Palatoschizis si formele sale (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Buna ziua doamnelor:)

Ceci ce mult ai scris bre...am sorbit fiecare cuvintel!Va pup dulce ...in special pe Frusi!

Lili nu te stresa!Totul o sa fie bine...o sa vezi k nici nu o sa iti dai seama knd o sa treaca totul...de atele nu o sa ai nevoie sigur pt k o sa il tii mereu in brate si nu cred k o sa puna manuta k o sa simta k il doare dk se atinge...cel putin asa a fost la Karla.O sa fie totul ok...o sa vezi.Mai ales k fetele au scris aici tot ce ai nevoie...asta conteaza mult.

Ne pregatim si noi de operatie.Trebuie sa vb cu d-na doctor...of abia ast sa scap....mi-e frik,mai ales k e in interior...cu mancarea...offf

Karla zice doar mama....nici ea nu e vorbareatza....am de asteptat cred:)

Am inceput sa scriu de azi dim de la 10 si la 3 cand am terminat mesajul de scris nu mi l-a mai luat....s-a sters tot ce scrisesem....sa mor:((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Liliana, tin pumnii, curaj!

Ar trebui sa mearga acum linkul cu atelele, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Multumesc roxa,camelia!

Rox,ieri am vrut sa te mai intreb cate ceva pe mess,dar cred ca aveai treaba sau nici nu erai tu la calc?

ce vroiam sa va mai intreb:il pot spala pe bebe in spital,nu?macar cu funduletul la chiuveta,ma gandesc...

Chiar sunt pregatita cat de cat sufleteste,desi bagaje inca nu am inceput,insa chestia e ca nu stim sigur daca ramanem pt operatie sau ne amana...nu stiu ce analize fac,zicea dl dr si de o eco,ca mai sunt cazuri cand pot aparea si alte malformatii prin corp;Doamne fereste!ASA,EL N-A FOST RACIT,sa-i curga nasul,tuse,febra...niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Lili...yo am raspuns dar am messul deskis non stop....dar nu prea am timp sa ajung pe la comp.
In legatura cu baia...la rezerva am avut dus.,..era vara dar am spalat-o pe Karla partial...foarte bine cu prosopul ud poti sa il speli.Yo nu m-as risca sa ii fac baie in spital.Doamne fereste sa raceasca...si pt ce...???pt o baie....faci cum crezi dar yo nu te sfatuiesc sa ii faci baie acolo.K doar nu o avea jeg:))))))))))ii dai cu prosopelul pe manute ,gat la fundulet oricum il speli mereu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

aha,mersi rox!

rezerevele astea se platesc sau care-i treaba?a stat si sotul tau cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

noi am ajuns pe la bacau am venit la finutii nostrii si ca a fost ziua lui finu'. ne prinde bine cate o iesire din asta ca m-am plictisit acasa.
ce e drept si as fi vrut ca macar mama sau soacra sa fie pensionare dar sa-i cer eu mamei mele la 42 de ani sa se pensioneze pai ma strange de gat, la socramea la fel are 47 ce sa fac sa le pensionez fortat?
singura solutie era bunica sotului meu dar mie una nu-mi plac oamenii care se vand pe bani.
asta e si eu am nevoie de miscare vreau sa imi reiau functia dar nu pot .asta e numai sa reusesc sa fac dosarul si sa nu fie probleme ca acum nici dani nu mai are servici de la sarbatori si e mai greu dar ce sa facem jucam hora pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Liliana, raspund io: rezervele NU se platesc, toata treaba ar fi sa fie loc liber; si eu am stat in rezerva, dar cea in care am stat eu avea baie proprie, insa fara dus; e de doua locuri (doua paturi) si un patut; orice salon are tv, e renovat, curat.
Nu-l da nimeni afara pe sotul tau din salonul in care stati, doar va fi problema noaptea la nani; in rezerva sunt doua paturi, pt doua paciente, adica doua mamici cu copilul internat fiecare; rezerva nu e pt un singur copil internat impreuna cu ambii parinti.

Mai ai intrebari?

Mergi la inceput

Simona, sa va fie de bine petrecerea!

Despre inca un an acasa cu bebe....nu am scris ce am scris astfel incat tu sa te justifici; eu am zis parerea mea, din punctul de vedere al "cazului" meu; am motivele mele pt care nu prelungesc, desi intr-un fel mi-ar fi placut (intre motive am, recunosc, banii; dar nu asta e motivul principal, e doar unul din motive; spun de bani pt ca pe mine taierea din vara m-a afectat si nu cu 100 lei; eu nu aveam 800 lei, eu am intrat pe legea cu 85%; dc o continui asa, diferenta dintre ce e acum si ce iau lucrand e de 800 lei; oricat as ignora, nu pot ignora total diferenta, pt ca e ceva); stiu ca mi se va lua de munca dupa doua zile dar nah! De-aia sper ca imi va ramane la fel programul, e ideal pt mine cum era, lucram 3 zile pe saptamana iar urmatoarea saptamana doua zile si sambata doar 4 -5 ore.
La fiecare sta altfel situatia, nu cred ca-s situatii asemanatoare; la mine mama are 60 ani si trebuia sa se pensioneze de 2 ani, are vechime si grupa; tot voi avea oarece retineri, dar simt ca trebuie.

Eu nu judec mamicile care si-au mai luat un an! E decizia fiecareia si fiecare stie ce anume are nevoie bebele ei si fiecare se gandeste inainte si fiecare ia masura asta in functie de anumite criterii.

Mergi la inceput

Liliana, ai mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Buna seara si La Multi Ani! Luni 17 ianuarie am fost programati pentru operatie, nu stiu exact daca il opereaza de luni sau de marti, stiu ca se fac ceva analize inainte de operatie...

Am si eu cateva intrebari, trebuie sa iau si sterilizatorul la spital? Cu apa pentru lapte si ceai voi cum ati procedat?

Lucian este bine sanatos, are 9.3 kg, maine (11) face 7 luni, de la 5 luni a inceput sa spuna MMMA iar pe la 6 luni a inceput sa spuna MA-MA. Este cam fitos cu mancarea, fructe mananca foarte putin, supa strecurata de o luna nu o mai bea, in schimb mananca piureul de legume cu piept de pui sau curcan.

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput