copii de homosexuali

Mi-a cazut intamplator in mana un numar al revistei Tabu, in care este un articol despre Zizi Perry Vito, fostul sot al Briannei Caradja, si sotul lui, Lestat.
acesti doi barbati si-au facut doi copii. cu ovule donate, cu mama purtatoare, au ales totul, au ales si sexul copiilor. si acum ii cresc impreuna.
iertati-ma, dar am scuipat pe revista.
cum pot sa fie niste oameni atat de bolnavi? dar atat de egoisti? din punctul meu de vedere, acesti copii nu au absolut nicio sansa la normalitate. ca altii copii sunt saraci, maltratati, abuzati, te miri pe unde ajung, da, asa e, dar se nasc cu sansa la normalitate. copiii acestia s-au nascut cu zero sanse la o viata normala.
si cum pot fi niste legislatori atat de nebuni incat sa legifereze asa ceva?
mi se pare ceva de domeniul putin spus al psihiatriei, de sfarsitul lumii, de tragedie crunta.
nu pot sa-mi revin eu, ca mama, dupa ce am citit acel articol.
cum o sa mearga copiii aia la scoala, la gradinita? Doamne Fereste, nu vreau sa ma gandesc la viata lor, nu pot sa ma gandesc. Sunt absolut socata...bietii de ei, ce vina au avut?
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Raspunsuri

szivarvany spune:
Atata timp cat ii cresc, ii iubesc si ii educa, le ofera multa dragoste si tot ce ofera oricare alt parinte copilului, pe mine personal nu ma deranjeaza ca are 2 tati sau 2 mame sau 1 mama ... Intelegi, Nemora ?
Matematica nu are legatura cu meseria asta de parinte.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Deus spune:
subscriu , mamagiuliei
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

nemora spune:
ruxij, cand afirmi ceva, pune si un argument pe langa. de ce gresesc?
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

ruxij spune:
Din motivele expuse de mamagiuliei. Atata vreme cat copiii primesc iubire si ingrijire corespunzatoare, nu sunt in nici un pericol. Faptul ca parintii sunt homosexuali nu e nici o nenorocire pt acei copii. Pentru ca acei copii nu sunt crescuti in Romania si probabil vor merge la scoala si gradinita intr-un mediu de oameni instariti si educati, nu vor avea probleme. Doar dc. merg la scoala pe la tzara si cu copii ai caror parinti sunt ignoranti si homofobi.

ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora [br ca altii copii sunt saraci, maltratati, abuzati, te miri pe unde ajung, da, asa e, dar se nasc cu sansa la normalitate. |
Nemora, esti atat de ´´in ceata´´ incat cred ca mi-ar lua cateva luni sa te fac sa intelegi unde si cat de tare gresesti.
´´Da, asta e´´?????? Asa zici tu despre cei abuzati si maltratati, ca ´´da, asta e´´?? Si ii consideri net mai fericiti si cu viitor de aur in comparatie cu copiii care cresc in familii de homosexuali?
Offf..fa-ti un ceai de tei si incearca, macar pentru doua minute, sa iti imaginezi viata unui copil abuzat si maltratat.
Apoi, mai fa-ti un ceai de tei si imagineaza-ti viata unui copil cu un singur parinte.
Apoi fa-ti o cafea si imagineaza-ti viata unui copil cu doua mame sau doi tati.
Fa liste cu coloane si trece tu acolo diferite puncte pe care le bifezi cu yes si no, bun sau rau, mult sau putin, cum te indeamna inima.
Peste o saptamana vino si spune-mi te rog daca ramai la concluzia initiala sau nu.

Chuny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemora Mi-a cazut intamplator in mana un numar al revistei Tabu, in care este un articol despre Zizi Perry Vito, fostul sot al Briannei Caradja, si sotul lui, Lestat. acesti doi barbati si-au facut doi copii. cu ovule donate, cu mama purtatoare, au ales totul, au ales si sexul copiilor. si acum ii cresc impreuna. iertati-ma, dar am scuipat pe revista. cum pot sa fie niste oameni atat de bolnavi? dar atat de egoisti? din punctul meu de vedere, acesti copii nu au absolut nicio sansa la normalitate. ca altii copii sunt saraci, maltratati, abuzati, te miri pe unde ajung, da, asa e, dar se nasc cu sansa la normalitate. copiii acestia s-au nascut cu zero sanse la o viata normala. si cum pot fi niste legislatori atat de nebuni incat sa legifereze asa ceva? mi se pare ceva de domeniul putin spus al psihiatriei, de sfarsitul lumii, de tragedie crunta. nu pot sa-mi revin eu, ca mama, dupa ce am citit acel articol. cum o sa mearga copiii aia la scoala, la gradinita? Doamne Fereste, nu vreau sa ma gandesc la viata lor, nu pot sa ma gandesc. Sunt absolut socata...bietii de ei, ce vina au avut? Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
ti-ai cosmetizat deja putin mesajul ...
eu cred ca nu exista nicio sansa sa o convingeti pe nemora ca greseste ... lasati-o sa-si revina mai intai ca deocamdata e socata