top 5 carti ref crestere educare copil
Raspunsuri - Pagina 4
nitzuc spune:
Raluca_J, imi poti trimite te rog cartea in engleza? Adresa mea e one_dami at yahoo punct com. Din pacate nu am nimic de dat la schimb, imi pare rau.
Mersi mult
Raluca_J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nitzuc Raluca_J, imi poti trimite te rog cartea in engleza? Adresa mea e one_dami at yahoo punct com. Din pacate nu am nimic de dat la schimb, imi pare rau. Mersi mult +11 |
E pe drum.
ariel_7000 spune:
Raluca, te rog frumos sa mi-o trimiti si mie: bebearicel@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Raluca_J spune:
Adaug la recomandarile mele ALICE MILLER, orice din ea. Nu stiu daca e tradusa in limba romana.
ch_dana spune:
Au aparut doua carti la Nemira, din pacate ce ma interesa e epuizata :
- Revolta trupului (Die Revolte Des Körpers)
- Caderea zidului tacerii
Multumim Raluca !
Dana & Amelia (21.06.2011)
Raluca_J spune:
O, ma bucur ca sunt traduse si in limba romana, e o scriitoare foarte valoroasa pentru mine.
A scris multe despre efectul violentei asupra copiiilor, e o critica crunta a lezarii drepturilor copilului. A fost prietena cu dascalul meu Jesper Juul si imi e draga desi un pic cam radicala pentru gustul meu.
Daca imi mai aduc aminte cate ceva, scriu.
Cu drag, Raluca
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_J O, ma bucur ca sunt traduse si in limba romana, e o scriitoare foarte valoroasa pentru mine. A scris multe despre efectul violentei asupra copiiilor, e o critica crunta a lezarii drepturilor copilului. A fost prietena cu dascalul meu Jesper Juul si imi e draga desi un pic cam radicala pentru gustul meu. Daca imi mai aduc aminte cate ceva, scriu. Cu drag, Raluca Copilul este competent: http://www.desprejesperjuul.blogspot.com |
Raluca, ti-am citit blog-ul, este grozav.
Alexandra Maria
14.12.2007