Copilasi de Iulie - August 2004 * 60

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uff ... ce de probleme, fraticule!! Sanatate multa va doresc!!

Eu am patit-o cu masina (ma miram eu ca am facut 30 mii km de la ultimul accident fara incidente in ultimele 20 de luni... in statistica zice ca urmeaza sa ti se intample ) ...mi-au luat-o frate in sectorul 1 ca nu am lasat 1 m pe trotuar pentru pietoni!! (lasasem vreo juma de metru). Deci atentie amatorilor, in sector 1 au o hot de consiliu local prin care vin astia si culeg masini DOAR cu politia comunitara tot ce se cheama trotuar, spatiu verde sau parc e in "curtea lor". Deci mosul meu a saracit instantaneu cu o mie de roni si eu am stat ploeostita toata seara.

Dar decat copii bolnavi... zic si eu ca am scapat ieftin.

Mai intru, ca acum trebuie sa dau locul la PC

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries adica ai luat amenda 10 mil pt ca ce???
Pun niste poze cu tavane ..iar la ultimele sunt niste chestii vazute prin magazine pe care ne gandim sa le luam..la corpuri de iluminat m-am oprit la astea din ultima poza (in realitate arata mult mai bine) pt ca pot lua pentru hol,casa scarii, dining room ..acelasi set,cu cita e2..4 sau mai multe becuri..adica aplice, plafoniere, pendule pentru deasupra mesei si sa fie cu acelasi abajur..

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/20101202Casa?authkey=Gv1sRgCPfvkbrcvc2Fcw#slideshow/5546498030993088642

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Amenda 250 pentru parcat neregulamentar, 248 taxa ridicat masina, 248 taxa transport masina, 370 taxa inmagazinare masina pe zi (a trebuit sa platesc o zi intreaga). E "afacerea" primariilor, culeg aia masini in draci in toate sectoarele, eu de obicei sunt foarte atenta cu parcatul, dar nu stiam de acel "1m" minim obligatoriu si nu stiam ca astia din sect 1 au o astfel de hot a consiliului local. In sect 6 de ex o pun pe trotuar de 5 ani fara nici o problema si nu las mai mult de juma de m!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Facui cap.nou de weekend
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159067

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput