Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

are cineva idee daca pot sa fac anestezie pt o masea si apoi sa alaptez? ce risc?
va trebui, probabil, pe 7 dec cand am urmatoarea programare la dentist s-o fac si pe asta...
ms .

Eu n-am idee ce risti, da' pot sa o intreb pe nasa , ca e stomatolog .
S-ar putea sa se sedeze ceva, pe la copil
O intreb si-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca sta vizavi de mine (in bocul de peste drum). nu stim de pe forum, de la scutecele copiilor mari .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:

are cineva idee daca pot sa fac anestezie pt o masea si apoi sa alaptez? ce risc?
va trebui, probabil, pe 7 dec cand am urmatoarea programare la dentist s-o fac si pe asta...

ms .

eu intreb, eu raspund:

http://www.kellymom.com/health/meds/anesthetics.html

si e un site suuuuuper, scormoniti daca aveti timp si chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

AM MAI ADAUGAT FLRICELE CRACIUNELE......ENJOY
FUG LA FETESTI......MAI CROSETEZ BEBEI CRACIUNEI, DUPA
MA BUCUR SABINA CA FETELE PAPA MAI BINE....ASA A FOST SI LA MINE, CAND AM TRECUT PE NUK A INCEPUT SA PAPE MAI CU SPOR

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Eu pe Iuliana L o cunosc.

Hai ca n-am calcat nimic..si Cris cred ca a terminat deja mormanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

pt cine ma vrea prietena si pe www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1316040266" target="_blank"> http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1316040266FB

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

buna
ti-am cerut prietenia si eu. vezi ca sunt "sub acoperire" . am facut cont pe numele sotului.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:

ms .

Vivela, mie pediatra mi-a zis sa nu alaptez 6 ore dupa anestezia la dinti, dar dentista a zis ca imi face doza mai mica decat cea normala (ca sunt rezistenta la durere) si sa fac pauza 4 ore.
Dar cum maseua mea inca mai rezista, am amanat putin lucrarea (doar mi-a curatat caria si mi-a inchis-o).
Daca poti sa te mulgi inainte, si sa-i dai o masa-doua, cred ca reusesti.
Eu nu pot si Mariuta mananca des...

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neata ,

Maribell, avem o problema comuna... Nedormitul noaptea... La noi e din alte cauze, inca nu le-am depistat, probabil gingiile... Fetele dorm cuminti, senine si linistite, apoi dintr-o data cate una incepe sa tipe din toate puterile, ca si cum ar fi visat urat sau s-ar fi lovit de ceva... Si asta se intampla de 4-5 ori pe noapte, fiecareia dintre ele (ma-ndoiesc insa sa aiba atatea vise urate fiecare, noapte de noapte). Ma si sperie tare cand le aud tipand dintr-o data, imi sare si somnul cu totul... Le pun suzeta, le mangai cateva secunde si gata, somn profund din nou. La ele. La mine nopti albe.

Gabi, eu am facut anestezie la dentist pe cand aveam lapte si am avut interdictie sa le dau laptele muls in acea zi. Medicul a zis 12 ore, eu aveam provizii la congelator si am preferat sa il arunc pe cel muls pana a doua zi...

Nu mai stiu cine si cand si-a dat adresa de facebook... Daca nu ne aveti in liste, imprieteniti-va si cu noi... . Ne gasiti la ”Sofia si Natalia Mazarichile” si ”Carla Banu”...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Am inceput sa tricotez o caciulita pentru Maria.
Deja am desfacut cateva randuri
Probabil o voi termina la primavara, dar urati-mi spor

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare tuturor!

Iaca si eu la voi, am lipsit motivat, am avut calculatorul defect, dar iata-ma! V-am lipsit, asa-i?

Cris, off, prin ce-ati trecut, ma bucur tare ca sunteti bine si ca Sebi e sanatos, multi

Sanatate puilor bolnaviori, va cu drag!

Noi suntem bine sanatosi, eu cu 8 kg in minus, in ultimele 2 luni. Sper sa-mi respect prmisiunea: -10 pana la Craciun si inca pe atat pana la Pasti! Si apoi fotomodel ca Ale ajung

Tudoras e un scump, nu face el multe, de-abia ne intoarcem de pe burta pe spate, stam in fundulet nesigur, nu se ridica in fund, in picioare nici atat, dar nici eu nu ma mai stresez, il las in ritmul lui. Azi il cantarim, probabil am trecut de 11 kg. Toata ziua vesel, mancacios nevoie mare, nu am de ce sa ma plang.

Matei un scump si el, numai perlute de rad non stop, e o varsta asa frumoasa, o sa vedeti..Toata lumea e a lui..Sigur, mai sunt si crizute, dar na, trecem noi si de ele.

Am ajuns si la targul de carte, o incantare, am luat muuulte carticele pentru copii, ma bucura mai mult decat orice cadou.

Vreau si eu sa ne imprietenim pe FB, am facut cont de curand dar inca nu am pus poze si nici nu prea stiu sa va caut, ceva sugestii?

Fug ca tre sa ajung cu Matei la gimnastica si-s singura cu nazdravanii, pe curand!

Mergi la inceput