Prietene la bine si la greu - 75

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani Mihnea !!!

La multi ani Ilinca !!!

Sa cresteti mari ,sanatosi ,puternici si fericiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor,daca ati vazut prin vreun magazin sau pe vreun site romanesc de jucarii www.amazon.com/Infantino-Drop-Slide-Fun-Farm/dp/B002DWALU2/ref=sr_1_43?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1289686087&sr=1-43" target="_blank">jucaria asta ma trageti de maneca,please..ca eu nu am vazut-o..

mai era una de care voiam sa va intreb ,dar n-o gasesc acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

aaa, o sa zica lumea ca fac reclama, dar adevarul este ca sunt super-multumita de oala! gatesc si carne in ea, carne de pui sau peste, nu am gatit porc si vita dar cred ca merg si acelea lasate mai mult la abur... eu nu mai fac de ani de zile in casa prajeli, iar oala asta am folosit-o si pentru noi, spre exemplu daca vrei sa faci o salata orientala, cartofii facuti la abur sunt mult mai gustosi decat fierti in apa. E si suficient de incapatoare ca sa gatesc si pentru noi la ea, are 8 litri si avantajul este ca poti face mai multe feluri de mancare. Pentru copii pun de obicei carnea de pui sau peste pe tava cea mai de jos impreuna cu legume care stiu ca le combin cu carnea respectiva iar pe cealalta tava pun alte legume pentru felul 2 si 3 de exemplu; dupa ce s-au fiert (prin fierberea la abur legumele isi pastreaza vitaminele) adaug putin ulei de masline sau unt si condimente (cimbru, busuioc, menta, dupa caz) si apoi mai las 5 minute, apoi opresc aragazul. Apoi separ totul in 2-3 feluri de mancare in castronele si mai adaug dupa caz, verdeata la fiecare fel (marar, patrunjel, leustean, depinde ce gatesc). Iese foarte gustoasa mancarea.
Pentru noi am facut salata orientala, broccoli sau morcovi sote ca garnitura pentru friptura la gratar, salata de beuf (aici am folosit mix de legume congelate pentru salata de beuf), fasole verde (dupa ce e gata ii adaugi mujdei de usturoi, yammy).
Pentru copii mai pun si 2-3 catei de usturoi in tava sa se fiarba daca gatesc peste, sau ceapa rosie, rosii taiate pe din doua si le cojesc dupa fierbere, ardei de asemenea.
Hai ca am scris o gramada, dar eu sunt foarte incantata de oala asta. Asta nu inseamna ca nu mai mancam din cand in cand si cate-un mic sau pizza sau un hamburger... dar rar de tot, in oras!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara
Desi n-am fost pe net, azi mi-a stat gandul numai la Lavinia. Nu stiu ce sa zic.Nu ma pricep la cuvinte.Stiu doar ca am trecut si eu prin 2 chiuretaje si cunosc durerea....aia fizica trece repede, da cea psihica ramane.Iti doresc din suflet sa teci peste asta, sa mergi mai departe.Rares te asteapta acasa!!!

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ooo avem doi noi sarbatoriti

Ilinca
Mihnea

Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Miany da ce ciorba mesteresti tu acolo de fierbe atatea ore? sau e vro gaina de tzara care nu mai fierbe?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

nu,vai...da asa mi-s eu de talentata la gatit fac o ciorbita de legume cu carne de vita..de fapt,am facut ca am terminat-o,finally...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

[La multi ani Mihnea !!!

La multi ani Ilinca !!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

hai ca o punem de o bancutza in cinstea lui Mihnea si a Ilincai

SA CRESTETI MARI,PUI FRUMOSI :MIHNEA SI ILINCA!!! SA FITI SANATOSI,PLINI DE VIATA SI LUMINA OCHILOR PARINTILOR VOSTRI!!lLA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am incarcat si eu cateva poze si filmulete:

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

ce totala e maya!! sa-ti traiasca ,simino!!!

Mergi la inceput