Prietene la bine si la greu - 78

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatzaa!

Unde-i bre cofi?? sa curga in veni la feti ca vaz ca nu e niciuna prin peisaj!!

Stephy ,uff nasol cu varicela asta, vad ca Santi a luat-o sigur de la tati lui, inseamna ca si strumfii tai sunt tare pasibili de bubuteTe pup, si poate poate totusi aveti noroc..

Di, de ieri am ramas cu gandu la voi, ce misto ca puteti pleca, e super super!! Numai ca acolo chiar nu vei mai avea deloc ajutoare cu pruncii, banuiesc ca o sa iti fie destul de greu...Dar..se merita pentru ce viitor oferiti copiilor vostri

Smara??vino aici si povesteste cu noi, ca altfel treci prin suparare

Monis? ce mai face Iulianu? cum e cu bubutele, se trec?

Many, cum mai papa Firicel? sper ca mai bine. Bafta azi la pranz, te asteptam cu stirile bune, si planul de bataie.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

"Cei care vor deveni parinti anul viitor risca sa primeasca indemnizatia de crestere a copilului pe o perioada de maximum un an, fata de doi, cat este in prezent, se arata in proiectul de Cod Social care va intra in prima lectura in guvern zilele acestea.

Ei vor avea insa dreptul la concediu de crestere a copilului in continuare, inca un an, pana cand implineste copilul doi ani, insa fara plata. In plus, noua strategie sociala face distinctie intre parintii care obtin venituri impozabile si cei care au fie au avut perioada asimilate cu venituri sau fara venituri.

Astfel, parintii care au avut venituri pentru care au platit impozit vor primi o indemnizatie de 85% din media veniturilor obtinute in ultimul an dinaintea nasterii copilului, minimum 750 de lei si maximum 4.000. ..."

http://www.legislatiamuncii.ro/nws/a/2637/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-se-va-acorda-doar-un-an-.html

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neazta,

Diana felicitari, sa va iasa totul asa cum va doriti, aha deci aproape de Essen acolo e mama soacra

Remus parca nu mai are asa multi M dar acum tuseste, si tuseste noaptea pana vomita , sun la pedi sa vedem ce-i da de tuse

Floricik felicitari prietenei, sa-i traiasca fetitza

Smara - hai ca trece raceala zi alte framantari

Many - succes maxim, sa veniti cu vesti bune

Lili - voi ati scapat de m si de tuse?

lyly - sarumana de cafea

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Diana, felicitari !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata!
Ne mai primiti?

Am sarbatorit si noi un anisor,a fost foarte frumos si emotionant, multumim tuturor de urari.Pe 18 am sarbatorit numai noi 3, i-am facut tort din piscoturi, creme de branza cu banana si mar copt, iar sambata cu bunicii , nasii, unchi, matusi si cativa prieteni, ne-am adunat o gramada cu 7 copii, un pic tambalau, dar aamliei i-a placut si nu a dormit pana nu au plecat musafirii pe la 11 si ceva. Dupa -amiaza am scos-o afara sa doarma asa ca apoi a fost fresh. Am pregatit aperitive, friptura si tort, am sa pun poze mai tarziu, ser

V-am citit si pe voi si am retinut asa in mare ca Dozz si Mani sunt suparate cu alaptatul, sincer eu ultimele 2 saptamani i-am dat numa asa de alint ca nu mai aveam si tot am avut asa un sentiment nasol cand nu i-am mai dat deloc de joi. Dar nu mai sugea numai vreo 10-15 grame, asta e dar cred oricand il intarci ai acest sentiment

Laurici- foarte frumoase creatiile tale, sa ai succes si cu bb2 la fel

Monis- pup santi sa treaca repede bubitele

Sthtephi- sa ti traiasca printesa, foarte dragalasa

Diana- sa fie totul asa cum iti doresti, esti o super mami curajoasa

Lavi- pupici multi, sa ti revii cat mai repede

trimit ca tre sa fug sa papam

La multi ani tuturor fulgusorilor care au implinit un anisor, sa aveti numai zile senine, pline de bucurii si impliniri

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Ariadna, cu limba ma chinui un pic dar fac progrese vizibile, mai ales la inteles, ca la vorbit imi vine greu sa-mi dau drumul, sotul care stie mult mai bine ma intimideaza si asta nu ma prea ajuta. Am facut germana la scoala ca a doua limba straina, nu-i mare lucru dar e ceva, un start. Ca sa pot lucra acolo ca medic imi trebuie examenul B2 la Institutul Goethe, o sa-l dau acolo ca aici nu mai apuc ca e in ianuarie urmatoarea sesiune. Am vreo 3 carti dupa care invat, plus ceva de pe net si o sa-mi mai comand acolo cateva special facute sa te pregateasca pentru testul asta.

neatza' eu am ramas asa la mesajul Dianei... felicitari draga mea, iti spun din suflet ca iti doresc sa va fie de 100 de ori mai bine decat in Romania, copiii, clar vor avea o educatie mai buna, o viata mai buna, mai linistita, mai lipsita de griji...eu personal, si cred ca multe fete, te apreciez pt ce faci, este o dovada clara de vointa si perseverenta sa faci atatea lucruri pe langa cei 3 copii care iti ocupa 99% din timp...eu ma plang ca sunt obosita crescand un copilas... si uite ca se poate si cu 3 copii plus toate celelalte activitati mentionate de tine mai sus... in fata ta ! Succes si multe impliniri sa aveti in perioada ce urmeaza

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lyly maine la 12,50 avem programare la prof, mergem cu mic cu mare, cu catel si purcel, am emotii

hai curaj mamico, o sa fie bine, te asteptam cu vesti bune

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Rares a papat ieri jumatate din borcanelul de pui cu legume (20% legume, 10% pui), zic si eu ca mai bine dacat deloc... si ceva-ceva dintr-o banana ne-pasata
Dupa ce ca e micut mai face si mofturi la mancare, standardul nu-i bun pentru el.
Si iar are program distractiv de noapte cu treziri din ora-n ora, ca ziua nu are timp sa suga.
Cel putin stiu acum ca e doar o perioada, dupa care revine la sentimente mai bune.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

remediu tuse primit de la pedi

ridiche neagra scobita pus acolo miere si lasat sa se faca siropel+prospan 2.5ml de 2x pe zi

asadar pe cai dupa ridiche

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

"Cei care vor deveni parinti anul viitor risca sa primeasca indemnizatia de crestere a copilului pe o perioada de maximum un an, fata de doi, cat este in prezent, se arata in proiectul de Cod Social care va intra in prima lectura in guvern zilele acestea.

Ei vor avea insa dreptul la concediu de crestere a copilului in continuare, inca un an, pana cand implineste copilul doi ani, insa fara plata. In plus, noua strategie sociala face distinctie intre parintii care obtin venituri impozabile si cei care au fie au avut perioada asimilate cu venituri sau fara venituri.

Astfel, parintii care au avut venituri pentru care au platit impozit vor primi o indemnizatie de 85% din media veniturilor obtinute in ultimul an dinaintea nasterii copilului, minimum 750 de lei si maximum 4.000. ..."

http://www.legislatiamuncii.ro/nws/a/2637/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-se-va-acorda-doar-un-an-.html

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

atentie, cine intra din CIC 1 in CIC 2 se pare ca va primi 600 ei, indiferent de cat a primit in CIC 1.

Cei care au avut in ultimul an indemnizatie de somaj, concedii medicale, pensie de invaliditate, au fost in somaj tehnic, in alt concediu de crestere a copilului sau au obtinut venituri din activitati profesionale in statele membre ale Uniunii Europene ar putea beneficia de o indemnizatie minima egala cu 600 de lei.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput