aparate pt aerosoli sau nebulizatoare

aparate pt aerosoli sau nebulizatoare | Autor: memo3nov

Link direct la acest mesaj

Am hotarat sa cumpar un aparat pt aerosoli si nu prea stiu cum sa-l aleg,daca aveti sugestii le astept cu nerabdare.Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Iti recomand Omron C28. Am vazut si ca este cu un milion mai ieftin decat anul trecut. Merita.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu am modelul asta: http://www.medco.ro/office/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=311. Sunt multumita, e mic, silentios, se poate folosi in orice pozitie, chiar si atunci cand copilul doarme. L-am luat direct de la reprezentanta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Eu am de vreo 2 ani acest nebulizator
http://www.medcor.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=89_139&products_id=204&zenid=11c9046168422607273aba9f84c5bae3

Sunt multumita de el.Am trecut prin 3 otite si viroze nenumarate cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu recomand tot Omron C28, d-asta avem si-si face treaba f. bine. Nu e silentios, e-adevarat, se-aude. Dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Folosesc de 1 an Laica(ultrasunete) si sunt multumita.
uite-l aici:
http://www.tehnica-medicala.ro/products/Aparat-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026.html

Sa fii atenta ca nu toate aparatele sunt cu ultrasunete. Am gasit in farmacii si aparate simple la preturi mai mari decat am dat pe asta.

editare ca uitasem: nu produce zgomot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Si eu am tot Omron C28, de 2 ani si sunt multumita. E cam zgomotos, si cand era copilul mic a fost o problema, dar dupa ce a implinit 2.5ani nu ne-a mai fost frica de el. Pentru pozitia culcat e cam incomod de folosit, noi am reusit dar cu mare atentie sa nu se verse lichidul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Si eu tot Omron C28L-am luat chiar saptamina trecuta de aici http://www.medmag.ro/medmag/eshop/0/0/5/14-Aparat-aerosoli-Omron-C28-PROMOTIEpretul este de 250 ron si mi s-a parut un pret f bunau livrarea gratis, mi l-au adus in 24 ore de la comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tot Omron C28 am si eu si isi face treaba f bine

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

multumesc pt sugestii,cred ca voi lua un omron c28,astept sa merg la baby expo in wekend,si in functie de ce gasesc acolo,ma voi hotara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu te grabi, eu il am pe www.shopmania.ro/magazin~online-articole-medicale~produs-aparat-de-aerosoli-hi-neb-norditalia~p-10229002.html" target="_blank">Norditalia de 3 ani si e foarte bun.

Mai stiu persoane care il folosesc, si cred ca il poti gasi mai ieftin, dar am pus prima poza care a aparut pe goagal. Eu l-am luat cu 145 acum 3 ani, iar acum 2 luni l-a luat o prietena cu 170, deci gasesti si mai subtire pretul, cu aceleasi accesorii.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput