Copilasi de Iulie - August 2004 * 60
Raspunsuri - Pagina 20

mitzura spune:
Robi, sanatate multa, multa lui Matei. E bine ca poti sa stai si tu cu el. Va imbratisam si tinem pumnii sa se faca repede bine!

kim222 spune:
si eu contiui in stil caracteristic..azi l-a muscat un caine de picior..pe tata,pe la spate..nu a stiu nimic,s-a simtit muscat..ah ca nu mai exista stricnina..ca auzeati de primul oras din Ro fara caini vagabonzi!

polux spune:
Ioana da mai merg la dans, in fiecare lune seara. Luni e ultima seara pe anul acesta. Apropo de asta. Pe Adela O intreaba doamna la scoala cum de scrie ea asa de frumos, la care puiul meu raspunde...a, pai mami se duce in fiecare luni seara la dans si eu fac "work" cu tati acasa. Mey, mey dau tot din casa copiii acestea.
Deci meritul e al lui tati, nu a lui mami care face zilnic cu ea cate 2-3 ore. Sau cu mami e obisnuinta cu tati e staruinta.
Olivia imi pare rau de pataniile vostre cu cainii.
Robi cum mai sunteti?
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

roxanaz spune:
neata!
Robi, sanatate multa! sper din suflet sa fie ok Matei cat se poate de repede.
Oliv, oofff!! nu mi-ai zis nimic aseara de asta...
Gabi, multumesc frumos
Daria, cum mai stati cu tusea? sper ca mai bine.
ma apuc de munci, bine ca e vineri
o zi excelenta va doresc!

szivarvany spune:
Mneatza.
Sut odihnita, am dormit amandoo toata noaptea. Doar mucii sunt acum o mare problema, iar
Multu de intrebare Rox.
Roberta, voi cum sunteti ???
Kim, sanatate tatalui tau, ce patanie urata :(
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

g_ioana spune:
Neatzala noi este o vreme
se topeste zapada asa ca este apa peste tot..
Lilianameii ce mama denaturata esti daca tu mergi la dans in timp ce tati invata cupilu sa scrie
....Maria mea nu rezista sa faca lectii 2-3 ore...sau nu rezist eu mai degraba
...de vreo doua zile ne scrie bilete si ni le baga pe sub usa de la bucatarie sau baie depinde unde te afli si ne trimite pe sub usa si un creion ca sa-i raspundem
Robi cum mai sunteti azi?Va tin pumnii sa se insanatoseasca cat mai rapid Matei!!
Oliviachiar ca toate vi se intampla numai voua
Eu azi de la servici ma duc la shoping sa cumpar niste cadouri de mos Nicolae pentru tati si pentru bona,maine mergem la targul de dulciuri iar duminica la teatru este o piesa in premiera de craciun....in timpul liber ramas mi-am propus sa fac ordine la jucarii si prin dulapuri
hai sa avem o zi buna,ce bine ca este vineri

carmenp spune:
am vorbit cu gabi (roberta) aseara, este internata la sf. maria asa cum v-a spus, se pare ca-i vorba de-o pneumonie interstitiala, mai multe va spune ea cind intra nu cred ca are net acolo

leeloo2004 spune:
Robi - sanatate multa, inca o data!!! Of, of...
Kim - ce patanie urita...tatal tau e bine???
La noi a cazut curentul pe la 5 dimineata - pina am plecat la servici nu venise - la deranjamente au spus ca se remediaza in jur de ora 12 ... va dati seama ca la 7 cind ne-am sculat caloriferele erau bocna si in casa tot la fel...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

cristalina spune:
Neata!
Roberta, sanatate multa si sa stii ca ne gandesc la voi.
Olivia, ce patanie. Sper ca tatal tau e bine.
Gabi, in Ilfov sunt tot timpul probleme din astea...ih
Ioana, spor la shopping!
Liliana, ce frumos...Simpatica Adela!!
Daria, bine ca ati dormit. Sa treaca mucii repede!
Au aparut brazii naturali!? Vreau sa fac bradul weekendul asta (noi in Ajun il facem la Curtea pentru ca acolo petrecem sarbatorile de iarna, acasa il facem de sf. Nicolae...:))
De unde pot cumpara costum de ingeras (in afara de net)?! Doamna m-a prins ca eu compilez la toate cate ii trec prin cap si ieri a zis ca vrea costum de ingeras!
Sa avem o zi frumoasa!

kim222 spune:
pe fuga..acum am intrat in casa ..pe la 10 m-a sunat tata ca s-a umflat muscatura ca-l doare..si sa vin..ma duc la urgenta ma rog sa-mi dea antitetanos ,cumpar antibiotic..si cand ajung.NADA,l-am luat intr-o serie..deci ma invoiesc de la job in prima zi..in fine..ca iar ma enervez..
Profa ne-a desparit pe mine si pe Sorin..suntem la etaje diferite ..el a nimerit la copii sugari abandonati ..eu nu cred ca as fi rezistat acolo..eu am picat la copii mari..desi vroiam la copii mici (nu sugari).
Luca a fost azi cu FTK la Planetariu si la centrul de simulare de la Academia navala..a fost suuuperrr!!
Dupa care am dat o fuga la mall pt ceva cadouri..
Robi cum sunteti? Pneumonia interstitiala este 90% virala..
Monicule cumpara o camasa lunga ...gen rochita ..si atasaza aripi (astea le gasesti la Bam boo)Brazi naturali la Baumax am vazut.
Ioana 2-3 ore lectii?? Wow..noi nici 5 minute zilnic nu facem Iar a luat punctaj maxim la un concurs internatioanal(cica)..eu nu stiu ce sa zic..ori le spun educatoarele ce sa faca ca sa de-a bine..ori eu nu mai inteleg nimic...
Gabi nasol cu centrala electrica daca se opreste curentul..sper sa nu fie dese opririle!