INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

crisstal_18 sarcina usoara si un bebel sanatos si la termen !
Hai cu beta mareeeeeeeee !

Sigurrrrrrrrrrr e sarcina, sa pui progesteronul neaparat !
Victor Babes da rezultate f repede si ti-l trimite si pe mail.
Si daca tot te duci oriunde te duci sa faci beta SA FACI SI O ANALIZA DE PROGESTERON !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Fetelor v-ati bucurat degeaba ptr mine cred ca tocmai mi-a venit CM .Nu mai e maro ci e rosu si curge ...nici nu mai ma duc maine la beta ca ptr mine lumea deja s-a sfarsit .
Sunt disperata..nu mai am cuvinte

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Cristal - trebuie sa crezi. Am o prietena care la fel ii iesise testul pozitiv si apoi credea ca i-a venit ciclul. Sangera destuld e abundent dar nu a pierdut sarcina. Du-te maine dimineata la beta, apoi din nou dupa 48 ore. Vei vedea ca va fi bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

va urmaresc de mult timp, de scris scriu mai rar, imi e greu sa-mi vad probleme pe hartie
cristal eu am facut IA la mine primul si probabil singurl pe 12, si indrazneam sa sper la o minune, avad cam aceleasi simtome, dureri de sani si am vomat intr-o dimineata de la miros de ou fiert, acuma nu mai indraznesc sa cred nimic, mie frica sa fac un test de sarcina sa nu ii-mi fac iluzii, eu am ciclu neregulat odata la 28 de zile o data la 26 de zile chiar si le 23 de zile asa ca eu nu stiu niciodata daca mi-a intarziat sau nu
cristal fa beta se poate intampla, ce pot sa spun mult curaj, cred ca cuvintele prea multe sunt deprisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_i spune:

Iti multumesc pt incurajare MIKADO.Eu sunt de abia in Z3 dupa IA.Incercam sa avem un bebe de aproape un an si jumatate si nu a dat nici un rezultat.Ne-am pus toate sperantele in IA...Va pup pe toate si va tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

crisstal_18 - mergi la beta neaaparat !!!!!!!!! Ala iti spune clar.
Sangerari pot sa fie si in sarcina. Si testele alea nu au fost degeaba pozitive.
Mergi neaaparat azi la beta. Defapt nu stiu de c enu te-ai dus de vineri sau sambata sau duminica !

Sunt convinsa ca bebe e acolo si astapta sa fie salvat !

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

hellen79 & laura_i sa fie cu ochisoriiiiiiiiiiiiii !

Dar sincer nu trebuie sa ganditi ca e singura daca nu se prinde din prima, mai incercati sunt sanse foarte mari ! Si sunt o gramada de cazuri fara speranta care au reusit prin IA

Cristal hai cu beta mareeeeee !!!!!

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Cristal_18 asteptam rezultatul la beta.
Tinem pumnii sa fie bine.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt - obt prin inseminare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor, ma scuzati ca ma bag si eu peste voi.Va citesc de cateva luni, si vreau sa urez succes feletor care au facut inseminarea si celor care vor urma sa faca.

Va scriu acum, pentru ca si eu sunt nevoita sa apelez la aceasta metoda, dar nu stiu cand.Acum doar ce m-am operat prin laparo.

Mergi la inceput

racheel - bine ai venit !
Sper sa rezolvi "problema" cu sau fara IA.
Mult succes si sa fie cu ochosori !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput