Mamici si bebici din Pitesti (8)
Raspunsuri - Pagina 19
ank999 spune:
Si noi tot l;a gradi, discutii putine, dar trezit greu.
Multi copii bolnavi la gradi + nepotu bolnav la mama si sper sa nu o luam de la capat
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
offf, cam nasol de voi!
si beki are niste muci de saptamana trecuta care inca nu i-au trecut, si o tuse tot cam de atunci. rares este ok, i-au trecut mucii si tusea. el are deja anticorpi si sistemul lui imunitar este mai puternic. isi revine mai repede din raceli.
astazi am mers la gradi fara prea multe mofturi, nu s-a mai crizat nimeni de dimin, totul a fost perfect. daca ar fi mai multe zile din astea pe saptamana ce bine ar fi!!!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:

Si eu pe aici.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
hai ca am venit si eu ca sa nu fii singura![]()
Raportam tot muci si tuse..le aud acum cum tusesc in cor, fiecare pe vocea ei.
Mirela, cheer up ca vine weekendu lui 14 si poate lasi copiii pe la bunici![]()
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
he he he... nu mai serbam de mult nici un 14feb. cam de cand au aparut piticii. nu prea mai avem timp doar de noi2.
weekendurile ii mai duc pe la bucini (1 la uni, celalalt la ceilalti), dar cel care ramane la soacra, de obicei rebeca, este mai mult cu noi decat cu ea. nu se prea mai inteleg ele doua (soacra cu rebeca si invers...) rebeca nu o mai suporta pe soacra ca o face capra, cotofana, bagaboanta, moaca
etc (ea zice ca sunt glume

) si rebeca se supara
, soacra nu intelege
sa nu ii mai zica asa, si cum rebeca este orgolioasa![]()
nu mai vrea sa stea cu soacra, nu o mai inghite deloc!!!!!!!!! nici pe la ea nu a mai vrut sa doarma de vre-o luna de zile.
plus ca ne ducem si noi pe la ai mei in vizita (servim masa cu totii) dupa care noi plecam. deci tot legati suntem de ei, nu e ca si cum ii lasi de vineri, si nu ii mai vezi pana dumin cand ii iei acasa.
insa o data maxim de 2 ori pe an mergem in cate un weekend undeva doar noi 2 (anul trecut am fost un weekend la mare si unul la caciulata), in rest cu piticii nonstop... anul asta sper sa bag o saptamana in olanda pe la cumnata-mea doar noi 2. pe la sfarsitul lui mai. pana atunci... asteptam!
ank999 spune:
14 februarie...as sarbatorii da n-am cum si cu ce
ralu tu ai amintit de ea, ceva planuri?
Multa sanatate fetelor si sa treaca repede. Cred ca esti deja tare stresata.
Sti ca va ziceam de nepotu ca e racit: a facut si un pui de otita si niste puroi in gat. Nu-mi ramane decat sa sper ca Erica va fi ok.
Mirela eu cand nu sunt la munca nu am cu cine sa o las nici 2 ore
sa ies si eu macar la un suc. De un week-end nici nu se pune problema. Cred ca din cauza asta ma apuca

Anca cu
ank999 spune:
Fetele va doresc un week-end placut si plin de dragoste![]()
Anca cu
ank999 spune:
Buna dimineata si va doresc o saptamana frumoasa.
Las o cafea tare si un
pentru voi.
Anca cu
mirela0521 spune:
pana la urma cum ati sarbatorit valentinul asta?
eu acasa cu piticii, sotul la munca. deci...
saptamana asta am scapat de dus copii la camin. ii duce sotul ca e schimbul 2! insa saptamana viitoare va fi randul meu!!!
ank999 spune:
Nu am sarbatorit deloc
Erica a stat acasa ca are un pic gatul rosu si mi-a fost teama sa o scot, a stat mama cu ea la noi pt ca david e tot cu puroi in gat, spatiul mic, plictiseala mare, aseara cand am ajuns acasa al meu a plecat pana la 20.30 ca a avut treaba, pe mine m-a creierit pitica si asta a fost ziua.
Anca cu