Ce gatim azi (78)
Raspunsuri - Pagina 9
bobocel_07 spune:
ciorba de perisoare din pui
friptura de pui la cuptor cu sos piure si salata de varza rosie
orez cu lapte
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
anaemi spune:
peste fript
salata de cruditati
salata (rosii,castraveti,salata,ridichii...)
icre "false" de post
salata de icre de peste
prajitura cu mere si gris
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura__ spune:
Dany, uf, sunt in ceata.
Am sa vizitez totusi magazinul din Amzei, pt ca in Dragonul Rosu nu-mi vine sa ma duc..sunt bune produsele alea de acolo, sunt ok ? ca eu nu prea am incredere.
Aly, multumesc. Trebuie neaparat sa o incerc si eu, am varzuci in congelator si stau degeaba
Silvi, multumesc si tie
cosminiq spune:
ciorba de cartofi (dreasa cu smantana sau nu,depinde de gust!)
spaghetti cu kaizer,smantana si parmezan
cartofi copti
Ninge asa de frumos la noi!acusi vine Mos Neculai
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
danyalo spune:
Laura-daa sunt ok de ce n-ar fi pai de acolo vin restaurantele si oamenii ca mine si magazinele din centru sa faca provizii!! Dar tu viziteaza intai mag. din Amzei!Asa am facut si eu! E adevarat ca e destula cale pana in dragon dar nu e urat acolo e chiar dragut si civilizat!Cam greu sa gasesti parcare in we dar nu imposibil!
Scuze de off topic!
Azi doar gris cu lapte !
marius spune:
Azi am intrat in spiritul sarbatorilor de iarna
Pe scurt:
Carnati proaspeti de porc la tigaie. Vrea cineva?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
danyalo spune:
eu Nu dar daca ar citi sotul meu ( noroc ca nu citeste pe forum) daaaa... ar saliva la greu si m-ar face sotia aia reaua care nu-i da si lui carnati!!:)) glumesc acum!
Dar goi asa??
anaemi spune:
ciorba de peste
spanac
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
oanka80 spune:
-dovlecei umpluti cu hribi
-cartofi umpluti cu orez
-salata de vinete
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
silvi_2005 spune:
Marius vai cu ce oferta te prezinti moarte curata pentru cineva care posteste ca si mine si care concluzioneaza pe zi ce trece ca nu ar putea fi vegetarian hai macar lacto vegetarian de ar fi .....
Laura cu mare drag sper sa gasesti condientele care iti trebuie, in general cau sosul de soya, de stridii, ghimbirul, pudra de ardei iute sunt absolut necesare la mai toate retetele in rest mai adaptezi si prepari in casa ciupercile chinezeste te tin multa vreme pentru ca se folosesc destul de putine si le creste mult volumul dupa rehidratate, sunt curioasa ce bunatati gasesti