Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata,mai la pranz asa!
Multumim de urari!
Maia m-a tinut treaza de la 2 la 5 jumate! Si parca nu era de ajuns ca-s nedormita,am mai si alunecat pe gresie in baie si-am cazut. M-am lovit tare la .Am cazut cu pieptul pe cosul de rufe! Sper sa nu aiba urmari cazatura! Ma doare sanul stang f tare!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare si de la noi!
Vorbeati de iesit afara - noi iesim zilnic - minim cate 3-4 ore, chiar si daca ploua. Bine stau la casa e drept si il scot pe terasa - e acoperita deci nu il ploua.

Si cand a fost vant l-am scos afara - i-am pus pelerina de ploaie de la carucio si gata. Il imbrac bine, ii bag suzeta in gura...si pe-aici ti-e drumul. Il plimb pe terasa vreo 5 minute si pe urma doarme dus. Se mai trezeste cnad isi scapa suzeta si cand e ii e foame. Il mai verific la nasuc sa nu ii fie frig, dar ii place tare mult. La 10 dimineata plange si clar vrea afara, pt. ca e mancat, schimbat si ne-am si jucat deja. Cum il scot afara - deja rade.
Doar daca e vant foarte puternici nu il scot, dar altfel....sigur iesim la aer! Doar asa se caleste nu? :-))))

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mihai Alexandru de Office,Mircea de Inbox,Alexandru Stefan de Andra_b,Alesia Maria de Arianna11!
La multe luni si multi ani!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

A...si apropo de prednison - si eu stiam ca nu e ok. Dar totusi si noua ne-a dat o data la Bobi cand avea cam 2-3 ani pt. ca tot avea complicatii cu bronsite peste bronsite si stiu ca ne-a dat sa luam prednison dar asa vreo 2-3 pastilute maxim si au spus ca doze asa mici e ok. Cand faci tratament mai lung apar riscurile.

Si cumnata mea din Italia a primit la fel un tratament cu prednison pt. baietelul ei de 2 ani dar tot asa cateva zile.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mie mi se pare asa rece afara ca as sta numai in casa.dar m-as incumeta.daca nu azi, maine cand suntem toti 4 acasa, si poimaine si duminica.ca la noi vad ca ploua noaptea si ziua e soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata,mai la pranz asa!
Multumim de urari!
Maia m-a tinut treaza de la 2 la 5 jumate! Si parca nu era de ajuns ca-s nedormita,am mai si alunecat pe gresie in baie si-am cazut. M-am lovit tare la .Am cazut cu pieptul pe cosul de rufe! Sper sa nu aiba urmari cazatura! Ma doare sanul stang f tare!

Poze

Cum s-a nascut Maia

offff
sa speram ca nu e nimik grav, in caz de persista durerea ute la un doctor

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

ne-am intors si noi de la plimbare, am stat cca o ora. Tudor parea multumit dar eu am inghetat rau, sunt foarte friguroasa.

ANA, sper sa treaca repede durerea de la cazatura!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumim fetelor pentru urari! Haideti la tort! Avem 3 luni!!!!!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Hemorzonul se poate folosi fara prob daca alaptez, asa-i? De care se foloseste? supozitoare sau unguent?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va Ela!
Maine merg la Buc.la controlul de-o luna juma',sotul la taiat canalele seminale,apoi la Baby Expo,apoi prin Baneasa..Vine cineva la BE? Ne vedem? Sa ma trageti de maneca daca ma zariti,la fel voi face si eu
tuturor!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput