Indemnizatia MAMELOR(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare mamici si la multi ani romanici!

Ma alatur si eu grupului de protest fata de atata umilinta! Va rog insa sa ma puneti la curent cu data, ora si locul intalnirii intrucat nu ma lasa a mea bebelusa sa citesc atatea pagini.
Multumesc si Doamne ajuta sa reusim!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Urmaresc de mult subiectul desi postez mai putin decat multe din voi.

Am vazut si iesirile pe sticla ale Alinei si Mariei, presedinta Asociatiei Mame, care au sustinut aceste demersuri si vreau sa le multumesc ca s-au angajat in lupta grea cu guvernantii.

Multumesc comunitatii desprecopii pentru ca sustine si participa efervescent la combaterea acestor masuri drastice luate de niste indivizi care, ce viseaza noaptea, dimineata pun in practica, fara sa gandesca/ studieze impactul/ verifice numerele ce le argumenteaza deciziile.

E timpul sa strangem randurile, pentru ca nu se mai poate, astai sunt pusi ... vorba batranilor, "exterminare, maica!" Si Doamne, cata dreptate au!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amali spune:

Avem lista cu semnaturi pentru obtinerea autorizatiei de protest! Nu mai e necesar sa mearga maine cineva special pentru asta la kidex. Lista este acum la una dintre miresici - vineri vor merge la primarie pentru a cere aprobare pentru miercuri, ora 11.

Daca se mai aduna semnaturi, ne putem intalni maine seara sau vineri la primarie sa le atasam la cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_rha spune:

Buna! sunt noua pe forum si vreau sa ma alatur voua in aceasta lupta cu nedreptatile comise.
Administrez un magazin de haine pt gravidute si am trimis tuturor clientelor linkul pt semnarea petitiei si acum linkul cu lista. Trebuie sa ne mobilizam cāt mai multe pentru protest - sa īnteleaga cei care ne conduc ca nu pot sa-si bata joc de noi si de copiii nostri - de viitorul tarii la infinit.
Va rog sa-mi spuneti cānd stabiliti īntālnirea de la Kidex? Sa informez mai departe.
Cred ca putem gasi intelegere si la standurile comerciantilor pentru a lasa liste cu semnaturi si doar sa anuntam ca la standul x se pot semna,
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

azi m-a sunat o jurnalista de la adevarul
pentru care am facut niste declaratii

iata mat de azi 02 dec

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Lupta_mamelor_pentru_-cei_doi_ani_de-acasa_0_382162421.html

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alinuk, ca de obicei, ai atins toate aspectele si implicatiile acestor masuri daca vor fi luate! Noi aici "vorbim vorbe", dar tu te faci auzita si militezi pentru noi!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vom fi si noi (eu si puisorii mei) la protest miercuri chiar de venim cu caruciorul in tramvai si in autobuz. Sper doar sa fie mai bine pana atunci ca acum tocmai ce au racit amandoi.

Imi pare rau ca nu am si eu link-uri de la Realitatea (ori ei nu au pus nimic, ori eu nu stiu sa gasesc). Oricum am aflat ca si pe 30 nov si ieri au reluat materialele de mai multe ori. Din ce am filmat in parculet au editat si au pastrat f putin. In interventia in direct de marti dimineata am vorbit
- despre cum suntem aruncate intr-o realitate a zilei de maine incerta ....adica timpul e foarte scurt....
- despre problemele de la locul de munca, despre faptul ca exista persoane angajate pe perioada determinata; ce sa fac? imi anunt sau nu angajatorul care revin la munca?
- despre faptul ca ne silesc sa stam in concediu fara plata si sa supravietuim toata familia doar din venitul sotilor nostri;
- am vb si de lipsa creselor
- dar si de bonele care sunt cum sunt si am vazut in presa ca unele agreseaza copii
- despre cum copilul meu care tocmai a implinit un anisor nu se hraneste singur, nu sis schimba singur scutecul si nu vorbeste ca sa-mi spuna "mami, nu mi-a placut asta la cresa sau bona mi-a facut asta"...

Va pupam si ne vedem.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin(20.11.2009)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu Alina si azi e iar invitata la Antena 3, la Alexandra Stoicescu. Va rog sa formulati opinii si intrebari punctuale, aici sau pe PM la Alinuk sau la mine, pentru ca ea sa le formuleze in direct.

Dar, pls, fara sa batem campii, da? Nu cu conspiratiile mondiale si...stiu eu ce?!! ..extraterestrii care ne pandesc din spatiu.
Scenariile de acest gen, fie ele si sa zicem ca s-ar adeveri, nu ne folosesc la nimic.

In momentul de fata realitatea "palpabila" este ca pe de o parte, la nivel declarativ, statul sustine natalitatea si se inspaimanta de declinul demografic si, pe de alta parte, in primavara ne-a taiat 15% din indemnizatii si acum au nascocit alte 5 variante legislative care mai de care mai horor.

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pe mine ma intereseaza ce se intampla cu noi mamele care avem bb mai mic ce 2 ani in crestere si vom naste bb2(eu de ex in februarie) ..
Ce bani vom lua?

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Din pacate desi a intrebat asta in emisiunea precedenta (vezi sinteza facuta de Alina cu link spre emisiune si indicarea minutelor in care ea a avut interventii), nu a primit un raspuns multumitor...a fost un raspuns total pe langa!!! Cam asta s-a intamplat cu toate intrebarile ei... chiar si cea in care a dat ex cazul meu, cu bebe care abia a implinit un an...situatia fiind comuna tuturor femeilor cu bebei cu varste cuprinse intre 1 si 2 ani.

Totodata si eu ma regasesc oarecum si in sit ta, caci si eu am bb2 nascut pana sa implineasca bb1 2 ani si sunt in prelungire CIC1. Si de sit asta a intrebat deja Alina, daca se va da la fel sau plafonul minim de 600 lei, dar am sa o rog sa revina si azi asupra lor.
Din pacate azi ea e la Kidex si nu poate fi pe forum dar tinem legatura.

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput