Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

saru'mana.La fel si tie ,baiatul

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

neata!
imi face si mie cineva o mare-mare si imi da copilul meu cel cuminte inapoi?
Bai deci eu nu mai pot, imi vine sa ma duc pe cimpii, m-a innebunit copchilu asta, trage niste urlate noaptea din ora in ora, o apuca plimbarile si trasul de toate alea iar la 6 juma e in picioare. As face orice pt o noapte dormita Mai rau e ca nici nu stiu de la ce e, ca dinti nu se vad, mucii nu mi se par o drama atit de mare... of, imi venea s-o scutur si s-o intreb disperata ce are
raluci, ancutz ce fac puii?
licurici imi pare rau de cearta cu zmau
simina foarte comica rinjita cu carutul ei da pe bietul Pufi de ce l-ati pus la puscarie?
monis , multzu pt ieri
dozz oare ce vroiam sa-ti zic?
Va doresc o duminica frumoasa si va las www.youtube.com/watch?v=95WvKb395YY" target="_blank">filmulet sa vedeti ce mai stie Lila sa faca (in afara de a ma chinui pe mine) / rog scuzati dezastrul din casa, intre timp am calcat rufele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Pfoaaaai de capu' meu, eu v-am zis ca sint ametita. Deci in primul si primul rind peste mesajul anterior eu vroiam sa spun Ilinca si Mihnea, sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de bucurie si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ILINCA

MIHNEA

+

ANA & ROBERT la ultima luniversare

Licurici ca sa ai spor si sa nu stai cate 5 zile la o maimutica, faci un model pe care inveti sa-l termini repede. Il faci de 5-10 ori pana capeti dexteritate. Si cand stii in cat timp il poti face, daca ai vreun client, spui ca-l poti livra in X zile de la comanda (in 2 sau 3 etc). Si faci asa cu 4-5 modele de papusici. Poate si ceva pt baieti, un batman ceva , ma rog, am dat si eu un exemplu.
La fel, poti incerca sa faci modelele si mai mari, ceva de genul: vand papusica x la 10 cm, la 15 si la 20. Discutiile din vizita unde eram ieri legate de ce ai facut tu, au ajuns in zona clientilor. Treaba e ca noi am da 40-50 de ron pe o papusica, dar daca ai clientii potriviti, adica cei de fitze care nu se uita la chestii ieftine, si apreciaza lucrurile handmade si de serie f mica, astia ar da si spre 100 de ron sau 20 de EUR.
Asa ca eu zic sa-ti faci mana cu cateva bucati, te apuci si-ti faci un blog si le pui acolo si pe masura ce mai faci cate un model, adaugi acolo. Ca daca ai cat de cat ate, mai apoi nu cer de mancare nici papusicile, nici blogul. Si cu promovarea, te ajutam si noi.
Eu le astept pe Dana si pe Laura_andreea sa ne dea ceva idei de vanzare la Germanica si poate si Andre vine cu vreo sugestie.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

lili, si eu sunt in aceeasi situatie cu Dragos! vreau copilul care-l aveam ianinte! nu stiu de ce s-a obsinuit asa marait, se trezeste noaptea si plange si nu mai vrea sa doarma in patutul lui, trebuie sa-l iau in camera cu noi si nici acolo nu doarme in patut, nu mai vrea adormit decat in brate, cat doarme Emi (el doarme mai mult) nu mai vrea sa stea sa se joace, miorlaie intr-una!
in fiecare noapte cand trebuie sa-l adorm imi vine s-o iau spre padure! ianinte il puneam in patut, stingeam lumina si tv-ul si ieseam din camera, aveam grija doar sa fie liniste... acum nu mai vrea adormit nici macar in carucior (am avut o vreme cand asa il culcam), nu mai vrea decat in brate la mine, perpelindu-se si eu leganandu-ma in balansoar... o juma de ora cel putin de miorlaiala in fiecare seara pana adoarme...
si dimineata pana se trezeste si Emi sa-i pot pune pe amandoi la joaca, numai "ma-ma" si miorlait intr-una...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

in primul rand LA MULTI ANI MIHNEA GINERICA sa traiesti, sa fii sanatos si fericit, sa aduci numai bucurii parintilor

LA MULTI ANI ILINCA

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

licurici - asa ma enerveaza barbatii astia care au impresia ca daca stai acasa nu faci nimic. e mult mai greu sa stai acasa cu copilul si sa faci si treburile casnice, decat sa te duci la munca. eu poate as prefera sa merg la munca (Din punct de vedere al dificultatii sarcinilor), insa ma gandesc in primul rand la copil, mai ales cum e a mea, ca suge la 3 ore...
in al doilea rand, daca mergi la munca, are cine sa stea cu fata? si daca mergi la munca, aduci mai multi bani acasa decat iei acum? ca din cate am inteles, vechiul loc de munca nu mai exista, ai sanse sa te angajezi undeva pe un salariu mai mare decat indemnizatia? daca nu, atunci sunt inutile discutiile astea.
plus ca el nu intelege ca tu stai pe forum pt. ai nevoie de socializare, nu isi da seama ce greu e sa stai doar cu copilul, ai nevoie si tu sa discuti una-alta, cu persoane asemenea tie.

in leg. cu crosetatul, eu zic sa mergi inainte, de ce sa nu incerci? nu stiu cat as oferi pe matza, sincer iti spun ca mi-ar fi inutil sa cumpar asa ceva acum, cand cretulina se plictiseste de orice jucarie dupa 5 minute... poate cand o fi mai mare si o sa stie cum sa se joace cu papuselele.

raluci, ancutzel - multa sanatate puilor, Doamne ajuta sa se faca bine.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis , mare adevar in ce zici tu, cred ca zilele urmatoare ma bag sa fac mai multe pisici, chiar daca nu le vand am cui le face cadou. Sper sa mi se dea mana sa fac mai repede. La modele mai mari e mult de munca, tre sa inventez eu cap coada modelul, pt astea mici am model luat de pe net, pt mai mari tre sa creez singura matza, si asta cred ca o sa o pot face dupa ce mai prind dexteritate.
Interesanta ideea si cu blogul, dar din tot ce am vazut si citit tare greu mai prinde vanzarea de pe blog. Oricum e o idee foarte buna de promovare, sa poata viziona oricine ce fac eu. Intradevar clientii mei tinta ar trebui sa fie in strainatate unde indradevar se apreciaza handmade-ul.
Ideea e ca trebuie sa imi fac cat de cat un program de crosetat, si asta presupune eventual noaptea cand doarme fata, ca ziua is dupa ea, dupa gatit, strans in urma ei, plimbat pe afara. Greu fur ziua vreo 2 ore de crosetat. Doarme si super putin peste zi, in reprize de jumate de ora Si de cand zmau ma comenteaza si ma ia in ras si cu crosetatu..prefer sa nu ii dau motive sa reluam discutiile.
Azi mi-am dat tema sa vad cu ce se mananca un blog. Sper sa ma dumiresc singura, daca nu apelez la tine, bineinteles cand poti si ai timp.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Bubu e mai bine nu a mai facut cu sange, aseara am fost la alt spital alt control si am dat si proba de caca, sper sa afle pedi astazi daca creste ceva. Din fericire au disparut mucii insa parca-l incearca o tuse, sper sa nu.

Licurici - aseara am dat o raita prin Cora si Carrefour, am vazut pisicutza din plus ordinar la 34 lei, deci la tine 50 nu e deloc putin, scuze ca nu am raspuns mai repede, eu oricum nu ma pricep la preturi dar ce faci tu acolo este o supermunca si sunt de acord cu ce zice Monis sa faci

La multi ani sarbatoritilor nostri, sa cresteti mari frumosi si destepti

Vedeti ca au bagat astia super jucarii in toate magazinele

va pup

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ava, Lili si Amalia mea s-a schimbat tare mult in ultimul timp, e mai maraita, mai plangacioasa, mai agatata de mine ca oricand. Si tot asa enspe treziri in urlete noaptea. Ma ridic in secunda doi sa o iau in brate sa o linistesc ca altfel trezeste tot cartierul. E grele.
Ramonika, asa e discutia cu munca, cum spui tu. De intors la vechiul serviciu nu mai am unde, ca astia au dat afara toti angajatii, au ramas doar sefii sa lucreze acolo. Si de angajat in orasul asta nu cred sa gasesc eu un serviciu sa iau salariu mai mare de 10mil. Oricum ar fi, e dureroasa discutia asta, caci nici nu am cu cine lasa fata decat sa incerc sa caut o cresa, stiu de una aici, dar probabil ajung sa dau jumate din salariu pe cresa si in final raman cu vreo 4-5 mil pe luna bani castigati muncind, iar fata chinuita la camin. Ori acum iau 8 milioane, fata e bine ingrijita acasa, plimbata si rasfatata. E clar care din situatii e avantajoasa. Din pacate zmau nu intelege sau nu vrea, si simte nevoia sa faca pe victima. Nu stiu cand s-a insurat, nu a cascat ochii bine ca eu cu meseria mea nu castig o avere...
Las ca ma fac eu mare crosetareasa ba pardon, mare creatoare handmade, vand peste hotare unde dau banuti frumosi pt ele si aduc si eu bani in casa Si atunci promit ca vand si goblenuri, si o sa aduci si tu goblenurile la vanzare. Uite asa ne imbogatim amandoua

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput