor!!

Un "La multi ani" si din partea noastra tuturor celor care-si serbeaza ziua de nume astazi.

Lady, inca o data "La multi ani" lipishtocului mic!

Cami, si

Noi suntem tot la spital (eu am trecut pe acasa sa mananc, sa fac un dus, si sa ma schimb, dupa care ma duc iarasi la Diana pana dimineata cand vine Andrei sa ma inloduiasca iar eu plec direct la serviciu). Poate maine sa ne externeze. Daca nu, poate poimaine, sau raspoimaine, sau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor...vin cu ca sa ma iertati pt indispozitia de ieri... ..am ajuns si la cimitir...as fi vrut sa pot sta putin doar eu cu Darius...dar Flavius nu m-a lasat deloc...abia am putut aprinde cateva lumanari ...si am plecat repede, repede, plus ca se si innopta

Am vazut poze cu Becca si David....ce mari au crescut amandoi...si ce frumusei sunt

LauraB offffff ca tare greu trebuie sa-ti fie si tie. Sper din toata inima ca Diana sa fie ok, sa vina acasa.... sper ca atunci sa te poti linistii si tu putin..si apoi sa ne spui ce-i cu Diana.. ca totul sa fie bine

Allexa cred ca iti e greu sa te desparti de un lucru al tau... sper doar sa aveti posibilitatea sa va mai cumparati una, muuuuuult mai buna si mai frumoasa decat precedenta!

Nu mai stiu ce ati scris...ati scris mult, am citit..dar parca mintea mea e goala..
Sunt si foarte suparata si afectata de deciziile guvernantilor nostrii..

ma pregatesc acum de un ..si apoi sa ma apuc de desenat ..desi nu am nici un chef

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
In primul rand , trebuie sa-mi laud odorul Razvan a luat premiul intai la Concursul International de cultura generala " Cu Europa...la joaca - Europrescolarul " . Maine are lectie deschisa la engleza ...Suntem tare mandri de el,daca de pe acum incepem sa strangem diplome de la el ...cuminte ar trebui sa mai fie si ar fi perfect, caci pe cat este de destept pe atat este de obraznic .

My Lady - nici eu nu am putut vedea pozele
Cu masina...gata a trecut,asta este stiam ca o vom da...sa o foloseasca sanatosi si fara evenimente.
Camy - dar ne-am luat alta,mult mai buna si mai frumoasa inainte sa o vindem pe asta.

Acum ninge la noi, ne gandim sa iesim undeva inafara orasului sa cautam mai multa zapada sa se joace Razvan un pic cu zapada,eventual si cu saniuta...dar Stefanut inca este mucos si nu stiu daca sa-l scot asa.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Am ramas fara cuvinte...

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

vad ca iar s-a lasat linistea aici...
am citit si eu in blogul Dianei... e atat de trist ce trebuie sa traiasca Diana...dar in acelasi timp ma bucur enorm pt ea ca e acolo, departe...ca are o sansa sa fie fericita...pt ca de la ea am inteles..ca se poate!
Diana e o fetita extrem de inteligenta, are prieteni...
O sa fie bine, o sa-si revina si din asta...
LauraB cred ca esti extrem de obosita, de fapt stiu...dar mai stiu si ca nu mai simti oboseala cand vezi ca D e din ce in ce mai bine.
Va imbratisez strans, strans...si ma la Bunul Dumnezeu sa treceti si peste incercarea asta! Sanatate multa!

Despre indemnizatie si timpul pe care il mai avem de stat acasa..cu copilasii nostrii...cred ca e destul de clar pt toata lumea...

ma duc la

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

si tot de la mine, BUNA DIMINEATA!!!
pt toate mamicile...

am uitat sa va spun...coplesita fiind deceea ce aud la TV..acum e de dimineata tare...si inca nu am deschis TV-ul...asa ca mi-am adus aminte, ieri m-au sunat de la serviciul oficial (cel de la care am intrat in cic)...sa ma invite impreuna cu Flavius la petrecerea copiilor...o sa vina si Mos Craciun. Maine dimineata suntem la Mos..abia astept ..si cu ocazia asta o sa vb si despre "intoarcerea" mea

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata si de la noi,
multumim Camy de cafea, f buna!
Sa inteleg ca s-a votat legea si concediu se termina dupa un an?
Laura: am ramas fara cuvinte, sa fie totul bine!
M-am apucat sa cos la junior un costumas de Mos Craciun (respectiv Nicolae), sper sa apuc sa-l cos, ca m-am apucat cam tarziu. Asta este. Tot am sperat sa gasesc unul de gata frumos, dar n-a fost sa fie.
Azi trebuie neaparat sa mai cumpar si cadou pentru o zi de 1 an de nastere, ca marti suntem invitati si nu prea mai am cand sa fac si asta. Cu prajiturile am ramas total in urma, nici macar nus tiu ce rveau sa fac...
O veste buna am primit totusi, se pare ca sotul primeste concediu din 30 dec-8ian, si asa ca poate ni se arata totusi sa tragem si noi o fuga pana in Romania.
Va doresc o zi buna fetele, fug la cusut.
Nu ma uitati cu parola de picasa, ca nu reusesc sa pun pozele promise!

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lauriciu
camy, cand tre sa incepem munca, dupa un an?ce frumos..si la noi se face petrecere de mos Craciun..cred ca voi merge si eu cu Rebecca.pupam Flaviusul bucalat!
pishko....ma bucur sa junioara e activa..poate va face balet cand va creste mare...asa a fost si fii-mea..toata o figura in burtica..la ecograful de 2 luni dansa cu mainile deasupra capului,facea piruiete..a ras medicul meu gineco de s-a prapadit, nu alta!
shine...sper sa ajungeti si-n Romanica
busy
alexxa.felicitari pentru juniorul supeeeeeeeeer smart!
asaaaaaaaa....MadaT...LMA pentru piticoata!petrecere frumoasa
magda....unde ai poze de la petrecere???pui si pe FB?
eee...fete..faceti si voi "un cont mic de facebook"...ca e misto..veti vedea(acu; fac reclama gratuita)
noi ne chinuim cu doi premolari ce stau sa iasa...si nu mai ies odata..plansete noaptea...agitatie...
fete, voi ce sanii luati/ati luat pentru picii mici???
am vazut poze de la juniorul lui Ady..faina petrecerea
faina si moaca lui Winnie
va pup.spor in toate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Sun am trimis pe PM parola ...si ma bucur pt vacanta, poate reusiti sa veniti in Ro...da' in Ro , unde?????

Lady...da....mai avem fix o luna de stat acasa ..de fapt..peste fix o luna..mergem la servici..

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput