Abuzul sexual

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Ladyj,de unde ideea ca doar eu sunt adultul in relatie?Eu stiu ca ma pot baza pe el,mi-a demonstrat-o de multe ori.Sa nu iti imaginezi ca el sta ca leguma si eu duc totul in carca,nu.Cand e aici ne ocupam umar la umar de casa,copii etc,dupa ce culcam copiii ma rasfata cum stie(baie,masaj,film bun etc).Nu are zilnic flashback-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

off...sunteti asigurati financiar...oare el nu a deschis niciodata urechile cand (nu ma indoiesc) i-ai spus ca nu conteaza banii, ci EL langa voi? ca EL este cel mai important in toata chestia asta?...

Mergi la inceput

Laina,sigur ca i-am spus asta si mi-a raspuns:"da,va iubesc pe toti 3 atat de mult ca sunt dispus sa-mi risc viata",si apoi o da in gluma:"hai mai ca nu mor eu cand vor talibanii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Clara, si copilasii tau au invatat ce sa faca sau sa nu faca raportat la sotul tau? ce varsta au ei si ce cred ei despre fazele astea, ce le-ai explicat tu?

--------------------------------------------
创Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie创

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

apoi vad eu ca pentru el e chiar importanta plecarea asta in Afganistan...prea e hotarat...Daca nu pleaca chiar acuma, tot e un lucru, mai e timp sa se mai gandeasca. Dar...nah...eu cred ca faci bine lasandu-i lui decizia...

Mergi la inceput

Baietii au 7 si 8 ani si stiu ca nu au voie sa faca 2 lucruri:sa sara pe el din spate(adica sa-l ia prin surprindere)si sa-l trezeasca din somn,doar eu il trezesc pentru ca in primele momente tresare si e confuz.Le-am explicat simplu ca e o problema din razboi si au inteles.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claram

Ladyj,de unde ideea ca doar eu sunt adultul in relatie?Eu stiu ca ma pot baza pe el,mi-a demonstrat-o de multe ori.Sa nu iti imaginezi ca el sta ca leguma si eu duc totul in carca,nu.Cand e aici ne ocupam umar la umar de casa,copii etc,dupa ce culcam copiii ma rasfata cum stie(baie,masaj,film bun etc).Nu are zilnic flashback-uri.

Nu, nu asta am spus. Am spus tu esti cea care 创trebuie创 sa invete si sa se adapteze permanent.Si intrebam unde e limita, la tine am inteles ca e la violenta. Deci pana la violenta, poti duce multe tu.

创Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie创

Mergi la inceput

Da,incerc sa ma adaptez si face si el eforturi,adica nu spune"asa sunt eu si gata,n-am ce face"Stiu ca face eforturi sa se joace cu copiii,se lasa calarit,trantit,na,cum se mai joaca baietii.Cand devine prea coplesitor,ii spun sa mearga 10-20 min in dormitor singur,sa-si revina.

Mergi la inceput

Tu ii spui sa mearga sa-si revina? Nu spune el asta, ca e deja coplesitor si are nevoie de odihna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

clara, tu stii in adincul tau ca relatia asta functioneaza doar datorita distantei, nu ? cum arata planurile voastre pe termen lung, hai sa zicem dupa cei 2 ani in care el, din cite am inteles, este "obligat" sa reziste fara terapie...

ma gindeam la raspunsul lui, doar un cuvint ar trebui modificat "da,va iubesc pe toti 3 atat de mult ca sunt dispus sa risc terapia"

Mergi la inceput