Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
fetelor am pus pe picasa contul comun al astpirantelor la albumul meu prospectul de la femibion 1 si 2
chiar nu am stiut unde altundeva sa-l pun
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
miha ar trebui si tu sa iei ceva vitamine pana mergi la mediu
am uitat sa-ti zic
sincer....macar acid folic si ceva vitamine si un utrogestan pt sustinere
asta te vor lamuri mai bine fetele gravidute
bebelu daca este prin preajma, ea poate sa-ti zica mai bine ca a trecut prin asta

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bebelu86 spune:
eu am luat acid folic de 5mg, cate 1/zi pana la 16s. si de la 16s am inceput cu elevitu. iar utrogestanu pana la 12-13s. 2 dimineata, 2 seara. acu depinde si de medic, cum hotaraste. sunt unii care dau vitamine de la inceput, altii deloc.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
33+ cu
Natalia Maria
lorena_86 spune:
da simo
multam mult
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Fetelor va invit la un pahar de cidru rece
...poate ne mai relaxam putin...ca e prea mult stres si poate de aceea nici bebe nu vrea sa vina.
SimonaS81 spune:
Fetelor stiti cumva care sunt regulile de calatorie daca as fi insarcinata?Adica din ce luna si pana in ce luna pot calatori si aici ma refer la avion.Stiu ca unele companii spun ca pana in 7 luni dar ce spun medicii?
mikado spune:
Simona depinde de medic, unii recomanda evitarea acestui mijloc de calatorie daca este posibil, altii considera ca sarcina nu trebuie sa constituie un impediment atāta timp cāt femeia nu prezinta factori de risc....perioada optima de calatorie pentru femeia īnsarcinata ar fi trimestrul 2 (saptamānile 12-25). Trebuie evitata deplasarea cu avionul īn primul trimestru din cauza riscului crescut de avort spontan si a greturilor matinale , care pot fi accentuate de calatorie...
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M