Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)
Raspunsuri - Pagina 17
simona24 spune:
am pitici si mamici de pitici!
azi nu am avut curent electric pana la ora 2... si, cam tot atunci, am plecat cu matei si cu mihai in parc. a fost asa frumos... si atat de frig!!! de fapt, cred ca sunt eu mai friguroasa, ca mihai zicea ca nu e atat de frig!
am vazut ca se discuta despre usturoi... pai, eu mananc usturoi cam zilnic! uneori si putina ceapa de-aia de apa,rosie. cafea inca nu am baut,dar mai consum uneori cola.
si cu toata alimentatia mea "sanatoasa", matei este bine si nu l-au suparat deloc colicii.
cum am scris si pe FB, mateiut are 6160 gr si 61 cm. 
noapte linistita! 
p.s. la multe lunite , maia! 

simona cu
matei
donna79 spune:
Neata!
Haideti la un cappucino cu lapte! Eu inca nu m-am riscat sa beau cafea desi mi-e pofta de mor si as avea nevoie... dimineata sunt tot mai zombi iar Tudor e cam matinal.
acum fug nitel ca striga dupa mine, dar revin...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
nastasie spune:
eu dau cafeluta pt cine bea.
eu am un copil argint viu:eu am 2 scoici dintre care una e un pic mai ridicata ca sa zic, adica are ca un fel de suport de fixat pt masina.si ca de obicei il pun il scoica asta in fata acvariului dupa care e innebunit.si dupa cateva secunde il gasesc cu capul unde sta fundul, cu picioarele aproape de parchet
.de acum ori il pun in celalalt scaun ori in asta in centuri.la fel il tin si in leagan.ca atat da din picioare pana aluneca in jos de tot.
aaa, si mai avem putin si cred ca ne vom tine singuri biberonul.am zis ca o sa-i las unul in mana sa vedem ce face cu el.![]()
mai, si la noi e rece, dar parca nu mi-a venit sa-l scot.poate doar asa in brate/marsupiu/sling ca in carut nu are rost sa-l scot ca nu stam mult.
voi i-ati scos asa mai pe frig?eu zilele astea daca am fost numai cu ei si ala mare cam racit am stat cu ei in casa.
botosel452 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt zombi...aseara Alexandra a avut iar colici. A tipat de cred ca ne-a auzit tot blocul...
Si iar este plina de muci.Am tot aspirat-o, dar tot se mai aude inauntru ca mai are. Temperatura nu are, dar tot sunt speriata
Ana_Perianu spune:
be-one - ce siropel de imunitate i-ai dat lui Ioan ?
despre Prednison : eu am luat la inceputul sarcinii si stiu destul de multe despre el, nu l-as recomanda nimanui iar de curand am studiat si efectele la copii (fetita mea are un hemangiom si una din variantele de tratament ar fi si asta) dar la copii riscurile sunt f mari
Uite, iti dau copy+paste de pe un site
Unele din efectele secundare ale folosirii steroizilor sunt:
Īncetinirea temporara īn dezvoltarea fizica.
Umflarea fetei "fata ca o luna").
Schimbari de comportament (e.g. iritabilitate, plāns).
Pofta de māncare crescuta.
Risc crescut pentru anumite infectii.
SABUDK - e posibil sa iasa dintisorii atat de repede ????
Tensiune arteriala.
mihaelka77 spune:
Buna dimineata!!!
NASTASIE multumesc de cafea!!!
La noi s-a luat apa; am reusit sa ma spal pe fata si pe dinti, sa spal fetita si gata!!! Sunt inca in pijamale si astept sa vina apa sa fac un dus. E aiurea fara apa 

E soare la Deva desi un pic cam rece; sper sa fie soare si mai tarziu sa iesim un pic afara ca ieri am stat numai pe balcon cu Petra. Cu vremea asta rece iesim mai rar afara(cam la 2 zile) si sunt tot cu frica sa nu raceasca.
anaalina spune:
Buna dimi.
Raportam si noi o noapte plina de urleteee, da Botosel s-au auzit tipetele pana aici![]()
asa aveam impresia si eu aseara , rasuna tot apartamentul. Era mititelu si proaspat vaccinat asa ca am suspinat si eu pe langa el si i-am tot luat temperatura.
Va rog inca o data trimiteti si la mine parola si userul la pozele bebeilor.
be_one spune:
Buna dimineata la toata lumea!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu be-one - ce siropel de imunitate i-ai dat lui Ioan ? despre Prednison : eu am luat la inceputul sarcinii si stiu destul de multe despre el, nu l-as recomanda nimanui iar de curand am studiat si efectele la copii (fetita mea are un hemangiom si una din variantele de tratament ar fi si asta) dar la copii riscurile sunt f mari Uite, iti dau copy+paste de pe un site Unele din efectele secundare ale folosirii steroizilor sunt: Īncetinirea temporara īn dezvoltarea fizica. Umflarea fetei "fata ca o luna"). Schimbari de comportament (e.g. iritabilitate, plāns). Pofta de māncare crescuta. Risc crescut pentru anumite infectii. |
Am citit si eu despre efecte, nu pot spune ca am constatat ceva din toate astea, poate apar la cure mai lungi. Oricum, stiu ca e mai bine de evitat, dar eram prea disperata sa ii treaca. De imunitate i-am dat ImmunoB de la ErbaVita
Nastasie, si eu l-am gasit intr-o zi "curgand" din leagan, si al meu nu e asa miscator
Si noi am reusit sa ajungem la 5,500 kg si 60 cm. Nu suntem asa mari, dar totusi pt el e o crestere de 2,500kg intr-o luna jumate. Acum parca nici nu imi mai amintesc cum arata la o luna, cand avea 3 kg.
Si la Iasi e f frumos afara, noi deja am facut o plimbare, prin fata geamurilor deschise
Oana mami de doua comori: Dimitrie
(23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
vanyy2009 spune:
neata
si de la noi
multumim inca odata pt comentariile cu privire la pozici
cu intarziere
spunem si noi
La multe lunite si anisori Stefan Alexandru puiut de nushulica!!!
La multe lunite si anisori Maia Elena puiut Elena de Ana25!!!!!
La multe lunite si anisori Alexandru Stefan puiut de andra b!!!
La multe lunite si anisori Mircea puiut de inbox!!!
La multe lunite si anisori Alessia Maria puiut de ariana11!!!
La multe lunite si anisori Mihai Alexandru puiut de office!!!
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
si la noi azi e ft frumos asa ca astept sa mi se trezesca cupilu si sa iesim afara
Be_one felicitari pt kg micutului, a luat ft bine intr-o luna jumate
Simona felicitari pt kg puiului
Eu nu alaptez exclusiv dar mananc orice, cafea nu beau dar si eu mai beau cola , vad ca baiatu nu are nimic
Vanesa,
mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010 
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!