Aspirante optimiste !!!> 20 ani (607)
Raspunsuri - Pagina 22
gabyv spune:
draguta
, mika
eh, ne trece noua si starea asta...cand o sa avem un
si o sa ne gandim ca prietena mea ca nu are cui sa-l lase ca sa plece si ea la un film...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
gabyy asa este vor fi si momente grele dar si frumoase, ne-om descurca noi, numai
sa vina
mikado spune:
gabi, draguta, simona 

sunteti niste scumpe
sper ca maine sa ne trezim cu moralul mai ridicat ![]()
somn usor !

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
mihahegarty spune:

Buna seara fetele mele dragi si multi 

la toate.
Imi pare tare rau ca v ati ingrijorat din cauza mea, dar tin sa va spun ca miercuri pe 17/11 pe la 4 dupa amiaza am inceput sa ma simt asa de rau, Ohhhh Doamne!!!! A inceput sa se invarte camera cu mine, eram la servici si numai dintr o data privirea a inceput sa mi se roteasca si mi s a facut atat de rau, fereasca Dumnezeu! Nu vreau sa mi amintesc momentul ala!! M am dus dupa vreo jumate de ora la WC si am vomitat absolut tot ce am mancat in ziua aia. Desigur, cand a venit sotul si m a luat de la servici la 5.50 pm am dormit tot drumul in masina si cum am ajuns acasa am intrat direct in pat.
Toata noaptea m am simtit rau, in schimb am vazut niste gesturi faine din partea sotului. A urcat de cateva ori la mine in camera si tot verifica el ce fac si la un moment dat a zis: 'Trebuie sa am grija de amandoi acum!!!'
Am zis in sinea mea:'WOW!!!!' S a schimbat domnul!! Se zice in general ca atunci cand un barbat vede o femeie in suferinta devine uman si e alaturi de ea. Asa imi zicea mama mea!! Si a avut dreptate!!![]()
Joi m am simtit mai bine, dar vineri dimineata am avut un interviu de job si toata joia seara am citit pentru interviul respectiv.
Vineri seara am stat cu prietena mea pana tarziu si am ajuns acasa pe la 11 ora aici, era deja 1 in romania si am zis ca nu mai intru si ma bag la somn. Eu cred ca starea de rau de miercuri s a datorat in mare parte si oboselii, ca eu de cand am aflat ca sunt
numai pe la 11 sau dupa ma culc.
Sambata dimineata am plecat la socri in Cardiff unde am stat pana in seara asta. Desigur ca abia am asteptat sa intru sa va citesc si v am citit absolut pe toate de marti, de cand nu am mai postat!!!
In cer inca o data scuze, va 
dulce si tin sa va anunt ca sunt bine, doar ca am o raceala si stranut foarte des si imi curge nasul. Iau miere si ceaiuri de musetel cu lamaie, sper sa nu coboare la plamani, cu toate ca ma doare in piept.

de la noi!![]()
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Draguta, Lorena, Mikado, Kitty, Gaby, Andr@ va 

in mod deosebit si scuze ca v am ingrijorat!!! Sunt bine si sper ca raceala asta sa treaca urgent!!

MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Bebelu
tin sa mentionez ca eu nu am fost norocoasa sa ti vad burtica, pentru ca in seara asta, cand am dat click sa vad pozele, nu le am putut vedea. Daca ai putea sa mi le mai dai si mie o data sa le vad as asprecia asta!!![]()

In legatura cu conceperea lui Nati, scuze, chiar nu mai tin minte cand a fost pastele anul asta. Scuze, nu am vrut sa te supar!
Bebelu, vroiam sa ti zic ca eu iau acid folic de pe data de 22 august 2010 si nu l am intrerupt absolut deloc, ca de na, eram aspiranta si vroiam sa iau preventiv. Mai iau si un sirop naturist numit FLORIDAX care are fier, dar in rest nu mai iau alte vitamine. A propos, am doua feluri de acid folic pe care le iau, unul simplu si unul imbunatatit cu urmatoarele vitamine: calciu si Vit D. E ok? Dupa cum stii, am explicat marti ca din pacate, in aceasta tara, prima programare cu midwife e la 8 saptamani, care la mine se vor implini pe 8 decembrie. Deci pana atunci nimeni nu se uita la tine, decat daca sangerezi, etc.
In acest scop, as dori sa zic la Didi si Simona ca as dori sa vin si maine in romania pentru analize si cred din tot sufletul ca acolo, chiar daca se plateste se pot face analize cand vrei si sa ti iei de pe cap ingrijorarea, dar din pacate depind de un serviciu, si in aceasta criza, efectiv nu imi pot permite sa raman fara pentru ca nu mai am cu ce sa mi platesc ratele la banca si mi ia banca casa. Dar nici nu va inchipuiti ce rau imi pare!!! Eu cred ca romania e de 10 ori mai buna decat UK, si chiar daca nu se ia spaga aici sa stiti ca treaba e mai imputita, in sensul ca vor sa economiseasca bani. In fine, tin sa mai zic, Simona, ca lucrez intr un spital din Londra si nu stiu ce sa zic, poate sunt mai curate spitalele de aici, dar sa stii sa sunt destule infectii care omoara oamenii si pe aici. Nu stiu daca ai auzit de MRSE.
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Simona stii aici e foarte enervant cu analizele. Ti am zis am sunat marti la GP si i am zis ca sunt
si mi a zis ca aici in tara asta prima programare trebuie sa fie 1 ora cu midwife la 8 saptamani. Si i am zis, dar vitamine, etc nu iau? Si ea mi a zis, nu nu ca nu trebuie sa iau pana la 8 saptamani, deci iti dai seama!!!
Dupa cum mentionam, as vrea sa vin in romania, dar din pacate nu mi pot risca serviciul!! M ar da astia afara daca mi as lua liber tot la 2 saptamani.

MHegarty
TestPozitiv