America (214)
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Lia si noi putem veni (cred), este o ora jumate de condus.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Delia21 spune:
Primiti-ma si pe mine mei ...la girls night out....caci nu am fost la asa ceva...de prin 2005...de cand eram gravida cu fiu-miu!!!! Sunt cuminte,nu vorbesc prostii...si pap tot din farfurie.Sanzi,cate locuri ai in masina? I won't be a party-pooper,I PROMISE!!!
corinadana spune:
Felicitari Lia!!! sa aveti fun fetele!!!
Ha ha Miere dupa ce scrisasi ca i cel mai greu workout eu nu ma mai obosesc sa l caut...Noi ne am luat azi (eu si grasa de Ralu :) ) greutati din alea de le legi pe tine si mergi, mai prieteneste asa :)
Spor la treaba Anamaria!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Salut! Merci Corina!
Voi ce faceti de Thanksgiving? Cum pregatiti curcanul? Il marinati sau nu? Ce mai gatiti? Aveti invitati sau mergeti voi undeva?
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Voi ce faceti de Thanksgiving? Cum pregatiti curcanul? Il marinati sau nu? Ce mai gatiti? Aveti invitati sau mergeti voi undeva? |
Ruxij, faci masa de Thanksgiving?
Noi suntem invitati anul asta, ultima masa am pregatit-o acum doi ani. Curcanul nu l-am marinat niciodata, l-am tot uns cu diverse amestecuri, plus brandy/vin/rum. Ori i-am bagat pe sub piele unt+parmesan+ierburi(sage, chives). Cel mai bun a iesit facut la smoker, dar ia mai mult timp.
Ca sides facute pina acum: creamed spinach, mashed potatoes (amestecat fie cu castane, fie cu alte roots, fie cu varza calita), green beans casserole (cu ciuperci, fara ciuperci, cu honey-pecan butter, cu cream of mushrooms&fried onions), spicy pearl onions, sauerkraut, roasted root vegetables, conopida roasted, sweet potatoes casserole (singura reteta care mi-a placut, nu ma dau in vint dupa marshmallows). Ca dressing (sau stuffing), am tot incercat, cu oysters, cu chorizo, pina la urma am ramas la sweet Italian sausage. Cranberry relish (cu pere, ori cu portocaale, ori numai cu zahar si brandy). Salata; aperitivele le sar de obicei.
La desert nu prea-s talentata, am gasit o reteta de pumpkin log cu ginger mascarpone cream Ina Garten. Ori fac pasca cu cream cheese si adaug cranberries .
Unde mergem anul asta vor sa le fac curried butternut squash soup (dupa Ina Garten) si caserola de sweet potatoes, care nu-s complicate.
Eu is fan leftovers. Masa ca masa (joi), dar ma bat pe leftovers.
philip spune:
si noi invitati, dar de gatit tot gatesc, abia astept sa mananc curcan , anul asta fac o reteta cu ricotta cheese si bacon si ierburi (indesate sub piele). mai fac sweet potaoes, stuffing pt sot, placinta de pumkin http://www.foodnetwork.com/recipes/paula-deen/pumpkin-pie-recipe/reviews/index.html. brocoli, porumb etc
ruxij spune:
Da, fac masa, dar o sa fac in stilul meu, nu ma abat de la el. Nu o sa fie 100% traditional americanesc. Nu ma omor dupa curcan, dar normal ca il fac. O sa il marinez cu 24h inainte. Philip, suna bine cu bacon. Din pacate nu o sa pot sa fur ideea, ca una dintre invitate nu mananca bacon sau orice carne rosie. So... Eu o sa fac fasole verde, o garnitura de ciuperci, Alba ca Zapada si o prietena o sa faca mashed potatoes si salata. Recunosc ca deja sunt freaked out ca o sa faca ea mashed potatoes pt ca's control freak si mi-e frica ca ii greseste Whatever, nu-i poate gresi prea rau Nu fac nimic cu pumpkin ca nu imi place si nici cranberry sauce si nici umpluturi de curcan.
Iulianm, suna bine sideurile tale:)