Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

NiatzaSunt cu gandul la Many , te imbratisez tare tare. Raluci ce rau imi pare ca nu m-am gandit ca se poate da la copii remediul cu ridichea, pe mine mama asa ma trata mereu, dar nu stiam ca merge si de mici mici.Eu am intrat in revizie generala, am luat saptamana asta concediu sa ma mai bucur de iubita mea draga in pace, asa ca voi fi mai rar in zona, dar va pup pe toate Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Dankutza, cum a fost la fabrica de cioco? Sau ai povestit deja?

A fost Am vazut cum se face cioco si bomboanele de cioco (praline), cum se umple bobe cu alune. Ne-a aratat cum se face cioco alba, cu lapte sau amaruie. Ni s-a spus ce se pune in cioco. Cu ocazia am aflat ca vanilia sintetica se obtine din ... petrol si in mod normal este mai ieftina si mult mai folosita in prajituri decat cea naturala. Am papat cioco proaspat facuta, dupa banda.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

smara - te asteptam sa ne spui ce ai pe suflet.

raluci - multumim de reteta cu ridichea. banuiesc ca dupa ce au implinit copilasii un an se poate da miere?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dankutza - vanilie din petrol? doamne, cine stie cate prostii mancam si habar n-avem. si cand zici vanilie te gandesti la ceva natural, bun, sanatos

Andre- sa-ti priasca concediul. te apuci de pregatiri pt. ziua Chiarei, nu? parca vad ca iar ne uimesti cu bunatatile facute. te admir din punctul asta de vedere, ca ai timp si de copil, de casa, de servici, de forum, de bucatareala si de cine stie cate altele...
ca si Diana de altfel, de cate se ocupa si cate reuseste sa faca cu 3 copii.

magda - probabil ca e o scurta perioada de treziri asa dese noaptea, cum banuiesti si tu. lasa, noi sa fim sanatosi si sa aiba ei ce suge eu de asta am adus-o pe cretulina in pat cu mine, ca nu mai rezistam sa ma dau jos din pat de 3-4-5 ori pe noapte. acum e mult mai bine, cateodata nici nu stiu cand suge, adorm inaintea ei.

fetelor, v-ati uitat pe site-ul www.zebraroz.ro ?
l-am "rasfoit" aseara si chiar mi se par preturile super ieftine. si marfa e de calitate adusa din Anglia.
spre exemplu jacheta, pantaloni si esarfa, toate trei cu doar 33 lei. sau 6 body-uri cu 43 lei.
sau bluza, pantalon si jacheta cu gluga, toate la 44 lei.

probabil voi comanda si eu, insa astept intai sa vad ce primeste cretulina de ziua ei.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ramonika Multumesc Fac cateva pregatiri, da, vreau sa vad cum arata tortul pe care-l am in cap, daca nu iese sa am vreme sa comand unul, si mai vreau sa fac cateva mancaruri pe care nu le-am facut de mult, dar in primul rand, pana miercuri, vreau sa-mi tin copila in brate si sa ii spun ca e viata mea. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc ptr. incurajari, am terminat cu masa lui Vlad si incepem sa ne imbracam.
Despre CIC/ indemnizatii, am dezbatut subiectul in consiliul de familie si am hotarat: indiferent de situatie vrem bb2, acum ramane sa ne rugam la DD sa ne ajute.

Ne "auzim" mai tarziu

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Multumesc ptr. incurajari, am terminat cu masa lui Vlad si incepem sa ne imbracam. Despre CIC/ indemnizatii, am dezbatut subiectul in consiliul de familie si am hotarat: indiferent de situatie vrem bb2, acum ramane sa ne rugam la DD sa ne ajute.Ne "auzim" mai tarziu mami de Vlad (29.10.2009)
Dumnezeu sa fie cu voi! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Am pus poze noi,dar nu stiu sa inserez albumul aici

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

cat despre locul 1, ala era pana nu de mult pentru parohie, acum mai nou este pentru... mos craciun

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

am observat si eu treaba asta si nu mi se pare corect fata de restul participantilor...

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput