sotul cere divortul si eu abia am nascut !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
moonsin spune:
...ma aflu in mare suferinta pe plan emotional, defapt imi pare incredibil ce m-i se intampla.
nu am dormit de griji, de ganduri, de tot!
as vrea sa plang dar nu pot , ptr ca ma gandesc la bebelusha mea mica, as vrea sa ma duc acasa la ai mei dar nu asta e solutia...
sunt prea multe adunate...prea mult si pe degeaba. Sper sa rezolv cumva ca asa nu este bine. Din pacate el chiar crede in vorbele pe care le rosteste si imi pare tare rau...in cele din urma a concluzionat ca imi trebuie un psihiatru neaparat.
Eu stateam si imi analizam azi noapte fiecare vorbulita rostita si ma uitam unde am gresit..nu vad unde ...
Ma gandesc ca sila nu are de ce sa ii fie de mine personal, caci fizic mi-am revenit perfect intr-o saptamana, asa cum eram inainte de a fi gravida..poate ca alte aspecte sunt rele ..dar ma indoiesc.
Poate ca s-a plictisit..dar ma simt ca un gunoi aruncat ..eu si copila mea...Pacat!
Incerc sa ma gandesc numai la bebe mic caci are mare nevoie de mine!
Ioanna81 spune:
imi pare tare rau ca treci printr-o astfel de situatie. in mod cert fetita ta este suparata si plange pentru ca bebelusii sunt extrem extrem de receptivi la sentimentele mamei. se poate intampla ca tatal sa fie gelos pe copil in sensul ca nu mai este el in centrul atentiei si buricul universului familiei. nu stiu ce sa-ti spun. stiu ca tatal meu a fost asa atunci cand m-au adus acasa de la maternitate dar lucrurile s-au asezat de la sine si m-a iubit nespus.
oricum in astea 6 saptamani de lauzie si starea ta emotionala este una greu incercata. se produc o multime de schimbari hormonale si din cauza asta esti mult mai sensibila si mai usor de ranit. la asta se adauga si durerile si uite asa intri intr-un cerc vicios. trebuie sa incerci sa te tii tare si sa nu te lasi prada gandurilor rele pentru ca ii transmiti copilului. stiu ca este mai greu de facut decat de zis dar trebuie sa incerci. poti incerca sa bei niste ceai de sunatoare. mie mi-a fost recomandat dupa nastere de psiholoaga spitalului. e un bun calmant.
fruntea sus!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
Zina spune:
Dar tu nu l-ai intrebat de ce vrea sa divorteze? Asa era normal. Poate ai facut-o, dar aici nu ai precizat acest aspect. Nu ai descris clar situatia, de aceea este mai greu sa inteleg ce se intampla.
Ati avut o dicutie, mai multe? Ce spune el? Ce vrea sa faca? De ce a ajuns aici?
Este cumplit de greu, te inteleg, pentru ca am trecut exact prin aceeasi situatie. Dupa 2 luni, sotul mi-a spus ca vrea sa divorteze, dar cauza lui era "o alta".
Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau, sa pleci la parinti, nu cred ca esti in stare, tu doresti sa stai acasa cu fetita ta si sotul tau, chiar daca s-a ajuns aici. Nu-i asa? Tu totusi speri sa treaca...
Cel mai bine este ca tu (daca reusesti), sa fii calma, sa nu pierzi laptele (cum am patit-o eu), sa acorzi toata atentia fetitei, si pe el sa-l lasi in plata domnului. Daca vrea sa divorteze, sa divorteze, dar spune-i sa plece mai repede, asa scapi si tu de nebunia asta. Daca nu vrea, atunci sa inteleaga mai repede, care este rolul de tata si sot. Eu asa as proceda acum. Daca as afla ca are pe alta, as divorta eu, imediat, nu as mai sta la discutii.
Draga mea, copilul este cel mai important acum, nu sotul tau!!! Pacat ca s-a ajuns aici, dar tu nu ai ce sa te invinovatesti de ceva. Calmeaza-te, te rog, mai tarziu, vei regreta ca ai dat importanta mai mare acestei situatii, decat fetitei.
Yasmine spune:
Subiectul asta e pe bune???
Mie mi se pare cel putin incredibil, ca o situatie perfecta, se schimba intr-o saptamana de spitalizare post cezariana.
Ori nu a mers dinainte, ori nu ai vrut sa vezi ca nu merge ... nu stiu.
Dar a vanit ceasul al doisprezecelea in care daca pana acum nu ai vazut, deschide ochii, si daca pana acum nu ai facut-o, pune-te pe propriile-ti picioare, lumea nu incepe si nu se termina cu un barbat, fie acela si sotul tau, ai alte prioritati acum.
Jasmin012 spune:
Din pacate astfel de nenorociti exista, sotul tau nu e singurul. Nici tu nici bebelusul nu pierdeti nimic prin disparitia unui astfel de tata si sot din peisaj.
si pt bebelina
Pentru ca ceri sa ti se impartaseasca experiente: asa e, perioada de dupa nastere e dificila, mi-aduc aminteca si intre mine si sot existau diverse frecusuri, mie mi se parea ca sunt neinteleasa, probabil ca si lui la fel, dar nu i-ar fi trecut prin cap sa divorteze, mai ales ca aveam o fiinta atat de mica si de dorita fata de care eram amandoi raspunzatori.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
SuperMami_1 spune:
si eu tind sa cred ca problemele lor sunt mai vechi, iar ea nu ne-a prezentat toata povestea
Albumele noastre
Jasmin012 spune:
o alta posibilitate este ca el sa aibe pe alta, si ea sa nu stie. Mie mi se pare foarte plauzibil, mai ales ca o trimite la psiholog. Ar trebui ca ea sa-i raspunda la asta ca merge la psiholog daca merge si el, ca amandoi au nevoie de consiliere
Moonsin, incearca si varianta asta. Spune-i ca tu esti dispusa la consiliere, pt a-ti salva casnicia. Vezi ce-ti raspunde el.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
My_Lady0091 spune:
da' daca sotzul vrea s-o declare....si lucreaza intens la asta?????e o parere...
poate are pe una....si are nevoie de bebe...si cum altfel sa-l castige fara...nevasta la psihiatru+divort motivat+cerere incredintare minor?
e o parere...nu aruncati cu rosii
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
moonsin spune:
da ..sunt un munte de probleme , stresanta si agasanta...m-am schimbat...nu mai sunt cea de diainte, zice el....asa ca ....