Palatoschizis si formele sale (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Buna dimi!Stefan unde ul operati pe Luci>?
Tre sa sunam si noi la d-na Bratu sa vedem cand ne programeaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

La dna dr. Bratu.

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Stefan, la multe lunite voinicului!
Tot io raspund (spre exasperarea unora): de sterilizator stiu ca ai voie sa-l aduci in salon; eu nu l-am avut, ca fugea tati si le steriliza (locuim in zona) si apoi, nu prea a fost nevoie, ca seara ne-a internat si a doua zi a operat-o; iar apoi, dupa cum se stie, nu a mai fost voie cu biberon si suzete; doar linguritele ni le steriliza sotul si le aducea impachetate si "sigilate".

Cu apa: in camera asistentelor exista un dozator cu apa, de unde mami are voie sa ia apa cata doreste si oricand doreste; eu luam in termos, o combinam si o tineam in termos pe noptiera; o alta varianta ar fi apa ta, incalzita in oficiu, unde exista si microunde; la microunde incalzesti apa; dar problema este ca nu au voie parintii sa umble acolo, la microunde zic; trebuie sa astepti si sa vorbesti cu o infirmiera si te ajuta, incalzeste ea apa in cana ta; asta pt ca a fost un incident cu o mamica ce a incalzit mancarea copilului la microunde, in castronel din plastic si nu stiu ce a facut si cum a facut, dar cica a explodat aparatul de microunde de era sa ia foc toata sectia; de atunci e regula sa nu se mai dea voie parintilor sa aiba acces la microunde. Asta v-am spus-o ca sa nu intelegeti gresit interdictia.

Mai intrebati, mai intrebati!

Mergi la inceput

Stefan, ai mesaj privat!

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de Liliana? Roxa? Careva?

Mergi la inceput

cellia78, MULTUMESC MULT !!! Am sa va tin la curent cum va decurge operatia.

Aveti idee, daca ne-a chemat de luni dimineata, sunt sanse sa ne opereze luni dupa-amiza/seara?

Mergi la inceput

Stefan n-are rost sa iei sterilizator...ce are de spalat speli la cgiuveta..yo eram maniaca cu sterilizatul....dar lka spital nu i-am mai sterilizat nimic,i-am spalat foarte bine cele necesare si gata....plus k yo ii faceam lapte numai cu apa fiarta....acolo am luat apa plata si i-am facut laptele.Si nu s-a intamplat nimic.E mare acum...nu-ti fa probleme.
Azi il pun pe tata sa o sune pe d-na doctor sa vedem cand ne keama...ce super ar fi sa ne intalnim in spital.Poate nu plecati pana ajungem si noi.
Dak mai e ceva intreaba...
A sa fie bagajul cat mai mic...k se comenteaza dk se vede mult bagaj...au mai spus fetele.Si a fost bine k au spus k mi-am pus strictul necesar si am tinut restul in masina.
Sa ii iei jucarii....:))sa ii distragi atentia cateva minute...Karla nu aprecia atunci la 7 luni jucariile...nici nu le baga in seama:)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri dar mai am cateva intrebari, stiu ca s-a mai discutat asa ca nu va suparati pe mine.

1.Inainte de operatie stiu ca se fac anumite analize, as vrea sa stiu daca la inima ii vor face analize?

2.Cu cat timp nu are voie sa manance inainte de operatie?

3.Cam cat dureaza operatia?

4.Dupa operatie cand are voie sa manance?

5.Are voie sa manance piure de legume sau doar lichide?

6.Ce iaurt recomandati pentru un copil de 7 luni?

In momentul de fata lui Lucian ii cam curge nasul dar nu tuseste si nu a facut temperatura, sper sa nu fie vreo problema din cauza asta. Stiu ca nu trebuie sa fie racit la momentul operatiei si cu cel putin o luna inainte.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Stefan yo i-am dat Karlei iaurt Campina...am citit ca e cel mai ok...si kiar e bun.Asa in legatura cu mancatul inainte de operatie...o sa iti spuna asistenta.E bine sa ii d-ai pe la 4 dim...noi asa am facut.Am mai intrebat si noi pe acolo..intrebi si tu asistenta!Am inteles k treb cat mai bine pasat si cat mai lichid ce papa dupa operatie.Faceti la palatul moale ,nu?Noi la palatul moale trebuie sa facem acum...si intrebarile care le pui tu sunt valabile si pt noi...asa k mamici mai spuneti-ne si noua ce sa le dam sa pape...offff ma apuca nebuneala k se apropie si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan_b

Multumesc pentru raspunsuri dar mai am cateva intrebari, stiu ca s-a mai discutat asa ca nu va suparati pe mine.

1.Inainte de operatie stiu ca se fac anumite analize, as vrea sa stiu daca la inima ii vor face analize?

2.Cu cat timp nu are voie sa manance inainte de operatie?

3.Cam cat dureaza operatia?

4.Dupa operatie cand are voie sa manance?

5.Are voie sa manance piure de legume sau doar lichide?

6.Ce iaurt recomandati pentru un copil de 7 luni?

In momentul de fata lui Lucian ii cam curge nasul dar nu tuseste si nu a facut temperatura, sper sa nu fie vreo problema din cauza asta. Stiu ca nu trebuie sa fie racit la momentul operatiei si cu cel putin o luna inainte.

Multumesc anticipat.

1. O sa ii faca un EKG.

2. Cel putin 4 ore. O sa-ti spuna si dna dr.

3. 1h-1h juma.

4. Cam la 2 ore dupa operatie a baut ceai ...la fel toata noaptea ce a urmat. A doua zi ceai si supa strecurata. Din a treia zi am inceput si cu lapte. Am stat numai cu lichide (ceai, supa strecurata, lapte in jur de 7 zile) apoi am inceput sa pasam un cartof/morcov in supa, am inceput sa punem treptat cate 1 lingurita de cereale in lapte si tot asa...

5. Am raspuns la 4.

6. Edi bea iaurt de la Natura. Eu nu sunt adepta iaurturilor cu fructe. Prefer sa-i dau un iaurt simplu (Natura, Campina, Covalact) si sa ii pun eu diverse fructe in el (de regula, i-am pasat banana si piersica...acum mananca iaurtul simplu si fructul separat, nu-i mai place sa le amestec).

Cu raceala asa e, nu are voie sa fie racit. Cea mai in masura sa-ti spuna daca e apt de operatie este dna dr.

Multa sanatate!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput