Mamici si bebici din Pitesti (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Hop si eu p-aicisa..

Anca multa sanatate cumnatului, sa se faca bine.

Mirela s-o sapunesti bine pe educatoare, ce-i cu atitudinea asta..ea ii educa sau ce? Apropo, unde anume in Canada, e stabilita prietena ta?

Noi iar racite, intai Riana cu febra tuse urata, cu durere in piept..am trecut-o pe antibiotic, de marti s-a dus din nou la gradi.. acum e ok. Sor-sa, prin simpatie, s-a gandit ca ar fi bine s-o intoarca raceala, asa ca are muci si tuseste,mama mama..dar ei nu i-am dat decat sirop de tuse, iar de azi nici din ala nu-i mai dau..am facut eu un maclavais cu ceapa, miere, seama de portocale si de lamaie..cica merge..sa vedem.

Asa deci, azi la gradi un baietel i-a zis lui C. ca vrea sa se casatoreasa cu Riana. C. socat, a zis ca intai sa invete cum s-o ceara, sa vina cu cv-ul si abia apoi mai sta de vorba cu el...iar fi-mea m-a anuntat si pe mine in seara aceasta, ca vrea sa mearga la tenis cu Eric(baiatul in cauza) si sa se casatoreasca cu el. Adevarul e, ca si eu la varsta ei aveam gagic..unul blond cu ochii albastri, finut tare..d-aia am luat brunet cu ochii caprui si un picut mai creol.

Mutati-ne unde vreti, dar anuntati inainte, ca eu pe la prieteni nu trec jamais.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralu multa sanatate fetelor si un mare pentru tine!
Si noi ca sa fim in ton cu voi bagam de azi ceva muci (partea naspa e ca marti a facut vaccinul) pt care am incercat dimineata sa-i dau coryzalia, da nu vrea, asa ca vom baga probabil doar o vit C si speranta sa nu se complice, ca de luni vrem sa incepem gradi, ca prea a stat 3 saptamani acasa si ne mai lasa si gerul am inteles.
E bine ca Riana vrea sa se "sacatoreasca" (asa zice Erica, inseamna ca e o relatie serioasa si nu umbla brambura. Si Erica a avut un iubit, da acum nu-i mai place si de mari i-a zis dr de fam ca nu are voie sa pupe baietii, asa ca nici pe tati nu vrea sa-l pupe si ii da replica asta. Ma mie de mica imi placeau brunetii creoli, da m-am casatorit cu un blond (asa a fost ca acum nu se mai vede), cu ochi colorati
De ce intrebi de Canada? Plecati? In curand?
Eu am zis de prieteni, ca aici parca nu ne mai e locul, iar acolo sunt si grupuri pe judete/localitati si poate ne mai vad fete din zona, ca mai sunt.
Mai anunt si pe paginile urmatoare. Vreau si eu sugestii pt cum nbe vom numi (nu ca ar avea mare importanta, ca important e sa stim una de alta).
Mirelaaaaaa! La m8unca? Ai vorbit cu educatoarea?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

buna fetelor!
raluca sanatate fetitelor tale. sper sa mearga sirpul minune pregatit de tine acasa. ai mei abia aiau cela mai placute siropuri, mai ales rebeca care este "artista" la scuipat pana si panadolul, deci nu poate fi vb de siropuri facute de mine acasa. prietena mea este plecata in Milton (Ontario).
anca va doresc sanatete multa si voua. sper sa o scoateti la capat cu vit C si sa nu faca complicatii. mai ales ca e dupa vaccin.
i-am lasat si eu acasa pe pitici astazi, deci ii las si maine, pt ca aveau muci si tuseau un pic. plus ca sunt 5-6 copii doar. ei ar fi vrut la gradi, mai ales beki, chiar ar ramas sokata!!! pana acum nu vroiau, acum vor!!! va dati seama...
nu m-am luat de educatoare pt ca nu am gasit-o. o sa ii zic saptamana viitoare cand o prind la camin. cred ca nu stau tot programul, pleaca si le lasa pe ingrijitoare. probabil ii adorm pe copii la pranz si o zbughesc si raman ingrijitoarele pana la sfarsit. la 5-6 copii fac si ele fata cu brio.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Mirela pai in vacanta educatoarele au program scurt sau deloc...
Asa putini sunt si la Erica si unesc cate 2-3 grupe, dorm in alta parte, ingrijoitoarea de la ei am vazut ca o iau peste picior.
Multa sanatate si alor tai si sa treaca mucii repede si sa dispara tusea.
Sa sti ca Erica pana primavara trecuta cand tot a fost bolnava si am ajuns de 2 ori in spital n7 lua nimic in afara de nurofen, da acum pot sa-i dau si kk dc ii zic de perfuzii, branule si injectii.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele si poftiti la o cafea ca tocmai am produs un filtru plin.
Ce faceti?

Mergi la inceput

obosita plictisita sitirita... de toti si de toate!

Mergi la inceput

Pai ce ai patit Mirela?
Si eu sunt obosita si fara nici un chef, da nu m-a suparat nimeni (inca).
Azi am dus copchilu la gardi, iar dimineata se plangea ca o doare gatul (da cred ca la misto), iar l camin ii era frig (si era chiar frig acaolo) si acu am un pitic ca am imbracat copchilul prea subtire.

Mergi la inceput

ninemi in mod special... pur si simplu asa m-am trezit de dimin, cu un chef fara chef!!! probabil pt ca tot weekendul am facut curat si nu am apucat sa ma odihnesc asa bine. plus ca ma simt grasa si urata... desi la cantar arata doar 500-700gr. in plus fata de toamna trecuta, am o stare de apatie si discomfort. zici ca m-a cuprins astenia de primavara!!!

Mergi la inceput

Mirela asta cred ca e astenia...
Un mare pt tine ca sa treaca.
Copiii sunt bine? La gradi?

Mergi la inceput

anca mersi!
da! la gradi!!!! cu aceleasi discutii dimin inainte de a pleca, dar totusi la gradi! voi?

Mergi la inceput