Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_25 spune:
Buna dimineata,mai la pranz asa!![]()
Multumim de urari!

Maia m-a tinut treaza de la 2 la 5 jumate!
Si parca nu era de ajuns ca-s nedormita,am mai si alunecat pe gresie in baie si-am cazut. M-am lovit tare la
.Am cazut cu pieptul pe cosul de rufe!
Sper sa nu aiba urmari cazatura! Ma doare sanul stang f tare!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
Salutare si de la noi!
Vorbeati de iesit afara - noi iesim zilnic - minim cate 3-4 ore, chiar si daca ploua. Bine stau la casa e drept si il scot pe terasa - e acoperita deci nu il ploua.
Si cand a fost vant l-am scos afara - i-am pus pelerina de ploaie de la carucio si gata. Il imbrac bine, ii bag suzeta in gura...si pe-aici ti-e drumul. Il plimb pe terasa vreo 5 minute si pe urma doarme dus. Se mai trezeste cnad isi scapa suzeta si cand e ii e foame. Il mai verific la nasuc sa nu ii fie frig, dar ii place tare mult. La 10 dimineata plange si clar vrea afara, pt. ca e mancat, schimbat si ne-am si jucat deja. Cum il scot afara - deja rade.
Doar daca e vant foarte puternici nu il scot, dar altfel....sigur iesim la aer! Doar asa se caleste nu? :-))))
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
ana_25 spune:
Mihai Alexandru de Office,Mircea de Inbox,Alexandru Stefan de Andra_b,Alesia Maria de Arianna11! 
La multe luni si multi ani!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
puiutza spune:
A...si apropo de prednison - si eu stiam ca nu e ok. Dar totusi si noua ne-a dat o data la Bobi cand avea cam 2-3 ani pt. ca tot avea complicatii cu bronsite peste bronsite si stiu ca ne-a dat sa luam prednison dar asa vreo 2-3 pastilute maxim si au spus ca doze asa mici e ok. Cand faci tratament mai lung apar riscurile.
Si cumnata mea din Italia a primit la fel un tratament cu prednison pt. baietelul ei de 2 ani dar tot asa cateva zile.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
nastasie spune:
mie mi se pare asa rece afara ca as sta numai in casa.dar m-as incumeta.daca nu azi, maine cand suntem toti 4 acasa, si poimaine si duminica.ca la noi vad ca ploua noaptea si ziua e soare.
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata,mai la pranz asa! Multumim de urari! ![]() Maia m-a tinut treaza de la 2 la 5 jumate! Si parca nu era de ajuns ca-s nedormita,am mai si alunecat pe gresie in baie si-am cazut. M-am lovit tare la .Am cazut cu pieptul pe cosul de rufe!![]() Sper sa nu aiba urmari cazatura! Ma doare sanul stang f tare!![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
offff
sa speram ca nu e nimik grav, in caz de persista durerea ute la un doctor

Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
donna79 spune:
Hello!
ne-am intors si noi de la plimbare, am stat cca o ora. Tudor parea multumit dar eu am inghetat rau, sunt foarte friguroasa.
ANA, sper sa treaca repede durerea de la cazatura!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
ionela.n spune:
Hemorzonul se poate folosi fara prob daca alaptez, asa-i? De care se foloseste? supozitoare sau unguent?
--------------------------------------------------
Fericita mamica de
Raisa Nicoleta (02.10.2010)
zozela spune:
Va
Ela!
Maine merg la Buc.la controlul de-o luna juma',sotul la taiat canalele seminale
,apoi la Baby Expo,apoi prin Baneasa..Vine cineva la BE? Ne vedem? Sa ma trageti de maneca daca ma zariti,la fel voi face si eu![]()
tuturor!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!