sotul cere divortul si eu abia am nascut !!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Tot n-ai spus mare lucru, eu una nu inteleg aproape nimic. Daca doresti, da mai multe detalii.
O zi buna la amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonsin

da ..sunt un munte de probleme , stresanta si agasanta...m-am schimbat...nu mai sunt cea de diainte, zice el....asa ca ....

Bineinteles ca te-ai schimbat. Este absolut normal: nasterea, copilul care te suprasolicita, hormonii care au cam luat-o razna.
Exact de toanele lui aveai tu nevoie acum...
Cere ajutorul unei rude pe care el o respecta.
Un om cu mintea intreaga va vedea nedreptatea acestei situatii si iti va intinde o mana de ajutor.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonsin spune:

eu il iubesc f mult pe sotul meu, iar familia este un dar de nepretuit, eu asa gadesc...as fi instare sa fac orice ptr ai mei cei dragi...dar daca asta nu va fi posibil, inseamna ca nu e norocel si pentru fata mea si eu..dar voi lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Draga mea, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.

Mi s-a intamplat si mie, la 2 saptamani dupa ce am nascut sotul meu mi-a spus ca el s-a hotarat sa divorteze. L-am intrebat care este problema si mi-a spus ca este nefericit, l-am intrebat care este motivul nefericirii si mi-a spus ca vrea abonament la toate meciurile cu Rapidu, ca vrea sa iasa cu baietii la bere, ca vrea sa fac aoff-road si nu poate din cauza mea. Eu i-am spus ca nu este adevarat, ca nu l-am ingradit niciodata.
Pana la urma a facut toate lucrurile astea si... dupa un an si-a luat talpasita pur si simplu, intr-o zi, l-am lasat acasa dormind si nu l-am mai gasit dupa.

Tin minte ca dupa ce am nascut apropae ca eram in depresie, iar el, dragutu nu imi vorbea decat de divort.

Sincer acum imi este mila de mine cea care eram atunci, cred ca am fost foarte puternica, insa vestea buna este ca acum sunt foarte fericita, Dumnezeu a fost cu mine si este. Iubirile mele, papusile sunt sanatoase, eu sunt foarte frumoasa si afacerea imi merge bine, barbatii intorc capul dupa mine pe strada, parintii si socrii imi sunt alaturi si ma ajuta cand am nevoie.

Asa ca, tot rau a fost spre bine, ce nu te omoara te face mai puternic, este foarte adevarat.

Capul sus! Se poate trece peste asta.
Te pup si ai grija de tine si de bebelusha.

Mergi la inceput

sti...si mie imi pare la fel de icredibil...si da e ceea ce n-i se intampla noua.
da doar de cand am venit de la sital....e f ciudat

Mergi la inceput

Doamne ce urat om !
Mii de scuze ptr vorbulita asta......esti foarte puternicasi ai si de ce si ptr cine
BRAVO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonsin

sti...si mie imi pare la fel de icredibil...si da e ceea ce n-i se intampla noua.
da doar de cand am venit de la sital....e f ciudat

Du-te la un psiholog. Ai mare nevoie.

Ai nevoie sa iesi de sub starea asta de victima. Fa-o pentru copilul tau.

--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna Moonsin, biata de tine incearca sa te aduni pt tine si printesa ta..va va fi mult mai bine fara el...Am intrat sa-ti zic ca am o prietena care a fost abandonata de sot in maternitate...nu a venit nici sa declare fata..nici n-a avut curiozitatea sa i priveasca cu toate ca se intalneau des pe strada...unii barbati sunt niste magari...nu merita sa le zici oameni...Mama de asemenea ne-a crescut singura pe mine si fratele meu...si n-am mutit nici de foame, nici de frig..e greu dar trebuie sa te aduni , cu toate ca e greu, si sa mergi mai departe cu sau fara el...O sa ai o mare satisfactie de la fata ta...vei vedea ca merita toate sacrificiile... Un om care nu-ti poate fi alaturi la greu nu trebuie sa stea langa voi...pt ce?? sa ai 2 copii in loc de unul???

Mergi la inceput

piholog poate, dar me mi-a recomandat almeu sot psihiatru!
e o maare diferenta zic eu!
noi femeile mai bine ne-am duce la un salon de masaj gen nu a asa ceva ...a NASTE nu este egal cu A INEBUNI!
Doamne e un lucru fantastic si un dar absolut pentru eternitate....a naste este o binecuvantare

Mergi la inceput

multumesc in primul rand pentru vorbele de bine despre mica mea faptura
sper sa ma ajute Domnul sa trec peste tot ..ca un abur sa fie ca o amintire dintr-o poza

Mergi la inceput