Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu de abia o curatesem un pic de teama ei de la 5 ani(atunci am fost plecati eu si tati 15 zile de langa ea)Acum, insa, Alexia a simtit teama mea din vara asta, cand am trecut prin asteptarea rezultatului biopsiei, si a facut un gest ce m-a marcat. A venit la mine, m-a strans in brate si mi-a spus Nu vreau sa mori mami! Am ramas tablou, m-am incurajat si i-am zis ca ce e cu teama asta, ca doar nu am nimic. Zic eu ca i-am dat un raspuns ce a distantat-o un pic de acea teama. Apoi, cum a zis si Dandusa, stateam si ma gandeam daca am vb langa ea, daca mi-am exprimat in fata ei supararea....nu gaseam gesturi, discutii, banuiesc ca a prins din zbor, a inteles ca am fost plecata la Buc, le-a pus cap la cap, a citit din tacerea noastra, caci nu prea ai ce sa vb in astfel de situatii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Fetele sunt bine, Ana e un leu fara stapan...i se contureaza personalitatea, ne este greu sa o convingem ca nu are voie...tot timpul se supara, ofticata, tavaleala....parca pe la 3-4 ani se tavalesc de nervi, asa imi aduc eu aminte, nu la 1 an.

Ai descris-o exact pe Isabella doar ca-i un "berbec salbatec" s-a tavalit si ea o data in casa si am ignorat-o si a mai incercat o data in piata am reusit sa-i pun piciorul sub cap caci se trantea si aceasta a fost singura mea reactie si de atunci nu a mai repetat pana acum aceasta metoda.In schimb incearca prin tipat si o "doare" ca atunci o ignor si cand se calmeaza vorbim si lamurim "problema vitala"

Aoleu Dodo, deci si Leii si Berbecii nu accepta...d'aia se zice ca n-au stapan! Daaa, si cu refuzul....degeaba incerc eu sa-i dau altceva sau chair acelasi lucru, nu accepta, oftica e maxima. Sa nu cumva sa intram in baie si sa-i inchidem usa in nas, e tavalita in fata usii, aproape ca nu respira. Dar nici s-o mai iau in baie nu pot, e direct cu mana in wc sau la bideu, da drumul la apa, e tocmai bun plasat la nivelul ei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crix, urata faza cu hotii. Of, pe noi ne-au "calcat" de trei ori, o data, noaptea cu toti in casa si tot nu ne-am luat masuri de siguranta .

Cu scoala... ieri am avut sedinta cu parintii si m-am simtit a nu stiu cata oara mama iresponsabila. Maria isi face temele supravegheata de mama, nu lucram nimic in plus, nu cititm lectia... in week-end daca am timp sa ma uit pe caietele ei, dar in general gasim alte lucruri d efacut. Mi-am propus sa incerc sa ma implic mai mult in viata ei scolara . Ea e ok, mai are pe ici pe colo, la scriere mici scapari, scrie urat (seamana cu mama ei ), la matematica e foarte bine... dar cred ca nu i-ar strica sa lucreze mai organizat acasa. Cand mai citesc si la subiectul de clasa I ma simt si mai neimplicata.

Stefan e la fel. Cand cuceritor, cand mancator de ficati , imprevizibil si la gradi si acasa.

Vladimir bebeluseste in continuare. E cel mai bebelus dintre copii mei, poate pentru ca e cel mai mic si il tratam cu totii ca atare. E un dulce. Stau prea putin cu el si incerc sa imi scot parleala noaptea , cat ma lasa Stefan, care alearga in continuare dupa mine toata noaptea ... mai vrea si Maria la noi cateodata si ne felicitam ca avem un pat maaare .

Eu imi toc nervii la birou si visez la vremuri mai bune. Vreau sa slabesc cateva kg inainte de sarbatori, asa ca am pus deoparte retetele de dulciuri...

Nimic nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Intru pe fuga ca trebuie sa ma apuc de treaba.

Alina: nu e absolut nici o problema, nu e graba, ca nu stau in loc de ea, ne vedem noi altada sau saptamana viitoare i-o dai lui Dan

Crixia: e groaznic ma gandesc sa treci prin asemenea momente, mai ales ca si eu stau la casa, Doamne ajuta sa nu se mai repete!

La mine Sebi vad ca e ok cu scoala, nu da semne de oboseala, dar in schimb doarme la pranz o ora, doua si apoi face temele. De scris, scrie foarte frumos si matematica ii place mult, dar in schimb nu prea le are la pictura, ca de ma mosteneste

Dandusa: multa sanatate Crinei si voua multa putere sa treceti peste toate

sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Citat:
citat din mesajul lui batmanita

foarte buna cafeaua dodo
am scapat de temperatura,m-am linistit putin ,boti nu-i miroase gurita acum o sa astept rezultatele la coproparazitologic si apoi o sa-i fac si la sange analize.
dandusa multi pupici si de la noi ,va doresc sanatate si multa rabdare.

Eu i-am facut analizele Alexiei si n-au iesit oxiurile, dar le-am vazut in scaun. Nu prea ies la analiza scaunului, trebuie urmarit. Mancarimea e semn, dar apa e de la altceva, cam multa zic si eu.

mai tii minte ce tratament i-ai dat?
noua d-na dr in caz ca iese ceva ne-a zentel,una pe zi timp de 5 zile.
am cumparat si seminte de dovleac dar prajite ,nu am gasit crude stiu ca cele crude snt bune pe stomacul gol si usturoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ana, exsita si homeopate speciale ptr oxiuri, OXIURIS, 3 gr/3 ori/zi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

georgi,mi-ai tras tzeapa...mi s-au lungit urechile asteptand telefonul in care imi zici ca-mia duci varza...

Miha... am ajuns acasa la 7.20, aveam casoleta pregatita, dar am uitat complet. Stii cand mi-am amintit? dimineata la prima ora cand m-am lovit de casoleta. La 7.50 te-am sunat pe fix, dar nu am insistat ca mi-am inchipuit ca dormiti. stiu.. sunt o mare neserioasa...

Dandusa... am citit un singur mesaje luung, dar cu concluzii serioase. Din pacate, azi la munca nu pot sta pe net, cum mi-as dori si voi citi mai mult is mai atent in alta zi, pentru ca sunt convinsa ca si strumfii mei vad si aud cam multe in ultima vreme la noi in casa.

Ma intorc daca si cand termin raportarea aia nesuferita.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Cornelia, ma bucur ca ti-ai facut timp sa-ti bagi nasul pe aici, mi-e imi place tare mult cum povestesti tu .Unde-i topicul cu clasa I ? Eu parca zici ca sunt din nou la scoala , fac teme in fiecare seara.
Si asa sunt eu speriata de faza cu hotii, ca si noi stam tot la casa, dar ind va mai aud si pe voi,, deja intru iar in panica. Mai ales ca la noi tati este mai mult plecat in cursul saptaminii, si noi suntem mai mult singurele .
Si cum, Cornelia, dupa 3 experiente de astea, tot nu ati luat masuri?
Nici nu vreau sa ma gindesc cum as reactiona intr-o situatie de genul acesta.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Eu apropo de viermisori le-am facut seminte de dovleac crude (de la tara) macinate si amestecate cu miere... Mony ia cu cea mai mare placere, dar la Teo a fost greu sa le accepte... problema este ca nu m-am tinut eu de tratament... Monica ia si singura, dar lu Teo tre sa fiu eu langa el si mai nou si tati, ca parca tati il maiincurajeaza... O sa incerc sa fiu o mama mai serioasa si sa nu mai uit... Problema este ca nu ma inteleg cu bunicii sa nu le dea dulciuri o perioada. Si unde simt ca lupt singura cu morile de vant, parca nici elan sa ma tin de un tratament serios nu am.

Referitor la scoala... nici eu nu sunt multumita de mine deloc... obosita nu este ea, dimineata se trezeste greu, dar seara ma rog de ei sa se culce... in schimb amandoi dorm la pranz... Apropo de teme, e constiincioasa, vine cu poezia dupa mine sa o invatam, acu o saptamana eu faceam baie si ea citea tema stand pe wc. La matematica e mai greu ca nu este atenta... Problema e ca uneori nu am rabdare si chiar o reped... ba am si plesnit-o. Ma si supara, dar nici eu nu mai stau bine cu nervii de cateva luni, si povestirile Dandusei m-au speriat la propriu... inca nu am avut timp sa mai citesc si sa mai rumeg, dar trebuie neaparat sa fac ceva in privinta asta, pt ca ai mei copii au asistat la lucruri urate din august incoace si am mustrari de constiinta.

Imi tot pun speranta ca daca reusim sa luam casuta ma mai linistesc si eu... asa... in casa socrelului si in situatia asta nu am stare. Poate cand o sa stiu ca am casuta mea, chiar daca inca nu e pusa la punct sa ne putem muta, dar voi stii ca am o scapare in caz de... ceva... Acu ne facem griji ca nu or sa ne ajunga banii de acte si ce mai avem nevoie... Sotul meu tot incearca sa gaseasca dezavantaje si motive sa nu facem acest pas... ma supar... ne impungem, dar eu ma tin de program ca alta iesire nu vad.

Nu am reusit sa termin raportarea aia nesuferita... calculele sunt facute, dar pur si simplu nu mai am rabdare sa le trec in document... daca nu le-am intors si nu le-am sucit de o sa ma doara capul.

Maine plecam la Murighiol la neamuri abia astept... o sa fie un we numai pt relax... fara treaba, fara alergatura... desi aveam in plan sa mergem sa mai vedem odata o casa... dar invitatia la Murighiol nu pot sa o refuz, ca am mare nevoie de destindere... bani nu sunt, dar suntem invitatii parintilor mei, asa ca sper eu sa plateasca ei benzina...

Mihalea... sper din suflet ca esti acasa sa-ti aduc ce am promis... te sun cand plec de la munca, ok?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Ana, exsita si homeopate speciale ptr oxiuri, OXIURIS, 3 gr/3 ori/zi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

multumesc lulu, mai am doua intrebari :
se gasesc la orice farmacie?
cate zile se tine tratamentul?
georgi weekend super placut

Mergi la inceput