Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)
Raspunsuri - Pagina 17
kitty-27 spune:
lorena n-am luat pana acum femibion...ma apuc sa citesc pe net de el..eu ca vitamine iau ginsavit contine tot necesarul de vitamine...
ASPIRANTA LA BEBEL
mikado spune:
kitty ti-a raspuns lore ce este femibion 1, mi-a zis dr. sa-l iau de acum , da un complex de vitamine recomandat de la planificarea conceptiei pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.
lore
sunt ok, ma pregatesc pt IA si stau prost cu timpul(nu-mi ajunge)...nu cred ca e ceva luna asta, endometrul ieri in Z16, era foarte mic.
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
lorena_86 spune:
mika, femibion 1 este pregatitor pt sarcina si se continua pana la sf trimistrului 1 si bemibion 2 este continuare inclusiv in perioada de lauzie, in perioada de lactatie
este un complex de b-uri si nu numai
contine si acid folic, si multe altele
la mine este indispensabil pt trombofilie ca am lipsa mare de b-uri si folati dar este recomandat la toata lumea ca nu strica vitamine in plus inainte si in timpul sarcinii sau si in perioada de alaptare
eu ii recomand, ma simt plina de viata de la el

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor am gasit prospectul
il scanez si cine vrea il trimit
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaa mika sunt cam
la ora asta
acum am citit mai bine mes tau pe care-l adresai lui kitti dar eu credeam ca ma intrebi pe mine
scuze

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mika dar nu poti lua ceva pt crestere....sa-l stimulezi cumva
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:
lorena_86 eu vreau prospectul
ca mi-a zis dr. sa iau acid folic bine am mai luat dar ma lasasem
si ma gandesc ca nu are ce sa-mi faca rau un complex de vitamine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
fetelor
cum pot sa incep un nou grafic azi anunt Z1
dar ma bucur ca deabia astept sa merg in Z3 sa-mi fac analizele
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
SimonaS81 spune:
Lorena pe de o parte ma bucur ca mai e cineva ca mine care cred ca e prea frumos sa fie pentru mine...ma bucur in sensul ca eu ma gandeam ca am sa o iau pe aratura...acum am revenit la drumul drept ![]()
Fetelor luati vitamine sunt fff bune si indicate mai ales acid folic 400 de micrograme.Vit A nu este indicata.
mikado spune:
lore poate ma va ajuta Gonalul si aspenterul, mai exista si alte solutii, am tot citit pe net dar eu de la dr. n-am primit nimic in plus gen estrofem, etc.
camcris daca azi e Z1 (imi pare rau
) in loc de spotting treci light ....daca azi ai doar spoting, Z1 va fi maine, prima zi e cea in care apare sangerarea efectiv
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M