Mamici inimoase de Constanta ***133***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Nu am citit decat ultima pagina.

Dandusa, multa sanatate Crinutei! Iar voua mult noroc pe noul drum ales! Sa va fie de bine mutarea! Nu pot da sfaturi, dar sunt alaturi de tine, am trecut prin situatii similare cu Maria... mi-ai trezit amintiri amestecate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Happy, vorbesti serios? Cand am plecat eu cu noaptea in cap doar era urat, ploua si tuna. Chiar ma gandeam ca nu mi-a schimbat si mie nimeni anvelopele de iarna la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

foarte buna cafeaua dodo
am scapat de temperatura,m-am linistit putin ,boti nu-i miroase gurita acum o sa astept rezultatele la coproparazitologic si apoi o sa-i fac si la sange analize.
dandusa multi pupici si de la noi ,va doresc sanatate si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Doamne ce vreme...ce soare este acum ..cel putin aici

Cornelia...imi era dor de tine

Ana(batmanita) sa auzim vesti bune, ati facut analize?

Simona, sa nu ma injuri, am venit la birou si am uitat sa ii dau lui Dan fusta...maine sunteti in Cta de dimineatza? Ca pe seara noi parasim localitatea, si revin luni dupa amiaza.Sau in drumul meu ,spre iesirie ti-o pot lasa..vb pe mess sau tel.
La medic..am programari peste programari de luni incolo.Mi-am amanat tot ce am avut ieri si azi...din motive de ...venit birou ...

Pup toate inimoasele

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia, d'aia a nins, ai cobit gandindu-te ca n-ai anvelopele de iarna! Ce-i drept si eu ma gandeam ca a trecut 15 nov si ca ar cam trebui inlocuite, ca nu se stie niciodata cum apare baba iarna.

Dandusa, m-ai socat! Si mie mi-ai rascolit ceva! Si eu am ajuns la concluzia ca nu conteaza daca am spalat vasele, am facut curat...mai bine stau de vb cu copii si fac noaptea, cand dorm ei.....si multe alte aspecte! Si Alexia a avut un soc emotional, a crezut ca o pierde pe mami, brusc la 5 ani nu a mai vrut sa doarma decat cu mine...si m-am chinuit 2 ani ..sunt asa sensibili
Bafta multa ii doresc sotului tau, sa se simta in bine schimbarea locului de munca, sa eliminati toate temerile...iar in primul rand tie si copiilor va doresc liniste, muulta liniste sufleteasca!

V-am zis eu ca s-a asternut o tristete...si eu nu-s deloc in apele mele...sa va spun:
Catelul il caut de urgenta maxima! E prima reactie de protectie contra hotilor...da, au trecut pe la noi si suntem cam speriati, experienta e urata, raman sechele. Slava bunului Dzeu ca n-au intrat, dar faptul ca l-a gasit sotul meu incercand sa deschida usa cu o ranga, apoi am descoperit urmele in gradina, si am aflat ca erau 2 si inca unul la strada....nu prea dorm noaptea, sunt zombie de ceva vreme. Incerc sa vad partea cea mai buna, ca nu s-a trezit Alexia, caci sotul meu a strigat ff tare, credeam ca se lupta corp-la corp cu infractorul. La fel, ca ne-am trezit amandoi de la un simplu zgomot, ce eu credeam ca este sita de la balcon deschisa si ca o loveste vantul. Sper sa treaca frica si sa nu mai revina.....

Fetele sunt bine, Ana e un leu fara stapan...i se contureaza personalitatea, ne este greu sa o convingem ca nu are voie...tot timpul se supara, ofticata, tavaleala....parca pe la 3-4 ani se tavalesc de nervi, asa imi aduc eu aminte, nu la 1 an. Am plecat intr-o zi cu cartea ei preferata( www.cartea-mea.ro/carte/animale-din-toata-lumea--i18363" target="_blank">asta) care e destul de mare, grea, cand o tine in brate e cat ea de mare, doar picioarele i se vad.....si mai mult decat atat, ea a vrut sa o tina, in curte, in masina, apoi cand am coborat din masina la fel, era lipita de cartea aceea.
Alexia, cam obosita o vad eu. Celelate scolarite cum sunt? Eu n-am mai lasat-o sa doarma dupa ce s-a schimbat ora, dar vad ca spre sf saptamanii e rupta, adoarme instantaneu, uneori e somnoroasa dimineata, in banca. Asteptam vacanta de Craciun!

Cam atat despre noi! O zi frumoasa va doresc! In suflete macar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui batmanita

foarte buna cafeaua dodo
am scapat de temperatura,m-am linistit putin ,boti nu-i miroase gurita acum o sa astept rezultatele la coproparazitologic si apoi o sa-i fac si la sange analize.
dandusa multi pupici si de la noi ,va doresc sanatate si multa rabdare.

Eu i-am facut analizele Alexiei si n-au iesit oxiurile, dar le-am vazut in scaun. Nu prea ies la analiza scaunului, trebuie urmarit. Mancarimea e semn, dar apa e de la altceva, cam multa zic si eu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cristina, doamne ajuta sa nu se mai repete experienta!
Tavaleala pur si smplu nu am avut, dar crizele au fost cam asta vara( deci 2.6-3 ani) cele mai amplificate. Au trecut...si observ ca trec de tot, dar daca nu ii convine ceva sau restrictia....intelege dar ne zice" sa stii ca m-am suparat pe tine, nu e corect, nu mai esti prietenul meu " si refuza cateva clipe sa comunice cu noi.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crix mi s-a facut mie pielea de gaina....e normal sa stati cu teama.Bine ca nu au simtit fetele.

Apropos am vazut aicoi la neumanitar un caine ciobanesc parca inainte sa intrebi tu...dar nu am mai verificat sa vad daca mai este

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Crix, si Ayla e obosita,mi-a spus Doamna ca la prima oara cam doarme pe ea, pe urma isi revine ea.De exemplu, mi-a spus ca luni a ascultat-o la citit la prima ora, si nu a stiut mai nimic.A mai pus-o sa citeasca acelasi text dupa 2 ore si a citit foarte bine.A ajuns-o oboseala, si nu am ce sa fac decit sa asteptam vacanta.
Si eu ma gindeam ca am patit si eu la fel cu Ayli primavara asta, a avut vreo 2 saptamini in care o apuca brusc plinsul, aparent fara motiv, de teama ca o sa mor eu si ea ce o sa se faca. Uneori nu realizam cit sunt de sensibili, si spunem sau facem anumite lucruri in fata lor, pe care ei le percep si le inteleg la un alt nivel emotional.
Revin mai tarziu!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Fetele sunt bine, Ana e un leu fara stapan...i se contureaza personalitatea, ne este greu sa o convingem ca nu are voie...tot timpul se supara, ofticata, tavaleala....parca pe la 3-4 ani se tavalesc de nervi, asa imi aduc eu aminte, nu la 1 an.

Ai descris-o exact pe Isabella doar ca-i un "berbec salbatec" s-a tavalit si ea o data in casa si am ignorat-o si a mai incercat o data in piata am reusit sa-i pun piciorul sub cap caci se trantea si aceasta a fost singura mea reactie si de atunci nu a mai repetat pana acum aceasta metoda.In schimb incearca prin tipat si o "doare" ca atunci o ignor si cand se calmeaza vorbim si lamurim "problema vitala"

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput