Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 7
draguta spune:
miha am incercat multe proceduri, stres, tratamente bani si nimic
nu trebuie sa fii suparata pe sot, zici ca voi incercati din august, e o perioada scurta de timp
la noi care asteptam de 10 ani iti dai seama ca sotul meu ar fi cel mai fericit, e cel mai important lucru pentru noi
eu va 

pe toate si va spun noapte buna!!!

madutza_bra spune:
somn usor si de la mine 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
25+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicityhope Miha felicitari.Sotul poate nu a reactionat asa cum ai fi vrut tu.E speriat.Imi inchipui ca pe linga mortgage si alte datorii la banca nu e usor.Probabil ii trebuie ceva timp sa rumege idea- din august si pina acum nu prea a avut el timp sa realizeze exact ce inseamna un bebe.Nu fi suparata pe el.Intelege ca are nevoie chiar de suport.Poate poti tu sa il linistesti cumva :Honey we will be ok,blah blah, blah, intelegi tu. Ma bucur pt tine, sanatate maxima si felicitari si londonezului tau.(Las ca isi revine el) |
Felicity ai dreptate! E speriat saracul. El a avut nu stiu ce boala in trecut in care i s au inflamat testicolele si s a dus in nenumarate dati la doctor. I s a zis ca s ar putea sa nu mai poate sa aiba copii si uite ca acum o sa aiba. Deci poate si de aia e socat, ca el era 100% sigur de la medicul ala ca nu va mai face copii.

MHegarty
mihahegarty spune:
Madutza esti tare comica. Chiar mi ai adus zambetul pe buze. Sa iau mai multe teste pentru argumente. Asa am sa fac sa stii. Ca sa ma creada!!!!
La cate saptamani s a oprit sarcina din evolutie?:(
Ma bucur mult pentru fetita ta. Eu tot fetita imi doresc. Imi doresc o motzata pe care s o cheme Chloe.![]()
Madutza

MHegarty
mihahegarty spune:
Draguta
asteptati de 10 ani? Dar cati ani ai scumpa?
Aici sunt fete foarte tinere, eu ma simt baboaie pe langa tinerele noastre.
Noapte buna draguta si mai vb maine seara. Am sa intru cu siguranta sa va zis daca ziua 29 a trecut cu bine.

MHegarty
mihahegarty spune:
Draguta
asteptati de 10 ani? Dar cati ani ai scumpa?
Aici sunt fete foarte tinere, eu ma simt baboaie pe langa tinerele noastre.
Noapte buna draguta si mai vb maine seara. Am sa intru cu siguranta sa va zis daca ziua 29 a trecut cu bine.

MHegarty
mihahegarty spune:
Va doresc tuturor noapte buna si vorbim maine iubitele mele!!! Multumesc din suflet pentru tot!!!

MHegarty
PaulaFrida spune:
Neatza![]()
Miha FELICITARI

sarcina usoara,fara probleme cu bebe sanatos,frumos,cuminte,destept,norocos si la termen

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
RaluCris spune:
Buna dimineata fetele
hai trezirea, sa vedeti vestile bune 

FELICITARI MIHA !!!!!!!!! 

sa ai sarcina usoara si bebe la termen, sanatos si frumos
vreau si eu niste 

de molipsire de la tine
si bun venit noilor inscrise pe forum, sedere placuta dar scurta aici, sa mergeti cat mai repede la odisee
o zi super va doresc si va invit la un ceai cald
bebelu86 spune:
Neata!!!! 
Felicitari MIHA!!!! sarcina usoara si la termen. lasa supararile si bucura-te de minunea mica ce creste acu in burtica. 

Bun venit tuturor noilor aspirante. sedere cat mai scurta p aici 
Madutza ce faci??? numai stie lumea nimic de tine
numai treci p aici deloc. numai zic p la buburuze unde ti-e locu. 

tuturor fetelor si nu va pierdeti speranta. vedeti k se poate, iar bb vine exact cand te astepti mai putin. hai capu sus si fiti optimiste. vb Cosminei. pt fiecare este pregatit un bb, mai dvrm sau mai tarziu. trebuie doar sa aveti un pic de rabdare
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria