America (214)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Lia, sunt 4 ore de condus...da' merita..ori le conduc io...ori tu...tot bem noi un mojito atunci!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Egoista ca de obicei,numai ea sa bea...Lia

Andreea,wauuuu,super!!!!Azore...ma bucur ca sunteti bine si nu a fost decat un flu

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, multumesc de incurajari, va fi bine, sper, o facem mai mult pt copii, sa fie mai aproape de familie, bunici, Philip m-a innebunit de cap cu familiile mari, verisori etc
Ramona, I did it, he dit it, we did it
Lia, sotul a prins un job acolo.
va pupez pe toate
hey, contractul e pe 2 ani, posibil sa poata fi prelungit, dar cred ca dupa 2 ani de familie, vom fugi inapoi in State. hahaha. glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lia felicitari! Trebuie sa bem, vezi ca noi suntem la o ora jumate maaaxim de Daytona Beach, asa ca trebuie neaparat sa ne vedem. Cand vii?

Andreea, wow, ce miscare neasteptata! Bafta! am avut si noi bug ala de stomac acum vreo 3 saptamani si s-a manifestat diferit la toata familia, Aidan a scapat cel mai usor, eu cu durere de cap si greata, sotu nu s-a miscat doua zile mai departe de 2 m de toaleta:))

Eu m-am apucat de un workout intensiv - Insanity se numeste, este extraordinar de greu dar in 5 zile am slabit 3 lbs, mancand normal, doar cu 40 de minute de workout pe zi. Pana pe 16 ianuarie mi-am propus sa slabesc 22 de lbs.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

miere, astept before and after pics :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, wow, veniti pana la urma de partea astalalta de ocean, sau in ocean :)). Si noi ne facuram no fee passes ca mergem inapoi in State in Ianuarie daca se aproba cererea lui JP, daca nu as vrea sa ne intalnim pana plecam in Mai! Ar fi tare fain :)

Miere, felicitari pt slabit, o sa studiez si eu programul asta dupa ce termin cu alaptatul :)

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ruxij,cand vi in ianuarie?Caci am prieteni in Daytona beach,Colega de liceu..care ma roaga de mai bine de un an sa o vizitez....si asa as putea sa va vad pe amandoua...FELICITARI pentru titularizare! Ia si pruncu in vacanta ,in Florida!

Mergi la inceput

Lia, felicitari! De-acu, nu te mai doare capul.
Ramona, inca nu stim cand plecam, probabil prin ianuarie-februarie. am pus casa la vanzare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Chiar ca ce de mutari pe aici! Miere bravo pentru Insanity! Am cochetat si eu cu ideea dar cind am vazut ca nu-l gasesc sub $150 programul, m-am linistit. Sa imi spui cum merge, te rog, cit de greu ti se pare si de ce echipament e nevoie. Si poze cu transformarea of course!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

De echipament nu ai nevoie,doar pantofi buni de sport, de preferat pt cross-training, iar Insanity il iei gratis de pe torrent:)
Mi se pare cel mai greu workout din cele facute de mine pana acum, P90X e floare la ureche, chiar si sotul mi-a confirmat (noi facem amandoi seara dupa 9, dupa ce se culca aidan)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Wow, ce de mutari! Succes fetelor, sa va priasca si sa fiti fericite in noile locatii!!
Miere, sunt pe spate de workoutul tau. Eu nu's in stare :(
Multumesc pt felicitari!

4h e cam departe mai. Eu vin la o conferinta pe 23 Ianuarie, nici nu stiu dc. voi avea masina si ca timp probabil seara. Eu clar nu as putea conduce nici de as avea masina si nu stiu nici dc. merita pt cineva sa conduca atat doar ca sa imi vada mie personalitatea:) Dar daca te incumeti, Sanzi, eu as muri de placere sa te vaz! De cand vrem noi... Poate cu Miere o fi mai usor sa ma vad :) Sau poate facem un Florida girls night out:)

Mergi la inceput