INSEMINARE 72

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Crisstal, ma bucur tare mult ca ai reusit...cum ti-au zis si fetele, stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Eu sunt programata pentru 01.12 la histeroscopie, mi-e tare frica, dar sper sa trec si peste asta cu bine si sa ne continuam lupta pentru bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Cristal felicitari!!!!!!!!!!

Ma bucur foarte mult ca ai reusit ,ne dai si noua putera sa mergem mai departe.Scuze nu mai retin ai facut cu stimulare?
Cati folicului ai avut la IA ? Si endometrul ce grosime a avut?
Dado te asteptam cu 2 liniute si un beta mare

Eu ieri am fost la eco in ziua 12 am avut un singur folicul de 14 mm si endometrul 9 mm . Dr Moisa mi-a zis ca este bine avand in vedere ca am avut o stimulare foarte usoara si eu am ciclu mai lung 31-38 zile si ovulez mai tarziu.
Eu ma asteptam sa fie mai mare si credeam ca o sa am macar 2 foliculi dar asta e unul si bun

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Of... sa va spun ce am patit!
Dimineata pe la 6, neputand sa dorm, am hotarat sa fac un test de sarcina (Z 12). Era Sure Check. Il fac, ma uit la rezultat o singura linie. Ma apuc eu de bocit si dupa cateva minute ma mai uit o data la el. Tot o singura linie, insa linia respectiva era intre locul pentru Control si Test. Am citit in instructiuni, ca daca linia nu apare in dreptul simbolului C (Control) atunci testul e invalid. Ati mai patit asa ceva? Credeti ca mai pot sa sper?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dado

Of... sa va spun ce am patit!
Dimineata pe la 6, neputand sa dorm, am hotarat sa fac un test de sarcina (Z 12). Era Sure Check. Il fac, ma uit la rezultat o singura linie. Ma apuc eu de bocit si dupa cateva minute ma mai uit o data la el. Tot o singura linie, insa linia respectiva era intre locul pentru Control si Test. Am citit in instructiuni, ca daca linia nu apare in dreptul simbolului C (Control) atunci testul e invalid. Ati mai patit asa ceva? Credeti ca mai pot sa sper?

Dado da sa speri asteapta ziua 14 sa-ti faci beta pt ca testele stea mai pot da si erori Nu mai plange stai linistita si fi optimista.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikado

cora la sfarsitul lunii noiembrie
Dado si sa fie

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mika,bafta mare sa fie cu II liniute

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Bafta mare tuturor fetelor care urmeaza sa faca inseminare si teste cu II liniute celor care se testeaza curand
Eu in ziua 10 aveam folicul de 13,5 mm pe ovarul stang si endometru de 7 mm,maine merg din nou la monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_i spune:

Buna fetelor...Sunt noua pe aici...Poate ma puteti ajuta voi cu niste sfaturi din propria experienta.Am facut IUI in Z14 dupa un tratament cu puregon.Dupa tratament am obtinut doar un singur folicul de 17 pe OS .In Z13 am facut 5000UI Pregnyl.La IA spermograma sotului arata cam asa:concentratie- 22mil;volum - 6ml ;A+B=82% ;C+D=18%...iar dupa preparare :concentratie-45mil/ml ; volum - 0,6 ml ; A=40 mil(89%) ;C+D=5mil(11%).Am vreo sansa sa raman insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dragutele mele,sunteti minunate ca sunteti alaturi de mine!!!
Deocamdata mi-e frica sa ma bucur,caci nimic nu e sigur...pana nu vad rezultatul la beta .Tot nu am scapat de maroneala aia,nici nu imi vine sa ma mai duc la baie .Doamne ajuta sa fie bine

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Dragutele mele,sunteti minunate ca sunteti alaturi de mine!!!
Deocamdata mi-e frica sa ma bucur,caci nimic nu e sigur...pana nu vad rezultatul la beta .Tot nu am scapat de maroneala aia,nici nu imi vine sa ma mai duc la baie .Doamne ajuta sa fie bine

Pupici

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Crisstal nu intrerupe arefamul si stai cat de mult poti la patut,este bebe
Cati foliculi ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

pupici hai cine mai vine cu test +?
Cora tin pumnii, sa vii cu vesti bune...
eu in Z10 am avut folicul de 16.6mm dar ce folos endometrul era de 4.3 mm
Dado repeta cu un alt test...eventual first response ,
laura sanse sunt, vad ca la spermograma stati bine , doamne ajuta ...succes!

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput