Ce gatim azi (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Icrele se gasesc si in supermarket?
A fost dificil? (tinand cont ca eu sunt cam impiedicata dar vreau si eu sa fac)

Eu, pt azi:
- inca o ciorba vacuta
- friptura, salata verde, piure

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ciorba de pui cu bors
Mancare de fasole boabe
Chec cu cacao, delicios


allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorba de perisoare
friptura de porc cu sos de rosii la cuptor
chiftelute


alexia_07



Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

Cum stiu ca sunteti gospodine brave,imi puteti spune cum sa pregatesc un caltabos? Am cumparat ptr prima oara dela magazinul romanesc un caltabos. Cum il pun pe masa de Craciun? Cum imi dau seama daca e fiert? e o regula sa fie vandut fiert deja? Plssssss ajutati-ma! Multumesc.




Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sigur este fiert....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

@danyalo, vanzatoarea de la pescarie mi-a recomandat un anume tip de crap pentru prajit, cred ca pe cel romanesc. imi pare rau ca nu-mi amintesc exact de care am luat. intr-adevar, daca feliile de peste sunt groase (de 2-3 degete) in interior ai senzatia ca este cruda carnea si poate ca nici nu este foarte gustoasa; de aceea iti recomand sa tai pestele in felii mai subtiri si sa folosesti cu incredere lamaia, berea si eventual usturoi pisat. sper ca data viitoare cand faci crap pane sa-ti placa mai mult rezultatul.

@ina.click, gasesti mai multe tipuri de icre in supermarket, la raionul cu peste proaspat. salata de icre se face repede cu mixerul. la inceput le pisezi putin cu furculita, apoi le mixezi punand ulei putin cate putin, ca la maioneza. daca se taie, inseamna ca ai pus prea mult ulei si trebuie sa mai scurgi din el si apoi sa continui cu mixerul. si viteza de mixare am observat ca e importanta, trebuie sa fie pe la 4, depinde de mixer cum are vitezele. sunt convinsa ca o sa fie o salata pufoasa si gustoasa.


si daca tot vorbim de peste azi am facut Peste la cuptor umplut cu legume




http://retetadelicioasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

ciorba de fasole boabe
fasole batuta cu ceapa prajita
conopida cu maioneza si usturoi
snitele de pui cu piure de cartofi si gogosari in otet


mami fericita de Ilinca Alexandra{27 iulie 2004} si Elena Stefania{24 mai 2007}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Azi: ciorba de pui a la grec
Maine: va fi ciorba de fasole boabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

Pentru azi Pomana porcului.






http://retetadelicioasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Musaca de legume, cu cartofi, dovlecei, vinata si morcovi.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare pe !!!!!!!

Mergi la inceput