Legarea trompelor sau sterilet ???
Raspunsuri - Pagina 3

martutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei La mine alegerea a fost cam asa:daca la Edy faceam cezariana urma legarea trompelor,daca nu - sterilet Mirena. Pt ca slava cerului nu s-a impus cezariana sunt posesoarea unui sterilet de 3 ani si 8 luni,pana acum n-am avut probleme,e adevarat ca fac control (eco transvaginala) de 2 ori pe an . Eu nu am avut nici un fel de probleme ginecologice inainte ,uter fibromatos chisturi ovariene sau ceva de genul. Martutza daca as fi in locul tau as opta pt legarea trompelor,parerea mea ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Andra

De mers la control de doua ori pe an...nu cred ca ma voi tzine.Acum 2 ani am fost internata cu suspiciune de tumoara renala,s-a dovedit a fi un chist pe rinichiul drept si o malformatie care nu putea fi vizualizata ecografic...de atunci nu am mai fost la control desi trebuia sa merg la 6 luni

O zi frumoasa.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor

ralooka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martutza Ralooka stai pe faza si sigur vei lua decizia cea buna. Mai distrat cu "baloanele umflate"...ce varsta are Alex? Al meu are 3 ani si 8 luni si acum vreo 2 luni la Carrefour vazand cutiile cu prezervative m-a intrebat ce sunt...raspuns rapid si stupid ![]() ![]() ![]() in alta ordine de idei: Bun venit in "secta despre copii" . Sigur te vei simti bine ![]() |
Alexul meu are un an si 7 luni si e un entuziast scormonitor prin toate cele... de aia imi e teama sa las ceva prezervative la indemana, nu doar ca le umfla, dar e in stare sa le si inghita.
Multumesc de primire, chiar gasesc site-ul foarte interesant, iar forumul vad ca e activ mereu.
A venit fetita? Cum e cu doi copilasi?
Mami de

z_nicoleta spune:
salut fetelor, eu am nascut in ianuarie al 2 lea copil , prin cezariana si am optat pt legarea trompelor......decizie care o regret enorm ; la 2 luni dupa nastere mi-a venit menstruatia 3 zile, iar urmatoarele luni mi-a venit doar o singra zi pe luna + bufeuri+ seri nedormite+ dureri de cap la ceafa+ indispozitie.....practic am intrat la menopauza; am vorbit cu dr ginecolog si mi-a spus ca nu are legatura cu legatul trompelor , am fost la endocrinolog si mi-a zis ca hormonii sunt in parametrii normali dar ca am simptomele unei menopauze precoce si ca acespe simptome pot fi de la ligaturarea trompelor ; deci pe cine s acred pe dr ginecologi sau endocrinologi ; oricum pana acum ...deci de 8 luni de zile eu ma confrunt cu mari probleme - lipsa menstruatiei , bufeuri, dureti de cap, depresie, nopti nedormite - si dau vina pe ligaturarea trompelor, ma invinovatesc in fiecare zi , fiecare ora , sufar cumplit .....deci va dau un sfat , ca s anu treceti si voi prin ce am trecut eu , nu faceti ceva ireversibil ca legaturarea trompelor pt ca daca apar probleme sa nu va invinovatiti pt decizia luata;
va rog deasemenea daca puteti sa-mi dati si voi un sfat sa o faceti pt ca nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac