Floricele de liliac mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

sa stiti ca am facut pancakes-urile lu' jamie oliver si sunt cam bune
care are pofte..dati click

gata cu huzurul...ma duc sa ma spal (pe mine) apoi sa calc

Blogul meu culinar

Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
Bine ai zis-o pe asta cu calcatul.Avem un morman cat turnul Eifel si uitasem de ele
M-am apucat deja

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

auziti..in pozele de pe facebook, de la albumul cu botezul lui M, tipa blonda e nasa...nu-s eu.
io-s bruneta

ca sa nu existe nici o confuzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:

auziti..in pozele de pe facebook, de la albumul cu botezul lui M, tipa blonda e nasa...nu-s eu.
io-s bruneta

ca sa nu existe nici o confuzie

Blogul meu culinar

cum te identific? s-o vad si eu pe nasa .

edit: m-am descurcat, te-am descoperit, am stofa de detectiv

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

are cineva idee daca pot sa fac anestezie pt o masea si apoi sa alaptez? ce risc?
va trebui, probabil, pe 7 dec cand am urmatoarea programare la dentist s-o fac si pe asta...

ms .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

'neatza si de la noi......
multumim CRIS-ULE de tratatie, dar noi ramanem la cappuccino.....

.MA BUCUR CA VA-U PACUT POZICILE CRACIUNOASE....
PT O MAI BUNA REZOLUTIE IMI TREBUIE POZELE ORIGINALE.....

FETELE CU EXPERIENTA....AJUTOR......
TONY ma face cu capul noaptea.......se pune pe burtica.....si incepe sa urle. CE E DE FACUT???
AVETI CUMVA O REZOLVARE???
CUM POT SA FAC SA O IMPIEDIC SA MAI FACA ASA???

deja de 4 nopti sunt babaul varzit.....m-am saturat sa ma tot trezesc ca sa o intorc pe spate...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

[red]un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR

asa face si Ekaterina. o intorc pe burta si ii dau lapte sau ceai in functie de ce vrea. azi noapte tinea bine cu o mana bibele de ceai si sorbea de zor din ala cu lapte. chiar voiam sa iti zic ca le-am schimbat de 2 zile pe Nuk si papa super, pana la ultima picatura. Am marit si cantitatea de lapte la 180, am renuntat la Chicco.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

TONY ma face cu capul noaptea.......se pune pe burtica.....si incepe sa urle. CE E DE FACUT???

deja de 4 nopti sunt babaul varzit.....m-am saturat sa ma tot trezesc ca sa o intorc pe spate...

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
O sa inceteze singura..si va incepe sa se rdice in picioare
Asa imi facea si mie,il intorceam pe spate:"mai copilule,nu ai timp toata ziua sa mergi in 4 labe?"el se intorcea la loc si tot asa pana ii faceam bibe,bea 2 guri si adormea
Acum nu se mai intoarce asa,il gasesc direct in picioare tinandu-se de marginea la patut

[red]Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

bravos deci stam in picioruse. ale mele nu se ridica nici macar in fundulet, iar am momente cand ma trec toate gandurile negre, desi parca la Ale tot asa a fost si imi aduc aminte ca am mai avut ceva momente de stres of of

Mergi la inceput

Citat:

a, si am mai facut aseara (si n-a mai ramas nik pt azi ) niste chifle...moama ce chifle..dar eu n-am mancat nici macar una pt ca de ieri am intrat la cura de slabire si n-am voie sa pun gura pe 'prostii'

inca nu le-am postat ca n-am avut timp...dar stiti cat sunt de bune ?!!!! merita, chiar merita incercate.
cand le pun va spun.

acu' chiar ma duc.

Blogul meu culinar

pai acum tu ne imbii pe noi cu ce nu poti tu manca? E frumos asa? Si eu trebe sa ajung la 65, sunt la 72. Am inceput sa ma sui pe banda, sa ma las de sportul Coca Cola, si sa ma delectez cu Relax&Tone in weekend ca altfel nu am timp.

Mergi la inceput

Vivela..iar avem alt friend comun ..sau ma rog...pe acolo
Iti scriu initialele :
Anca V-C e friend cu tine si cu Iuliana L, cu care sunt friend eu . Tu o cunosti pe Iuliana L ?

Buey...se intampla ceva aici...e voodoo

Mergi la inceput

Eu am 75 si trebuie la 60 cel mult...58-59 si as fi Bianca Dragusanu

Hai ca cine mai alapteaza e scuzat de kile multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

GALERIA ZAMBETELOR

un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
O sa inceteze singura..si va incepe sa se rdice in picioare
Asa imi facea si mie,il intorceam pe spate:"mai copilule,nu ai timp toata ziua sa mergi in 4 labe?"el se intorcea la loc si tot asa pana ii faceam bibe,bea 2 guri si adormea
Acum nu se mai intoarce asa,il gasesc direct in picioare tinandu-se de marginea la patut

[red]Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

bravos deci stam in picioruse. ale mele nu se ridica nici macar in fundulet, iar am momente cand ma trec toate gandurile negre, desi parca la Ale tot asa a fost si imi aduc aminte ca am mai avut ceva momente de stres of of

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Hei,nu te mai stresa,fiecare are ritmul lui.
Bubulina ta a zis tata,al meu doar silabiseste ma-ma,ba-ba,bu-bu..si astea in joaca,probabi din greseala ii ies,nu ca ar vrea sa impersioneze pe cineva
Or sa se ridice toti in picioare,or sa mearga,si atunci sa te tii

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput