Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Lorena, te astept cu bratele deschise in Londra. Nu uita ca in ciuda faptului ca stau departe de Londra, te astept aici oricand!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Simona si Draguta, eu am avut UCM pe 13 oct. A fost si prima luna si ultima cand m am apucat sa fac teste de ovulatie. Am ovulat in jur de Z14 care a fost 26 octombrie, deci am prestat atunci. Si sincer, ca tot vorbeati voi de pozitii, noi am comis o in postura clasica, el deasupra mea si dupa ce s a terminat, eu desigur ca m am urcat cu picioarele pe pereti ca sa ajut gigeii. Am stat asa vreo jumate de ora ca sa stiu eu sigur ca au ajuns unde trebuie si se pare ca AU AJUNS!!!

Asa va doresc si voua!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Angi multumesc frumos de felicitari si te astept si pe tine la odiseea de iulie-august.

Ela bun venit si parca ziceai ceva de o testare? Imi pare tare rau de sarcina oprita din evolutie. Care a fost cauza?

Sper sa ma simt maine bine si sa ne auzim la o ora mai decenta. Sincer mi a fost si frica dupa acea voma de miercuri sa mai mananc si acum sincer mananc cu frica, mi e oroare de greturile alea!!!!

V am pupat pe toate gagici si va urez somn usor!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput